Jump to content
E-sigareti foorum
InterFace

Uuele registreerunule

Recommended Posts

Tere,

 

Olen Ivar Tartust. Tava suitsu tegin umbes 5 aastat, seejärel läksin mokatubakale üle, ja e-sigaretti olen nüüd teinud 5 päeva, kuna hea teada ikka mdia ise müün.

Siiani on ikka väga meeldinud (pean siis e-sigaretti kui sellist silmas). Alustuseks ostsin ka endale selle ego esigaretti ja nüüd juba kaalun midagi paremat osta.

Päris e-sigaretile siiski üle pole läinud, ikka mokatubakat ja e-sigaretti segamini, kuna näiteks tööl mul pole enam lubatud seda teha, kui siis aind õues. Ja koolis ka ei tahaks nagu ringi pahvida väga. Nii et hetkel väike eelis mokatubakal kuna saan seda igal pool kasutada ilma et keegi tähelegi paneks :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere,

Olen Allan ja asun tallinnas. Tavalist suitsu sai vast 7a tehtud ja mingi aasta tagasi mõtlesin et proovin selle elektroonilise viguri ära.

Esimeseks komplektiks sai ostetud SKYSMOKE EGO TANK SYSTEM, mis oli paras pa'k. Täitmine oli vastik ja aurutid vms kippusid jube kiirelt läbi minema.

Esimese kuu ajaga vahetasin garantii korras aurutid ära ja üritati selgeks teha et ma ei oska õigesti tõmmata seda jne. Mingiaeg jäid need asjad vedelema jälle kuna otsustasid mitte töödata. Mingi aeg tuli jälle tuhin peale ja kuna akud olid veel enamvähem töökorras siis sai ostetud eGo Sigma aurusti. Seda eGo komplekti kasutasin ca 7kuud kuni lõpuks viskas üle see, et nicorexi aurustitest üle 2 oli 1 vigane.

Ja nüüd paar päeva tagasi sai Spezz'i käest soetatud eVic ja STV 3,5ml aurusti. Olen komplektiga rahul, kui ei ole leidnud veel seda õiget setingut omale sealt.

Olude sunni ostan nicorexist mentooli vedelikku, sest pole kuskilt mujalt leidnud veel endale sobivat mentooli vedelikku.

Ühesõnaga on olnud pikk ja keeruline teekond õige asja juurde :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere!

Mina olen Karuonu ja olen tubakat popsutanud ~25 aastat.

E-piipu olen tarvitanud nüüdseks juba üle poole aasta. Tõuke selleks andsid töökaaslased, kellest suurem osa on auru peal.

Suureks põhjuseks oli hind. Töötasin pikka aega laeval, kust sai osta naeruväärse hinnaga suitsukraami. Ameti vahetus pani harjumusele teatud piirangud. Poolmuidu enam tubakatooteid käes ei olnud, suitsuisu näris rinda.

Sattusin töökaaslase utsitusel sedasama foorumit sonkima. Muhelesin vaikselt pihku ja arvasin ikka, et üle korraliku piibutäie ei saa mitte mingi arvutisuits!

Mingi hetk tundsin ennast poolpehmena ja äramõjutatuna. Sibasin esimese trolliga Õismäele. Nicorexi poodi. Kaks sajaeurost värisevas käes.

Diil tehtud, kruvisin kohe ukse taga jupid kokku ja tõmbasin esimese mahvi iseenda ostetud piibust kopsu.

Hõnnnnnng!! Hingest kinni ja peast läks ka korraks rumalaks.

Aga nagu Järvakandi vanasõna ütleb, et kui ära harjud, siis on põrgus ka tore olla.

Enivei, pikapeale leidsin selle foorumi siin, ei pildund enam raha tuulde, panin elukaaslanna paari nädalaga e-piibu peale.

Tore on. Koosolekule minnes ei pea enam mingit suuvärskendajat kasutama.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16476933/IMG_20140227_175458.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh miste nüüd :oops:

 

-- 27 Veebr 2014 18:57 --

 

(teretule)

Djubekk oli isegi oma aja kohta suht jube kraam ;)

See pakk on mul miske 20 aastat kapis vedelend. Mingi aeg sai isegi kihlveo korras sealt üks koni ära tehtud.

Noh, paariks tunniks olid lõõrid korralikult kinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervist kaastossutajad! Tartu siin pool.

Olen suitsetanud... krt.. 17a. Suurusjärku pakk päevas. Esmakorselt puutusin e-suitsuga kokku mingi 4-5a tagasi. Olles kopsupõletikus. Tookordne pulk oli sihuke juust, et tegin ikkagi uksevahel õiget asja, e- jublakas jäi kappi ja millalgi hiljem puhastuse käigus prügikasti ta sai... Lõpetasin tookord muidugi täispangaga oma uksevahel suitsetamisega... kahepoolne kopsukas+ kelme põletik... umbrohi vist tõesti ei hävine...nii, et elus jätkuvalt.. (psühho)

Aga üleeile peale järjekordset pikka autosõitu, mille käigus sai tõmmatud metsik kogus sigarette, oli õhtu otsa ilgelt kehva olla. Kui järgmine hommik olukord muutunud polnud, aga jube nälg oli, tegin sigareti ja otsustasin uuesti proovida e-jubinat. Isegi mitte tava suitsu maha jätmise eesmärgiga, vaid et natuke vähem tõmmata seda põlevat junni, kasvõi autosõidu ajal.

Mulle meeldib suitsetamine. Ja juba ammu võtsin seisukoha, et maha jätmise põhjuseks ei saa kunagi olema raha või naise näägutamine. Ühesõnaga kiire google otsing, millega ma kohe siia ei jõudnud, vaid leidsin esimese müügikoha ja tehtud. Skysmoke ja Ego-C on vist see elektriline tossumasin, mida poes soovitati. Teie arust vist mõtetu junn, ma ei saa veel midagi aru. Kes kommenteerib aparaati lisagu siis ka argumente, miks too või teine parem on... :roll: Lomulikult tahan ka mõistlikku masinat.

Praegu käsil teine päev... tossamist peab sundima järgi jätma, küllastunud tunnet ei teki. :( On küll nikotiiniga vedelik, aga poes ei osanud küsida ja nüüd vaadates pudelit, ei tuhkagi nikotiini sisalduse kohta.... kui kange... mis teen? Lähen pudeliga tagasi ja küsin kangemat?

Ale saamiseks andsin ära suitsupaki, ostsin kohe poest uue valmis... õnneks pole veel avanud, aga kiusatus on peal koguaeg. Kuigi eesmärki pole, et analoogiga lõpetada, on siiski huvitav, et siiani vastu olen pidanud ja üritan edasi... tegelikult võiks täitsa tore olla, kui 100m läbimine joostes ei tunduks maraton ja iga liigutuse peale ei lahmaks higi rohkem, kui saunas...

Siia jõudsin peale ostu midagi e-sigaretiga seonduvat googeldades.

Igasugused soovitused teretulnud.

Kas need vedelikud seal poes on enam-vähem asjalikud või olen heast asjast kaugel ja lõpetan teadmatusest samas kohas nagu esimene kord?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tavasigaretilt e-suitsule üleminek on omamoodi valulik protsess. Algul on tunne, et ei saa e-suitsust küllalt. Ühel hektel aga on otsaesine higine ja süda taob. Ilmselt ei jää muud üle kui, et sul tuleb see lihtsalt üle elada.

Vedeliku osas oleks vast ehk kõige kindlam soetada vedelik, mis kindla peale ka nikotiini sisaldab. Võimalik, et alustamiseks sobib 18mg. Hiljem saad lahjema peale üle kolida kui see liiga tihti üledoosi põhjustab.

Minul oli algul sama tunne - ei saa e-sigaretist seda õiget tunnet kätte. Hiljem, kui võõrutusnähud kadusid, sai selgeks, et organism nõudis tegelikult oma tavapärast tõrva. End popsima unustades sain e-vedeliku nikotiinist korduvalt kergeid üledoose. Retrospektiivis võiks öelda, et aurutamisega kohanemiseks kulub julgelt üks kuu. Seega, hangi omale sobiva nikotiinisisaldusega vedelik ja ela üleminekuperiood üle. (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

(teretule)

ega midagi muud ei olegi öelda, kui seda, et sinu esimene ostukoht on võrreldes siin foorumis leiduvate alternatiividega, kõvasti kallim. No ja ka valikuvõimalus on siinset foorumit kasutades suurem. Eks sa pead ise ennast läbi närima sellest teemast, kui huvi pakub. Algatuseks võiksid muidugi mõnda muud vedelikku proovida. Minu kogemus suitsumeestele pulka anda imeda, on lõppenud sellega, et suitsumees tõmbab mõnusa kõssi ja alla tõmmates hakkab köhima, kui sul sellist kogemust pole, siis äkki pole tegemist ikkagi nikotiiniga vedelikega. Seega, alusta sellest, et proovid mõnda muud vedelikku, hiljem võid hakata riistvara täiendama. Suitu peale küll ära tagasi mine, mina jätsin suitsu päevapealt maha, siiani olen sellest hoidunud ja ega enam ei taha ka. E-sigareti maitsete maailm on niipalju parem, et alati leiad midagi meelepärast, kui mingi maitse üle hakkab viskama. Aga tegin ka üle paki päevas ja seda 20 aastat jutti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spezzi (Y) sahtlist stardikas MT3S BCC - 3.0ml clearoga ja 18mg vedelikega pole mul tekitanud absoluutselt mingeid võõrutus nähtusid. Mingit vajadust tava suitsu järgi pole kordagi olnud, siiani seisab kapipeal pakk punast bondi. Alustasin seda e-värki 21.12.2013, eelnev kogemus 30+ aastat 1 pakk punast päevas.

Juurde olen ostnud ainult ühe Vision Spinner 1300mAh aku (variable voltage) ja coile, loomulikult vedelikke erinevate maitsetega 18mg.

 

See siis minu kogemus (lamp)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skysmoke vedeliku nikotiinisisaldus oli korgi värvi järgi- roheline 12mg ja kollane 18 mg, pudelil seda kirjas polegi, kuna nikotiin on ju mürk ja möjub rahva tervisele halvasti. Nende vedelikul pole peale körge hinna midagi viga. Ise jätsin maha nende RY4 tömmates ja muidugi ka e-suitsetamist teadlikult piirates. Tubakast loobumiseks tuleks vast alguses tubakat meenutavat vedelikku tömmata, mingit head puuvilja imedes vöibki vist aurutama jääda ja isu ei saagi enne üledoosi täis. Hiljuti proovisin Liqua Cuba Cigarit ja French Pipet, no uskumatult tavasuitsu meenutavad ja ilmselt mahajätmiseks sobivad asjad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervist,

 

Mina olen Priit, kuid sõprade jaoks Pulku ning siia foorumisse leidsin tee läbi Facebooki, kus saadeti väike kiri ning anti soovitus Nicorexi rahaliselt mitte enam toetada :D kuna siit pidavat saama head infi, kuidas kvaliteetsemalt ning hulka soodsamalt toimetada selles e-pläru vallas. E-sigareti kasutaja olen muidu juba pea 2,5 aastat ning kõik sai alguses mingist hiina komplektist, mis sai kunagi kolleegi järgi soetatud läbi osta.ee keskkonna, järgnevalt sai mõnda aega julgelt toetatud skysmoke tegevust, kuna üldiselt ei õnnestunud sealt kvaliteetset kaupa saada ei akude, aurutite ega ka vedelike näol. Hetkel olen juba 1,5.a Nicorexi tooteid tarbinud ning põhimõtteliselt ka kõik nende poolt pakutava ära proovinud. Kuna antud vallas kõik uus mind huvitab siis olen aru saanud, et olen sattunud selle foorumi näol õigesse kohta ning ei teagi nüüd kust otsast alustada. Olen otsimas juba Mod'i ning samuti sinna otsa clearot :D Hakkab looma!

 

Jõudu ja parimat ning mõistvat suhtumist uuele rohelisele

 

Pulku

Share this post


Link to post
Share on other sites

(teretule)

Pulku, loodan, et suutsin anda ikkagi head inffi lõustaraamatu kaudu. Kammi natukene teemasid ja eks hiljem oled tänulik, et siia siiski tulid. (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

(teretule)

Pulku, loodan, et suutsin anda ikkagi head inffi lõustaraamatu kaudu. Kammi natukene teemasid ja eks hiljem oled tänulik, et siia siiski tulid. (esiga)

Info oli väga pro (Y) ning tänud selle eest sulle. Piinlik lausa, et juba varem ei ole siia sattunud. Mis puudutab foorumit siis infot on siin minu jaoks rohkem kui küll ning vaikselt sirvin juba erinevaid võimalikke valikuid, mis ei ole sugugi kerge kui on sama palju erinevaid arvamusi ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Algajale ja veidi rohkem edasijõudnule oleks minu valik järgmine: Fasttechist Nemesise kloon, i2 laadija ja kick. Kodumaalt võtaks sinna otsa Aspire Nautiluse jazzu või spezzu käest ning 18350 AW, Efesti või Xstari vunki andma. Tulemus oleks suht kompaktne, lollikindel ja stiilne. Igasugused ekraanidega käkerdised annavad varem või hiljem saba (N) N.B. Omal paksul nahal järele proovitud. ps. Eelnimetatu kooslusele viskad ainult mahla ja tulemus on O.K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Üldiselt võiks uued registreeriad ikka ennast tutvustada . Mitte ei registreeru selleks et otsida odavalt vedelikke ja muud nodi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhh ahh mul läks ka tutvustamine meelest :D.

Aga no mis siis ikka parem hilja kui mitte kunagi... olen Tartust. Keskmiselt vana ja paraja õlle kõhuga. Leiba teenin nuppe vajutades ja vahest ka hiirt liigutades. Auru teen vahelduva eduga juba ca 5 aastat. Varem sai vahest ikka tava suitsu ja sigarellot ka vehele tehtud (alguses ikka pigem analoogi vahele auru... aga siis oli tehnika ka märksa nõrgem) aga nüüd pole seda pattu juba ammu teinud - kui tekib võimalus mingit head analoogi proovida siis ikka proovin - ohtu analoogi peale tagasi kukkumiseks küll pole. Korralikud tööriistad ole kätte saanud viimase 10 kuu jooksul... alguses vaevlesin nagu paljud SM tehnikaga. Hetkel tegelen ideaalse maitse ja auru otsimisega.

Helesinine unistus on DNA30.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Üldiselt võiks uued registreeriad ikka ennast tutvustada . Mitte ei registreeru selleks et otsida odavalt vedelikke ja muud nodi.

Ma loodan, et see ei käinud nüüd konkreetselt minu pihta, vaid on üldine soovitus!? Kuna tutvustasin mõned postitused tagasi ennast sümboolselt.

 

Parimat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...