Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
kotkas1000

Clearomizer läbi, milline asemele?

Recommended Posts

Olen värske e-smoker. Asja uurimata ostsin esimeseks sigaretiks skysmoke ego-tank süsteemi (kuna sõbral oli), millel 750 MAh aku ja "kingistuseks" kaasas ka 1,6ml clearo. Nädalaga andis esimene clearo läbi (mis siis, et müüa väitis, et 2 ndl+ kestab minimaalselt aga noh, see selleks) ja nüüd otsin mida asemele osta. Kas neil ce4 clearodel on mingi vahe ka? Või ei ole suurt vahet, mida sinna osta - üks asi kõik, lihtsalt kirjad erinevad?

 

Nüüdseks olles natukene foorumeid uurinud olen aru saanud, et ostsin vist viletsaima ja kallmima vidina üldse, mida osta saab. Seega mõlgutan siis mõtteid, et parseldaks selle odavalt maha ja ostaks üldse korraliku asja asemele, kuna see skysmoke võiks rohkem suitseda, puhtamat maitset anda jne. Kuna pole ühtegi paremat esigaretti proovida saanud, siis ei ole õrna aimu ka, mis neil täpsemalt vahet on. Ühesõnaga, küsin targematelt, millise komplekti peale võiks mõtteid mõlgutada? Eelarve võiks jääda 200€ kanti ja üheks kriteeriumiks oleks kompaktsus. praegusest ego-tankist võib natuke suurem olla, aga osad on ikka konkreetsed kobakad. Päris sellist ei taha :)

 

Aitäh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

200 on suur eelarve, selle eest saab juba miskit head. Ise soovitaks reguleeritava voldiga miskit akuks ja klearoks rahva lemmik iclear.

Aga eks sa pead ise ikka uurima, VV akusi on ego suuruseid ka. Otsa pane esialgu kasvõi T3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saan aru, et reguleeritav volt on vajalik, et saaks erinevaid clearosid kasutada kuna nendel erinevad coilid, ehk küttekehad, mis on erineva takistusega? Edasi küsin lolli küsimuse, et miks ma peaksin üldse erivenaid clearosid kasutama hakkama ja kas sellel muudetaval voldil on mingi otstarve veel? Kiidate seda iCleari clearot - miks see hea on? Kas see põleb ka läbi samamoodi nagu see ce4? Nägin kuskil, et mingeid saab ise parandada modida. Miks neid on vaja modida? Kas valmisasjana head asja kohe ei müüda? Mis on VV aku? Palju lolle küsimusi, aga ma olen tõesti võhik :) Olen foorumit lapanud, kuid pilt suht kirju ees ja ei orienteeru veel hästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ego Twist on pop, aga minu hinnangul on Innokin iTaste VV palju asjalikum (mul on ilmselt vajadus lihtsalt numbreid näha).

 

Enamus clearod ei ole täpselt sellise takistusega nagu peale kirjutatud on. Erinevad vedelikud tahavad erinevat võimsust et sulle meeldiv maitse kätte saada. Lõpuks on veel inimeste tõmbamisstiil väga erinev, üks clearo mis sobib ühele, ei pruugi üldse sobida teisele. Muudetava voldiga (VV) aku annab võimaluse mõned nendest probleemidest lahenda.

 

Moditakse ikka selleks et paremat tulemust saada. Vedelikke on väga erinevaid, kõik ei saa mingis kindlas clearos toimida.

 

iClear on hea selle pärast et see paistab enamusele sobima.

 

Üldjuhul ei põle mitte clearo läbi vaid kärssama hakkavad vedeliku jäägid mis on kogenenud coili peale. See kui kiiresti see juhtub sõltub clearost, vedelikust, võimsusest mida kasutatakse ja tõmbamisstiilist. Mitte keegi ei saa sulöe garanteerida et mingi x clearo kestab x nädalat. Minul kestab iCleari coil keskmiselt 2,5 nädalat (siis läheb maitse jamaks), aga ma ei saa sulle kuidagi öelda et see sul sama kaua kestaks.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänan vastuste eest.

 

Kas näiteks see komplekt oleks juba asi, mille poole tasuks vaadata? Kas sellise hinnaga sealt poest on mõtet seda osta või on soodsamaid kohti?

 

unustasin lingi: http://www.fastvape.eu/innokin-itaste-p-12.html

Eestis minu andmetel keegi teine seda ei paku. Mujal maailmas on ilmselt võimalik soodsam hind leida, iseasi kas peale transporti ja maksude maksmist ka soodsam tuleb. Esimese partiiga oli neil nupuga mingi jama, seega kuskilt mujalt ostes uuri enne mis partiist nende omad pärit on.

 

Ma ilmselt pole kõige erapooletum kommenteerima kas see on asi mida osta, seega las seda teeb keegi teine.

 

Infoks veel niipalju, et SVD'd peaksid algaval nädalal lattu jõudma.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Share this post


Link to post
Share on other sites

SVD-ga on selline asi, et Eesti mõistes on see uus asi( ma ei tea kas üldse on kellegil) ja keegi pole sellest ei head ega halba levitanud. Hea külg on see et on teleskoop, (st. tähendab saab kasutada mitmeid erinevaid akusid), pluss on ka see et kogu süsteem on ühe tootja oma( disainile tundub rõhku olema pandud). Ise võrdlesin eVic-ga, aga isiklikult tundub see mulle , selline arvuti-meeste modi( arvutis on programm, kus näeb igasuguseid parameetreid ja saab neid ka settida)ja tundub selline õrnake konstruktsioonilt, samas SVD on selline šikim( võrreldes VAMO SS) variant tõelisest tugevast modist, millel on kõik hädavajalik olemas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selge, sain mõtteainet üksjagu. Vaatasin youtubest paari videot ja see SVD tundub korralik kobakas olema. Seega vist otsin midagi kompaktsemat, et kannataks ka kodust väljas tõmmata seda. Ego tank on ideaalse suurusega, kuid aku mahutavus ja väike paak on ilmselgelt miinusteks. Õhtul katsun uuesti süveneda ja mingi komplekti kokku komplekteerida. Eks panen siis siia ülesse ja küsin, mis arvate.

 

Käisin ostsin täna nicorexist enda akule uue clearo ja vedelikud ning vahe on skysmoke vedelikega + clearoga (on neil clearodel vahet ka reaalselt?) meeletu. Puhas maitse, palju tossu ja üldiselt väga nauditav :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

VV - variable voltage

VW - variable wattage

müügil üldjuhul kahte tüüpi: ühtedel saab ainult V reguleerida teistel lisaks ka W. põhimõtteliselt mingit vahet ei ole kas W saad või mitte kuna V muutub vastavalt.

CE4 on ka juba vana tehnoloogia ja sellel ei saa coili vahetada.

 

minu soovitus oleks kui sa kindlasti soovid ego-t suuruse juurde jääda:

akud:

http://www.fastvape.eu/innokin-itaste-express-p-9.html

http://www.fastvape.eu/joyetech-egoc-tw ... -p-19.html

http://parim.ee/koduleht/buytec, seal akude all vision spinner või ego twist

need akud on siiski pikemad kui originaal ego 750 aku

 

clearoks sobiks iClear 16. ce4 sa ei saa vahetada coili ehk pead uue ostma kui see 2-4 nädalaga läbi on, iClearil saad. lisaks on IClearil dual coil ehk auru toodab rohkem. kohe saadaval on buytec's, Jazz'l on need vist otsa saanud

 

samas soovitan kohe korraliku komplekti osta akudeks vamo või evic ja clearoks iClear 30 ja protank

Share this post


Link to post
Share on other sites

E

camoon Jazz, oma pood sul ju ja teed maha, aus kaupmees :)

Oma arust ma ei teinud midagi maha? Kirjutasin nii nagu asi on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...