Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Tishka

Probleem e-suitsuga.

Recommended Posts

Tere! Mul on üks väga suur probleem ja loodan et saate mind aidata.

Nimelt, ostsin omale e-suitsu ühe inimese käest, kes müüb neid palju (nagu ma aru sain). Kott, nõelpudel, USB laadija, e-sigaret. Näitas mulle, et aku töötab, 5 korda on vaja vajutada, et aktiviseerida aku. Kõik ilus. Käisin ostsin e-vedeliku. Tulin koju ja panin aku laadima. 8 tundi laadis esmakordselt, nagu ma tean, siis pidi aku kauem vastu pidama. Nii, kui 8 tundi sai täis, võtsin ära, panin külge atomiseerija, täitsin seda e-vedelikuga nõelpudelist nii nagu vaja, mööda atomiseerija seina äärt, umbes 1ml vedeliku. Panin huuliku külge, klõpsutasin 5 korda nuppu, et aku tööle läheks, vajutasin nupule ja tõmbasin... Mitte midagi ei tulnud sealt. Proovisin veel ja veel mitu korda, ikka ei miskit... Järgmine hommik proovisin veel ja ikka ei midagi. Helistasin selle müüale, seletasin olukorra ära, tema lubas tulla ja ära vahetada, nüüd ta ei vasta mu kõnedele.

Küsimus: mida ma saaksin teha sellega? Äkki on midagi valesti/puudu? Ei taha küll tunda, et raha läks tuulde... Äkki atomiseerijas on mingi viga? Või on terve see e-suits vigane? Palun abi.

Siin ka pildid sellest isendist:

 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vabalt võib olla ka akus viga.. ei tasuks kohe tormata uut ostma ;)

Kui on multimeeter, soovitan üle kontrollida kas aku välja ka annab miskit (võib proovida ka väikese led-iga nt, proovimise ajal kindlasti nuppu all hoida)

Kui asute Tartus, võin vabalt asja üle vaadata ja nõu anda ja midagi selle eest ei küsi...

Tegelen ka akude parandusega ning ka uusi kartomiseerijaid on võimalik meilt saada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vaata , multimeetriga saab mõõta elektriseadmete nn. voolutugevust, et kas sinu akust õldse tuleb voolu, see sedasi lihtsalt seletatud kes ei ole ikka sellistes asjades kodus, eriti naisterahvad, vaevalt sellist asja kodus omavad, sa võid proovida veel seda, vaata oma otsiku alt seal on selline kruvimoodi ots võta kas väike kruvikeeraja või midagi sellist lapikut, kasvõi teelusikasvars ja proobi seda kruvimoodi asja väljapoole keerata, see teineord aitab väga hästi ja sa ei pea kuhugi uuejärgi minema (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tore kui vastavast foorumist küsides head ja tublid mehed kiirelt abivajajat aitavad :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

minul on Tabac BCC 3ml ja saan päeva ilusti ära veeta, vahest kui pikemaks läheb, siis panen õhtul peale, aga see ju suht inimeses kinni, palju ta kimub.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...