Jump to content
E-sigareti foorum
riiel

Videod

Recommended Posts

Mul väga hästi meeles.

ma ei küsinud, et kas sul meeles, selges banaania keeles ütlesin, et tuleta meelde....(pean vist täpsustuseks lisama, et mulle)    (facep)

Kui sul on meeles, siis miks ma pean sulle veel ütlema, et tuleta meelde    (ullike)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaatasin ära ja sain kinnitust meie kõigi mõtetele. Meie siin, endised suitsetajad ja lihtsalt tavalised inimesed arutame pidevalt, kuidas veipimine säästab tervist ja muidu sellele kuluvat raha. Alati (tänu propagandale) on mul kuklas olnud tunne, et see pole võib olla nii lihtne. Nüüd aga räägib seda juttu haritud kirurg - see on ikkagi õige siis. Kogu see aktsiisi jutt ja muu e-sigareti vastane tegevus taandub rahale. Kaks suurt haru kaotavad raha: ravimitööstus ja tubakatööstus. Pole kahtlustki, kust tuleb see lobitöö ja kohutavad seadused.. Inimesed jätavad veipimise maha ja lähevad sigaretile tagasi, sest e-sigaret võib vabalt olla sama ohtlik, või hullem.  (facep)

 

Ehk siis meil on õigus! Tuleb raiuda ja võidelda selle eest, et oleme saanud tagasi oma elu ja säästund suure hulga oma tervisest! Ei tohi lüüa käega ja rääkida, et "Ah ma tellin endale neli liitrit VG-d ja saan hakkama". Tuleb vastu võidelda, suunata inimesi e-liit.ee lehele, kui ise ei viitsi seletada ja harida KÕIKI kasutajaid, mittekasutajaid. Ei tohi olla isekas - veipimist tahetakse teha suuremaks paheks, kui suitsetamist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Südamel hakkas kohe kergem :-D . Tegelt väga hea video/raadiosaade , kus on inimesele (ei tea kas ka valitsusele ?) arusaadavalt seletatud lahti veipimise vs suitsetamise ohud ja ka asja materiaalne pool. (raha mis tuleks tagasi tervishoidu !).

See võiks olla ka kuskil MTÜ lehel lingitud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahepeal on vajalik ka teadjamatel selliste videode vaatamine, sest selle pahatahtliku ja tugeva propakanda mõjul tekib endal ka muidu vahepeal tunne, et äkki ma ikka olen kaamel.  (facep)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahepeal on vajalik ka teadjamatel selliste videode vaatamine, sest selle pahatahtliku ja tugeva propakanda mõjul tekib endal ka muidu vahepeal tunne, et äkki ma ikka olen kaamel. (facep)

Mis kaamelisse puutub, siis ütles üks tark mees, et kui oled lasknud end ära rautada, siis on pärast väga raske tõestada, et sa kabi ei ole

Aga videos ka selliseid ilusaid võrdlusi nagu see, et väljahingatavast aurust saab kõrvalseisja samapalju nikotiini nagu kahest lusikatäiest baklažaanist (loodetavasti sain oma puuduliku inglise keelega õieti aru)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...