Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
olkapolka

Üks mõte.

Recommended Posts

Ma siin oma peaga ole mõelnud, et kui lasta ise (kogu foorumi rahva poolt) teha pädevas ja tunnustatud laboris, ülikoolis, organisatsioonis jne. e-vedeliku kohta neutraalse uurimustöö tema kahjulikkusest-kahjutusest ja võrdlusest tavasigaretidega. Saaks tõe teada. Hakatuseks kasvõi hinnapakkumine sellisele uurimusele :roll: . Odav lõbu see ilmselt pole, aga kasutajaid ju tuleb järjest juurde ja huvi on kõigil nagu ma aru saan. Kuna ma ei tea taoliste uurimuste maksumusest muffigi on raske ennustada milliseks hind kujuneb. Õla võiksid alla panna ka e-sigarettidega kauplevad ettevõtted. Omaltpoolt toetaksin seda ettevõtmist 50 eur-iga. Vot selline uitmõte. Nüüd naerge välja :| .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei oska väljapakutu osas seisukohta võtta, sest samamoodi puuduvad vastavad teadmised ja eelnevad kogemused. Kui selguks, et asjal on jumet, võiks õla alla panna küll.

Samas võiks foorumirahvaga pakkuda uuringuteks iseendid ja tekitada kasvõi siia eraldi teema, kus küsimustik ja vastused nendele. See saaks olla ka mõningaks aluseks pikaajalistele uuringutele ja ühtlasi ka heaks lugemismaterjaliks alustajatele. Mingis osas on need asjad ka käsitlust leidnud teemades "Kõrvalnähud" ning "Ja ta tõesti aitab", aga uuringute jaoks on need liiga kaootilised.

Mõttel on vähemalt kaks kitsaskohta - küsimustiku koostamine selliselt, et vastustest uuringutes ka abi oleks ning tervisesse puutuvate andmete avalikustamine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iseenesest ei tohiks ju mitte kui midagi keerulist selles uuringus olla - suitsetamise kohta on neid mustmiljon tehtud ja tõenäoliselt saaks sealt küsimustikud ja muu antud teemale laiendada. Samas võib arustatud vedelikuga kaasneda mõningaid uusi faktoreid aga üldjoontes peaks sama teema olema ju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei lähe aastaid vaja, võtame mõned väiksemad organismid ja paneme nad aurama. Rott elab näiteks kaks aastat, las aurab kuus kuud ja siis teeme järeldused.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...