Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Kalle Jõgeva

smok 6ml + lr xxl carto

Recommended Posts

Mõtlesin et tellin ka vist komplekti mida palju kiidetakse.

Äkki keegi teadjam viskab pilgu peale ja lisab mõned nõuanded.

Tank võiks siis olla 6ml ja lukustusrõngaga. arvan et selline http://www.puff.fi/510-dcttankkiuutuus-6ml-smok-udct-kartomisaattorin-lukituksella-p-1048.html ?

Ja kas cartod sinna sisse sobivad ikka need http://www.puff.fi/boge-510dctf-laipallinen-16ohm-xxl-50mm-kartomisaattori-dcttankkiin-p-1105.html või käivad ilma kraeta ka ? http://www.puff.fi/boge-510-20ohm-xxl-50mm-kartomisaattori-1kpl5kpl10kpl20kpl50kpl-p-807.html?

Kas saan õieti aru et nii kahe kui ühe coiliga cartod on identsed väljast ning nendele sobib ühesugune tank (ja kuigi võiks arvata et kahega on etem kiidetakse just ühe coiliga cartosid, neid lr xxl-e)?

On ka loogiline vist et kui on lock ring siis peaks ka cartol see krae olema?

Proovisin enda BBC megas nii 2,2 ohmist ja 1,9 ohmist coili ja mina küll vahet ei teinud mingit justkui - et kas siis see 1,6 ohmi pole liiga äärmuslik?

Otsides kõige odavamat hinda näitas google otsing 10 esimest müüjat kellel tuli hind ikka natuke kallim kõigil kui selle puff.fi lehel, kas ongi siis nendel kõige odavam pluss saatmine üle 10 eurose ostu puhul tasuta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

puffis on tasuta ainult soome sisene saatmine. Cartod peaksid jah sobima. See asi käib pikkuse järgi. Kas seelikuga või ilma, ei oma tähtsust. Ilma peab ettevaatlik olema, et maha ei kisuks. Lukustus töötab ainult seelikuga cartodega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boge cartodel seelikut ei tohiks olla, kui puff'ist võtma hakkad, võta pigem see, saad paagi, 3 cartot ja drip tip'i. Cartodele on juba tehases kaks auku ka sisse tehtud, ei pea ise mulgustama hakkama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äkki kasutaja Leino saab kaasa need soomest võtta, lugesin et ta tuleb reedel eestisse kui aga ei siis tuleb teha mingi ühistellimus. Muuseas leidsin boge omad ka nüüd seelikuga http://www.puff.fi/boge-510dctf-laipallinen-16ohm-xxl-50mm-kartomisaattori-dcttankkiin-p-1105.html. (kui nüüd muidugi see 1,6 ohmi kehva asi ei ole). Seega arvan et ikka minuaugusel pudrunäpul kes kindlasti ajab omale mandi peale peaks ikke selle lukuga võtma ja siis need seelikuga catrod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mina saan siis aru niimoodi - carto pistetakse ju tank sisse suunaga alt üles, siis keerad kogu kupatuse oma auruti külge ja kui nüüd kogemata haarad taskust oma auruti ja kogemata just sellest ainult tangist ning auruti ise juhtub kuhugi taskusse kinni jääma siis tuleb tank ära ja vedelik ning carto jäävad taskusse ? :D Ühesõnaga ta peaks siis tanki carto küljes kinni hoidma

Share this post


Link to post
Share on other sites

kaua need cartod vastu peavad?

Mul BOGE LR peab mingi 2 nädalat, siis hakkab maitse veits teiseks muutuma. Ilmselt peaks veel samapalju, aga maitset vist lõpuks polegi...

Katki pole veel ükski läinud. Mõnedel härrastel on ka kauem kasutuses.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, aga oletame, et keeran eVic-u otsa selle carto koos tangiga, kuidas seda pärast sealt lahti saab? Tank on nii tihkelt , et carto seal sees keerlema ei hakka?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...