Jump to content
E-sigareti foorum
Ahti Mänd

Algaja meelespea

Recommended Posts

Alusta 36 mg vedelikuga. Järgi oma seniseid tarbimisharjumisi, seega korraga üle 15 mahvi ära tee, mis vastab enam-vähem ühele kangemale sigaretile.

...

kuni lõpuks jõuad 0-vedelikuni välja ning OLED NIKOTIINISÕLTUVUSEST VABA!

Kas ma saan õigesti aru, et 15 mahvi (üsna umbmäärane ühik, kas pole?) e-vedelikku kangusega 36 mg/ml vastab ühele kangemale sigaretile (taas umbmäärasus)? Kui kangele? Kust see info võetud on?

 

Olgu ära mainitud, et 12 mg vedelik on ca 6 korda lahjem lahjadest tavasigarettidest.

NB! Ära alusta lahjematest vedelikest, sest e-suitsu tossamine on reeglina nii mõnus, et sa ei pruugi saada lahjemate vedelike puhul lihtsalt pidama...

Kui kange on tavasigaret? Kust see "6 korda lahjem" tuleb?

 

Kokkuvõtteks

seega võib konstateerida, et üldkehtivaid reegleid ega soovitusi ei ole. Inimesed on individuaalsed ning igaüks peab ise endale katseeksituse meetodil sobivaima variandi leidma.

Eespool üks "NB!" ei lähe minu meelest hästi selle erapooletult lõpetava konstateeringuga loogiliselt kokku.

 

---

 

Soovitus mitte alustada lahjematest kui 12 mg/ml põhjusel, et ei saa enne üledoosi pidama, on mulle raskesti mõistetav. Kui mina peaksin mingit kangust soovitama, oleks see just 12 mg (enda sõnul kõvadele suitsumeestele-naistele 18 mg), kuna tundub suhteliselt lollikindel -- eriti selles osas, et pole lihtne tõsise terviserikkega lõpetada. Enne saab otsa kas isu, aeg või vedelik. Ja kui see peaks siiski liiga kange olema või kasutaja liiga äksi täis, on nikotiini manustamise tempo just piisavalt aeglane, et organism jõuab kasutaja vetsu dikteerida -- ühte või teistpidi.

 

Ma kahtlustan, et Ahti on kas olnud päris ekstreemne suitsetaja, et selliseid suuri numbreid pushib, või siis teeb ja loeb tibimahve. Mina isiklikult hästi ei usu, et 36 mg/ml vedeliku tõmbamine esiteks sarnaneks kuidagigi minu endise suitsetamiskogemusega mahvi parameetrite (aeg, intensiivsus, topelt/kolmekordne mahv), kurgulaksu, seansi kestuse jne. osas, ning teiseks et see oleks ainuõige meetod sõltuvusest vabanemiseks. Kardan hoopis, et nii mõnegi endise mitte-ekstreemsuitsetaja nikotiinisõltuvus võiks sellise praktika puhul liigvänge kraamiga "treenides" tunduvalt suureneda.

 

Mina suitsetasin 18 aastat, lõpuosas tumerohelist Kenti paki jagu päevas. Alustasin 6 mg/ml vedelikuga. Esimese nädala-paari jooksul põdesin natuke ärajätunähtusid, kuid seda positiivses meeleolus. Mingi aeg hakkasin segama pooleks 11 mg/ml vedelikuga, sihtides 9 mg/ml pihta. See kangus tundub mulle enda jaoks õige ja hea. Kui Liqua ühistellimuse väikeste tagasilöökide tulemusel segasin esmakordselt pooleks 9mg ja 18 mg, saades ~15 mg/ml, sain teha vaid mõned korralikud mahvid (kindlasti alla 15), kui organism dikteeris mu prill-lauale istuma. Kaks korda järjest.

 

Ma ei oska tumerohelist Kenti positsioneerida sigarettide kangustabelis, aga igal juhul miski minu peas räägib mulle valjult, et 36 mg/ml soovitamine võib olla kaugelt ülepakutud. Isegi sellest hoolimata, et olen enda pealt teinud tähelepaneku, et nikotiini omastatavus oli alustades väiksem ehk et keha õppis seda ajaga paremini omastama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeesus,

kui vedeliku kulgu aku kontaktile ei oska seletada, siis meelespeasse ei oska ma kahjuks ammugi seda adekvaatselt kirja panna. Ise pole kordagi kogenud. Tunnetan aga, et kui taoline probleem eksisteerib, siis peab sellest ka kindlasti kirjutama.

Küsisid, mis aparaati kasutan.

Vamo V2 ja VH Tesla – on pidevalt käigus. Kui tahan hetkel kangemat, tõmban Vamoga 24 mg Camelit 4,2 voldiga ja kui tahan lahjemat, siis tõmban VH Teslaga 12 mg kohvi 12 watiga. Vamole on kahe kuu jooksul kaks korda Innokin iClear 30 õhutoru otsa tilk tekkinud, VH Tesla puhul sama clearot kasutades aga pole mitte kordagi seda juhtunud. Vedeliku tilka aku kontaktile pole ise kordagi kogenud. Ka mingeid lekkeid pole mul kunagi olnud. Abikaasal küll üks kord esimestel päevadel oli, vaatas telekat ja langetas käe e-sigaretiga clearoga ots allapoole ja üsna pikaks ajaks... algajal võib ikka juhtuda.

VH Tesla on niivõrd hea, et seda võiks kinnisilmi kõigile soovitada. Viis nädalat tagasi tellisin endale teise VH Tesla veel. Tänasest algas kuues nädal, kuid kätte pole veel saanud. Nelja nädala möödudes järelepärimine näitas, et rumeenlased unustasid paki teele saata... Tuleva nädala lõpus peaks siis lõpuks kohale saabuma. Suurbritanniast tuli must VH Tesla kohale 8 päevaga, kuid hõbedast seal saada ei olnud. Soomes aga oli sellele mudelile pandud tõeline kirvehind. Tunnetan, et vajan kolmandat põhisegu veel, mida iga päev lisaks Camelile ja kohvile tõmmata, midagi hapukamat, ka siis õun või tõenäolisem midagi tsitruste valdkonnast. Neljandaks aparaadiks saab mõne aja möödudes olema Innokin iTaste SVD. Ostsin selle tütrele, proovisin ise ka korraks läbi ning hakkas meeldima. Neljandat aparaati on vaja katsete tegemiseks otsimaks täiendavaid seguvõimalusi. Nende jaoks siis ongi veel 2 Innokin iClear 30 lihtsalt ootel... ma mugav inimene, ei taha clearosid vahetada, iga vedeliku jaoks olgu oma aparaat, mida siis vastava soovi korral kohe pihku saab haarata...

 

VG pole paksem kui VPG, vähemalt silmaga vaadates ühest anumast teise kallates küll aru ei saa.

 

e-kodanik,

tänud info eest BCC clearode kohta. Minu jaoks on see tume maa. Saab alustada alajaotust clearode kohta. Loodetavasti keegi jagab veel kogemusi teistegi mudelite kohta. Eks peaks ise ka mingit kodutööd selles valdkonnas tegema, aga aega napib.

Aga su jutust järeldan, et pidev clearo pesemine pole ju üldse vajalik, kui clearosse kogu aeg värsket juurde panna ja clearos alla poole vedeliku mahust mitte lasta. Sellest on siin foorumis varemgi juttu olnud, et tühjaks ei maksa clearot ikka imeda. Tihedam täitmine on ju tunduvalt mugavam kui pidev clearo pesemine. See on muide ka põhipõhjuseks, miks väiksemahulisi clearosid ei taha kunagi kasutada ja ei tahaks ka kellelegi soovitada. Minu arusaamist mööda on korralik ja hea clearo läbipaistev ja vähemalt 3 milliliitriline. Katsetasin ise vahepeal prooviks mõned päevad 2,5 milliliitrist ViviNovat ja siis loobusin sellest.

 

uncle-sam,

sekund ei kõlba mõõtühikuks. Rusikareegli järgi kangemate vedelike puhul on mahvid lühemad ja lahjemate segude puhul mahvid pikemad. Ja võib ka teisiti väljenduda – madalate voltide/vattide puhul on mahvid pikemad, kõrgemate puhul aga lühemad. Kuid isegi seegi pole mingi põhireegel. Mahvi pikkus on ikka selline, kuidas sa ise antud ajahetkel tahad. Minu mahvid on keskmiselt 5-6 sekundit pikad, aga lahja 12 mg vedeliku puhul kasutades koguni 12 watti, on mahvid teinekord isegi 8-10 sekundit pikad. Samas hommikul esimest suitsu tehes on mahvid tavaliselt lühikesed, ca 3 sekundit... Reegleid pole, tee iseenda isu järgi.

Küll aga võib soovitada, et mahvide vahel olgu korralik paus. Kui hakkad e-sgaretti kimuma nagu mõnikord tavasuitsu kui hetkel kiire juhtub olema, s.o.sekundilised pausid iga mahvi vahel, siis läheb nii clearo kui mod kiirelt kuumaks, mis pole kummalegi hea. E-suitsu peab rahulikult, aeglaselt ja mõnuga tegema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seda akukontaktile kukkuvat tilka kindlasti soodustab väiksem viskoossus e. mida vedelam, seda kergemini. iClear 30 on sellise omapärase ehitusega, et aur surutakse oma teekonnal vähemalt kahes kohas kokku -- mis on minu meelest ka suht agara kondenseerumise põhjuseks, muudest hädadest rääkimata (mis võivad olla küll ainult minu kapriisid).

 

1) Vedelik, olgu see siis mahl või sülg, koguneb coili ja huuliku vahel oleva kondoomi e. mütsi peale. Hoolimata tolle kavalast kujust võib sattuda august sisse, tilkuda õhukanalisse ning läbi selle alla akukontaktini;

 

2) Vedelik kondenseerub ka kondoomi all ning tilgad veerevad veelgi lihtsamalt akukontaktini;

 

3) Coil on lõdvalt kinni keeratud, samas paak ja huulik tihedalt, mistõttu coil jääb huuliku suhtes optimaalsest kõrgemale, huulik surub kondoomile nii kõvasti, et see ei kaitse tahtide ümbrust lekke eest täielikult;

 

4) Kondoom ja huulik ei ole minu kahe isendi puhul ühegi coiliga perfektselt ühel joonel, mistõttu oletan, et veelgi suuremad kõrvalekalded on võimalikud -- ja seetõttu ka otsene lekkimine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

xiios,

Suitsetamist alustasin 8-aastaselt, 15-aastaselt pool pakki päevas, alates 16-eluaastast pakk päevas, 18-ndast eluaastast poolteist pakki ja sealt edasi nii üle 40 aasta, 20-aastaselt tõmbasin paar aastat ka havanna sigareid, kuid nendest lõpuks loobusin. Nad olid väga head, kuid aega ei olnud - ühe sigari tõmbamiseks oli vaja vähemalt tund aega. Töö aga tahtis tegemist. Kuid see selleks.

Tõtt öelda ma ei viitsi kanguse üle vaielda. Inimesed on erinevad, nende maitsed on erinevad ja nende taluvus on erinev ja seda olen ma ka öelnud.

Soovitus alustada 36 mg vedelikust ei pärine minult, vaid siitsamast foorumist lugesin ma seda soovitust kolm kuud tagasi, kui ammutasin infot, et üle minna e-sigaretile. Siitsamast foorumist 3 kuud tagasi lugesin, et ca 3 nädala möödudes on aeg lahjendama hakata. Ja ennäe imet, kui olin 3 nädalat 36 mg tõmmanud, dikteeris mulle organism ise, et enam nii kanget ei taha. Toonane soovitus osutus 100% täpseks. Ma ei mäleta, kes sellest toona kirjutas. Polegi oluline. Ja ise tean konkreetselt mitut inimest, kes samuti alustasid 36 mg-ga

Aga alustagu igaüks ise nagu ta ise tahab. Seda ma ka lõpus ütlesin otse välja.

 

Ei tavasigaret ega nüüd e-sigaret pole mind terve elu jooksul kordagi sundinud prill-lauale istuma.Taolise tõsise tervisehäda korral söandaksin soovitada küll igasugusest suitsetamisest loobuda (ka e-sigaretist) ning veits sporti tegema hakata, alternatiivina värskes õhus füüsilist tööd tegema ja üldse võimalikult palju liikuda. Liikumises on tervis.

 

Märkisid: "Soovitus mitte alustada lahjematest kui 12 mg/ml põhjusel, et ei saa enne üledoosi pidama, on mulle raskesti mõistetav."

 

Mis siin raskesti mõistetavat on? Kui inimesel endal aru peas ei ole,et õigel ajal tossamist lõpetada... siis taolise lahja segu puhul ütlesin ju puust ja punaselt ette, et seda võib tund aega järjest tossata ega saagi enne aru, kui laks käes on. Ütlesin ka seda, et ise sain samuti 12 mg puhul kahel korral üledoosi laksu kätte. Just lahja segu puhul peitub oht üledoosi saada, mitte aga kange segu puhul. Siis saab isu lihtsalt otsa nagu tavasigaretigi puhul, mida kange suitsunälja puhul teed maksimaalselt 2 suitsu järjestikku, ei enam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahti Mänd

 

 

Küll aga võib soovitada, et mahvide vahel olgu korralik paus. Kui hakkad e-sgaretti kimuma nagu mõnikord tavasuitsu kui hetkel kiire juhtub olema, s.o.sekundilised pausid iga mahvi vahel, siis läheb nii clearo kui mod kiirelt kuumaks, mis pole kummalegi hea. E-suitsu peab rahulikult, aeglaselt ja mõnuga tegema.

 

 

Minu kogemuse põhjal ....12mg näit. eVici ga, mida madalam w seda jahedam suits (olenevalt segust ja tootjast).... samas eGo Twist koos BCC, madala võimuga, sama seguga, annab hoopis kergema ja kuumema tulemuse...

Mõlemil 1,8 ohm..... (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tavasigaret ega nüüd e-sigaret pole mind terve elu jooksul kordagi sundinud prill-lauale istuma.

Kui mina 7-8 aasta vanuselt mõned korrad "proovisin", juba siis hakkas paha, kuigi alles mitmeid tunde hiljem õhtupoolikul. Ehk oled lihtsalt erakordse nikotiinitaluvusega inimene? On see nüüd automaatselt piisav alus propageerida valimatult extra-strongi teistele, kes võib-olla ei ole alustanud 8-aastaselt ning pole end aastate vältel havanna sigaritega karastanud, esimeseks valikuks? Jah, see "igaüks otsustagu ise" kusagil lõputiitrites Sul hetkel on, aga sellest eespool tunnen mina siiski tugevat survet sinna 36 suunas, ja see tekitab kõhedust. Ei ole mõeldud solvanguna, aga isegi need "mitu inimest, kes alustasid 36-ga" ei ole minu meelest veel matemaatilise induktsiooni rakendamist õigustav asjaolu.

 

Soovitus alustada 36 mg vedelikust ei pärine minult, vaid siitsamast foorumist

Äkki ikka leiad üles? Tõsiselt tahaks pilgu peale heita, et mis seal kirjas oli.

 

...taolise lahja segu puhul ütlesin ju puust ja punaselt ette, et seda võib tund aega järjest tossata ega saagi enne aru, kui laks käes on. Ütlesin ka seda, et ise sain samuti 12 mg puhul kahel korral üledoosi laksu kätte. Just lahja segu puhul peitub oht üledoosi saada, mitte aga kange segu puhul. Siis saab isu lihtsalt otsa nagu tavasigaretigi puhul, mida kange suitsunälja puhul teed maksimaalselt 2 suitsu järjestikku, ei enam.

Liiga veendunud ja kategooriline jutt tundub siiski. Minu kogemuste põhjal jällegi üledoos päris nii märkamatu asi ei ole nagu klaassein soolajärvel. Mina enda puhul tunnen, et väiksema kiiruse puhul on aega ning vähemalt võimalus märke tähele panna ja vastu seina sõitmist vältida. Prill-laual istumist näen ma ise kerge, naljaka ja hariva tervisehädana antud kontekstis, muide. Seevastu ütleb minu loogika, et hoolimata "mitme inimese" eduloost võib mõnele teisele liigsuur kiirus lõppeda seina avastamisega tükk maad tagantjärele -- kui äkitselt väga sitt hakkab (ja seda kahjuks mitte prill-laual ning mitte nii naljakas võtmes, kui mina rääkisin). Täiskasvanud endine suitsetaja end 36-ga ilmselt õnneks kasti ei kimu, aga siiski oletan, et mitte igaüks pole Ahti Männi geenidega -- mina vähemalt mitte ning minu enese pealt toodud näited olgu selle tõestuseks.

 

P.S.: Tervise ja nikotiinitaluvuse vahelised seosed võivad olla keerulisemad, kui esmapilgul tundub. Kes välistas pöördvõrdelisuse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks see kanguse üle vaidlemine kisub 1 viin vs 10 õlut sarnaseks :D

 

Võin ainult enda kogemustest rääkida ja 12mg vedelikuga alustamisel ei saanud kuidagi kätte seda suitsu allatõmbamisega kaasnevat mõnusat tunnet. Selle puudumine aga pani lausa alateadlikult rohkem ja närvilisemalt pahvima kuni lõpuks silme ees rõngad ujusid ja pea valutada lõhkus. Hiljem proovitud 18mg kerge kriipimine kurgus ja tunne, et ka kopsu midagi jõuab, pakkus juba üsna suurt rahulolu. Alustamisele tagasi mõeldes võin üpris kindlalt väita, et minust poleks e-popsarit saanud kui ma poleks 18mg ehk kangema vedelikuga uuesti proovinud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks see kanguse üle vaidlemine kisub 1 viin vs 10 õlut sarnaseks :D

Pits viina vs. klaas veini tōepoolest.

 

Üks küsimus tekkis veel. Miks on kasulik lasta nupp lahti vahetult pärast imemise lõpetamist?

Küsin sellepärast, et oma peaga teen täpselt vastupidi, s.t. peale nupu vabastamist imen veel sekundi (et kogu tekkinud aur välja saada ning seeläbi minimeerida kondensatsiooni).

 

Ja lõpetuseks mainin ära, et tegelikult ma pean Ahti kirjategemisi väga kiiduväärseks! Ega see info vaatamiseks kokku panemine kerge töö olla ei saa (eriti, kui xiiosesarnased vingurid kivi alt välja näägutama roomavad).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina arvan, et inimesed, kes tõmbasid paki päevas sinist LM-i vms., peaks siiski alustama 18mg kangusega. Alla selle jääb neile lahjaks ja üle selle kangeks. Maksimum 24mg. Alla 18mg imetakse lihtsalt ennast lolliks, et kätte saada see vajadus, mis tavasigretist tekkis. Inimesed erinevad, seda võibki siin vaidlema jääda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oma peaga teen täpselt vastupidi, s.t. peale nupu vabastamist imen veel sekundi (et kogu tekkinud aur välja saada ning seeläbi minimeerida kondensatsiooni).

Ise talitan täpselt samamoodi. Alguses ootan kuni coil krabisema hakkab, siis tõmban mõõduka tugevusega (muidu hakkab iClear30 lurisema) ja pärast nupu vabastamist veel sekundike, et vähem kondenseeruma jääks. (esiga)

 

-- 21 Juul 2013 20:47 --

 

Mina arvan, et inimesed, kes tõmbasid paki päevas sinist LM-i vms., peaks siiski alustama 18mg

Tirisin varem paki Morrise pruuni või sinist või valget või pruuni Kenti - kuidas tuju oli. Alustasin 18mg vedelikuga ja järgmise päeva õhtuks oli tiba liiga imelik olla. Kusjuures ei saa öelda, et oleksin kogu aeg huuliku otsas rippunud. Enda diagnoosimise muudab keerukaks ka see, et sigarettidest võõrutamisel ja nikotiini üledoosil on mitmed sümptomid äravahetamiseni sarnased.

Olles alles 2 nädalat aurutanud ja esimesed vitsad veel värskelt meeles kipitamas, toetan siinkohal xiiose seisukohta, et alustama peaks lahjast. Naudid magusat maasika- vms. maitset ega saa arugi, on see nüüd 18 või 36. "Punase" sigareti tunneks kurgulaksu ja maitse järgi kähku ära aga tubakavinguga harjunud maitsemeeled auru kangust veel kraadida ei oska. Siia lisab omajagu segadust asjaolu, et meie kõikide organismid toimivad erinevalt. Niikuinii imetakse algul auru rohkem, sest sigaretisuitsule omane kurgulaks puudub. See kui nikotiini palju on saanud, jõuab kohale ajalise viivitusega nagu kummipaela otsas. Siis aga võib juba hilja olla.

Algajale kangema vedeliku soovitamise teemaga peab tegelikult äärmiselt ettevaatlik olema, sest üledoosidest tingitud hüsteeria on just see, mida e-suitsu vastastel praegu hädasti tarvis on (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagu öeldakse: kavatsused olid parimad, aga välja kukkus nagu alati.

Loen neid kommentaare ja jõudsin järeldusele, et katse kirjutada temaatika ja punktide kaupa "Algaja meelespea" oli viga.

Palun administraatoril minu postitus "Algaja meelespea" siit foorumist kustutada, paistab, et see tekitab rohkem probleeme kui kedagi aitab.

Las igaüks leiutab ise endale sobiva jalgratta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konstruktiivse kriitika peale ei maksa veel püssi põõsasse visata. See, et mõni aspekt veidi muutmist ja/või läbimõtlemist vajab, ei muuda seda kirjatükki veel mõttetuks!

 

Sent from my CAT B15 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konstruktiivse kriitika peale ei maksa veel püssi põõsasse visata. See, et mõni aspekt veidi muutmist ja/või läbimõtlemist vajab, ei muuda seda kirjatükki veel mõttetuks!

 

Sent from my CAT B15 using Tapatalk

(Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konstruktiivse kriitika peale ei maksa veel püssi põõsasse visata. See, et mõni aspekt veidi muutmist ja/või läbimõtlemist vajab, ei muuda seda kirjatükki veel mõttetuks!

 

Sent from my CAT B15 using Tapatalk

+1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kõik ettepanekud on teretulnud ning eeldatavalt nädala pärast saab nende põhjal kirjutatud parandatud ja täiendatud variant. Usun, et algajaile oleks sellest meelespeast abi.

;)

ära nyyd ymberlykkamiste pärast pyssi põõsasse viska, muudel aladel sa seda ei tee ju (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeesus,

see pole püssi põõsasse viskamine. Kõnealust meelespead lihtsalt pole põhimõtteliselt võimalik kirjutada ja ka paralleel jalgratta leiutamise kohta pole mõeldud irooniana. On ühe-,kahe-, kolme- ja neljarattalisi jalgrattaid, on lasterattaid, on meesterattaid, on naisterattaid, on kokkupandavaid rattaid, on maanteerattaid ja on mägirattaid, on trekirattaid, võidusõidurattaid ja vigurrattaid, on piduritega rattaid ja piduriteta rattaid, on ühekäigulisi ja 21-käigulisi rattaid, on veepudelitega varustatud rattaid ja ilma veepudelita rattaid, on isegi õhkpadjaga varustatud rattaid, neile, kes kokkupõrget kardavad nagu mõni siin foorumis e-sigareti vastaseid kinnimakstud propagandiste, etc - vastavalt erinevad on ka nii istumis- kui ka sõidustiilid, samuti on vastavalt erinevad ratta ühekordne kasutamise aeg: alates mõnest minutist ja lõpetades terve päevaga.

E-sigaretiga sama lugu - seega, las igaüks leiutab endale sobivaima variandi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On ühe-,kahe-, kolme- ja neljarattalisi jalgrattaid, on lasterattaid, on meesterattaid, on naisterattaid, on kokkupandavaid rattaid, on maanteerattaid ja on mägirattaid, on trekirattaid, võidusõidurattaid ja vigurrattaid, on piduritega rattaid ja piduriteta rattaid, on ühekäigulisi ja 21-käigulisi rattaid, on veepudelitega varustatud rattaid ja ilma veepudelita rattaid, on isegi õhkpadjaga varustatud rattaid, neile, kes kokkupõrget kardavad nagu mõni siin foorumis e-sigareti vastaseid kinnimakstud propagandiste, etc - vastavalt erinevad on ka nii istumis- kui ka sõidustiilid, samuti on vastavalt erinevad ratta ühekordne kasutamise aeg: alates mõnest minutist ja lõpetades terve päevaga

vähemalt su viimane siine post läheb ajalukku kui kõige pikem lause siin foorumis, korrektne lause (psühho)(Y)

aga pm tundub sul õigus olevat, algaja abc-d vist suht võimatu teha..... Samas näpunäiteid alustajale/algajale võiks ikka teha. pm võiks esimese posti väikeste mugandustega panna eraldi pealkirja alla ja lukustada (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No vähemalt need e-sigaretivastased kinnimakstud propagandistid võiks välja tuua nimeliselt? (psühho)

+1

 

Aga eesti elu ongi enamuses selline... ääri-veeri, vihjates, vaikselt, ilma täislauseteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lugesin kogu selle teksti läbi ja soovitaks ka ikka see 36mg alustajale ära muuta. Või vähemalt panna juurde põhjendus miks seda soovitatakse ja et sobib ka muu.

Mina alustasin 12mg pealt ja oli vägagi normaalne, suitsuisu ei tekkinud ja OD ka ei saanud. Siiamaani 12mg peal.

Oleks võtnud 36mg siis oleks võinud olla kõik teisiti- OD või pettumus E-sigaretis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma tundsin,et sobib mulle 18mg segatud maitse tugevdaja baas vedelikuga,saab rohkem teha,sääst ja mõjub hästi kuna reguleeritav voltidega aku,enamus aja madala voldiga,oleneb siis palju segan baasi sisse :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma tundsin,et sobib mulle 18mg segatud maitse tugevdaja baas vedelikuga,saab rohkem teha,sääst ja mõjub hästi kuna reguleeritav voltidega aku,enamus aja madala voldiga,oleneb siis palju segan baasi sisse :)

(teretule)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...