Jump to content
E-sigareti foorum
InterFace

Uuele registreerunule

Recommended Posts

Tere, olen jeesus188 ja ma olen e-suitsuhoolik (õlut)(esiga)

(teretule)

 

(õlut)(õlut)(õlut)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere jõudu, foorumi rahvas. Mina olen Mikk ja asun Tallinnas.

Juba 14aastat suitsu kimund ja pikemat aega proovind tubakast loobuda, olles läbiproovind kõik võimalikud alternatiivid. Alustades nätsust lõpetades snusiga, millest viimane isegi töötas aga polnd just kõige meeldivam. Olin juba alla andmas kuniks sõber laenas oma nicorexi ego pulka. Ja oh üllatust see tõesti toimis. Peale mõnepäevast popsimist otsustasin endale ka sellise hankida kuid kuna nicorexi tooted tundusid väheke kallid sai veidike guugeldatatud. Ja taevale tänu leidsin

enne selle foorumi ja Spezzzi sahtli :D Kui nicorexi poe. Tänaseks juba kuus nädalat ilma suitsuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tõeline vedamine (Y)

mina jõudsin pool aastat seda sama firmat nuumata, enne kui foorumi avastasin ja maailm muutus.

enne seda aga jõudsin 37 aastat tubakafirmasid ja riiki nuumata. 1,5-2 pakki päeavas. (psühho) tervise jõudsin ka p....e keerata, enne kui veipimise avastasin. 46 aastaselt sain infarkti ja seejärel sondeeriti süda.

ja mida arvata ongi, opijärgselt haiglast väljudes tegin kohe õues 6 suitsu ühe tunniga, mitu päeva ju vahele jäänud. peale seda läks veel paar aastat 1,5-2 pakki per päev, ennem kui veipimine päevakorda tuli.

minu vanaisa suri mingisugusesse kopsuhaigusesse 34 aastaselt, minu isa suri kopsuvähki 66 aastaselt. ohh, ma ei jätka vast seda loetelu... :(

nüüdseks siis 10 kuud tubakavaba elu. olen ka paar korda mõne mahvi proovinud ja oi kui vastik nüüdseks. elu jooksul läbikukkunud tubaka mahajätmisi ei jõua kokku lugeda. nüüdseks siis paadunud veipija.

igapäevaselt kasutuses neli mod-i ja ka neli erinevat mahla, aga ei kurda. raha läheb ikka vähem kui tubakaga ja tervis on muutunud kardinaalselt. no ikka täielik pööre paremuse poole.

tähtis ongi kogu asja juures, et enam ei tõmba tubaka poole tagasi. :D

ahjaa, nimeks mul Gunnar ja elutsen Tartus.

see foorum siin on tänaseks mu igapäevane külastuskoht ja selle kasutajad on nagu suguselts.

ei jätku piisavalt kiidusõnu... (Y)(esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain hakkama jumalavallatu teoga. Kuna evicu 510 vint enam ei pea (facep) ja teised clearod ei paku enam piisavat rahuldust, siis leiutasin, evicu otsa Vision VT(ego keere) ja sinna coili asemele keerasin kayfuni. VT keskmise posti isoleerisin väikese kõrre jupiga ja fooliumist kuulike peale, et kayfuni kontakt vastu puutuks. Näeb välja,..... njah, kuid vähemalt auru saab tarbida normaalset (psühho)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervist!

Olen Kristjan ning asun Tallinnas. Jõudsin e-sigarettideni mullu kevadel, kuna ajateenistuses on suitsetamisega nagu on, oli vaja alternatiivi. Tellisin epoest endale ja kaasvõitlejaile lambised 650 akudega ce4 pulgad ja kõige kangemad 18mg vedelikud. Hakkas meeldima. Nüüd olen fasttechi vahendusel endale tellinud ego-lcd ja muid vingemaid, suuremaid akusi. Väga palju erinevaid mõttetuid aurusteid läbi proovinud, kuid CE4+ aurustid hakkasid oma hinna/kvaliteedi suhtes meeldima ning nüüd jõuab peatselt kohale Vamo V5 ja Puritank. Kuna otsustasin vanadelt egodelt ja jubinatelt edasi liikuda, mõtlesin, et oleks mõistlik ka rohkem süveneda sellesse maailma, seega siin ma olen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tasu kohe hirmutama hakata :-) pole see asi nii hull midagi.

 

Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere, tere kõik see pere! :)

 

Olen Keidi ja Tallinnast. Sattusin siia nii, et otsustasin tavalise suitsetamise maha jätta ja mingi alternatiivi sellele leida. Marssisin siis rõõmsalt Tõnismäele poodi ja ostsin mingisuguse sealt ära.... Nüüd on sellest alles nädal möödas ja juba tahaks paremat e-sigaretti endale... ja uusi maitseid tahan ka! Loodan siit head nõu saada, sest olen selles teemas ikka väga roheline :D

(teretule)

Õigel teel oled sellisel juhul :D sirvi foorumis siin on abi sulle küll ja rohkem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere! Olen Siim ja asun Mustamäel (esiga)

E-sigariga sai tutvust teha siis kui läksin õe juurde maale (Tallinast väga kaugel metsa sees), nimelt sõber viis autoga ja ise tuli Tallinna tagasi :D Aga kui tema oli juba tallinna jõudnud ja mul tuli ilge koni isu avastasin et suitsupakk oli tema autosse kukkunud taskust (facep), oh seda nuttu ja hala kui seda avastasin et pood on ka 10km kaugusel :lol: Aga õnneks õemees ja ta sõber kimusid E malakat ja sai proovitud. Tänu nendele sai ka muretsetud endale see vidin ja olen rahul kuna raha enam suitsu peale ei lähe.

Nüüd sai siis foorumist parem kompott soetatud Sculli käest kuna see Ego koos ce4 on ikka jama :D

Aga loodame kõige paremat ja tervitused ka teistele ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere tere. paki viin posti kui lähen linna lapsejärgi. Loodetavasti saad homseks kätte.

 

Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadness, Tarbatu. Uus valitsus lubas tubakaaktsiisile veelgi otsa keerata. Mõtlesin, et proovin kuuldavasti mõistlikuma hinnaga alternatiivi piibule. Tervise peale kah vaikselt mõtlema hakanud 34. eluaastal. Täna ostsin poest esimese algaja komplekti (CE4) ja keskmise kangusega vedeliku. Koju jõudes muidugi avastasin, et oleks netist saanud moodsama, mahukama ja vägevama akuga komplekti poole odavamalt. :P Aga eks näis, esimene vasikas pidavat ikka minema... Hetkel aku laeb ja ainult korraks masinat proovitud. Köhima võttis, kuigi suitsu ja piipu on tehtud 17 aastat. Aga tundus kuidagi mõnus ja nikotiinilaksu vist sai kah kätte. Elame-näeme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alles ostsid, kui polnud koplektne, kas tagastada ei saa?

Tere tulemast meite sekka.

Ja kannata see esimene nädal ära! Popsuta kasvõi päevläbi, hiljem enam tavapläru ei paku pinget :-)

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks ta algul on kuidagi harjumatu kurgule jah. Enamik suitsetajaid köhivad, kes proovivad.

Aga jah, tänavapood on kallim kindlasti :)

Aastate mõistes olid mul samad numbrid mis Sinul :)

Tere tulemast!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere! Olin tubaka suitsuga sõber 40 aastat.Kaks kuud tagasi näitasin talle keskmist sõrme.Olid hingamisprobleemid,köha jne.eriti hommikuti.Viljandi Nicorexi `lt sain väga häid soovitusi ja teenindus oli suurepärane.Tarvitasin tubakamaitselisi vedelikke.Teisel nädalal tundsin juba hingamisteede vabanemist köha hoogudest.Kõik tore,aga netist asja põhjalikumalt uurides sai selgeks ,mis ja kus miski asi maksab!Praegu tellin ja katsetan baasvedelikke ja maitseid netist .Olen rahul.Hääd auru!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere. Olen Eiki Tallinnast ja paadunud suitsetaja. Hakkasin e-suitsu vedama ametialasest huvist ja proovin tubakatoodetelt siis vedelike peale üle minna. Ametialane huvi siis sellest , et tegelesin varem tubakatoodete hulgimüügiga, seda siis 90 ndate alguses ja peale seda veel igasuguste suitsumeeste aksessuaaride hulgimüügiga. Tulemasinad, k.a. Zippo ja igatsugune muu mudru. Neid müüme siiamaani, vaid tubakatooted on ammu gigantide kätte läinud. Varustuse suhtes mõtlen, mida kasutada. EGO-CE4 tundub liiga igapäevane. Kas kasutada EVOD it ehk või midagi muud, loodan et targad inimesed oskavad soovitada. Hetkel kasutusel N-Fire 2 kit . Plaanis järgmise kaubaga tuua erinevaid vidinaid ja neid testida. Kindlasti näiteks DNA30 aasia versioon samuti. Mahlade kohta on palju kirjutatud aga eks siin peab ka endale sobivad lihtsalt leidma. Liqua omi mul mõned on, eks peab neid katsetama nüüd. Sooviks teada, millist Kanger i tank i spetsid soovitaksid

Hea nõu oleks alati teretulnud

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...