Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
risto100

Probleem eGo-CE4 akuga

Recommended Posts

Niisis, sai soetatud endale selline vidin nagu eGo-CE4 e-sigar. Sigar on mul kasutusel on teist päev, kõik on toiminud laitmatult kuni tänaseni. Lõuna paiku sai aku täiesti nulli pahvitud ja koheselt panin laadima, lasin sellel kuskil 2,5h laadida ,tuju hea mõtlesi, et saab popsutama jälle hakata, kuid akut sisse lülitades vilkus see kuskil 5+ korda ja aku lülitas ennast täiesti välja. Mõtlesin siis et, mis seal ikka panen uuesti laadima. Käisin väljas ära ja aku sai jälle kuskil 2h laetud, keerasin siis aku ilusti aurustaja külge, sain 2-3 popsu tehtud ,kui jälle vilkus 5+ korda ja lülitas ennast jälle välja ja sisse enam lülitada ei lase :/

On teil kellelgi selliseid sarnaseid probleeme veel esinenud ja äkki oskate aidata mind?

 

Ette tänades,

Risto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma usun, et siiski aku kuna esimesel korral ma clearot aku külge ei ühendanudki. Ja ma ei oskagi kuskile poole pöörduda kuna sai selle siit tellitud https://cherry.ee/kaasaegsel-aurutehnol ... o-ce4-plus

 

-- 15 Oct 2013 20:43 --

 

-- 15 Oct 2013 20:44 --

 

No laadima ta hakkas täitsa ilusti praegu, punane tuli põleb laadija peal , aku vilkus 3 korda ära ja nüüd lihtsalt põleb. Kõik tundub nagu korras olevat aga üsna kindel, et 2h pärast proovin jälle tööle panna ja mitte tuhkagi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Võimalik jah, kas elektroonika või siis juhe sees lahti. Kuna on tegemist nii uue aparaadiga, siis müüjaga kontakt kõige õigem.

Võid muidugi võtta riski ja ise lahti teha, kui jootekolbi ei karda, aga siis kaotad garantii. Eriti mõttetu just jah siis, kui hoopiski elektroonika viga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No see aku on vist ikka väga metsas mul juba, see tuli läks ka kuidagi väga helesiniseks ja kohe üldse ei taha töödata enam. Võibolla väga loll küsimus aga äkki oskate öelda, kelle poole ma pöörduma peaks, kui see sigar sai tellitud siit https://cherry.ee/kaasaegsel-aurutehnol ... o-ce4-plus

Pöördu cherry poole ja uuri - kelle kaup ja kuhu pöörduda (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No enam ei toimi see aku absoluutselt, ei hakka isegi laadima enam...Ei saaks nagu voolu vms

 

-- 17 Oct 2013 19:10 --

 

täpselt sama probleem, mida sina videos näha on, oskab keegi midagi soovitada, mida teha võiks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sarnane jama minulgi ja nõnda ei hakka uut teemat tegema. Lugu ise selline.

Millalgi suve keskel sai villand pidevast suitsu- ja konihaisust ning küpses mõte minna täielikult üle esuitsule. Spezzilt stardikomplekt (tänud talle siinsamas) ja läks lahti. Paar päeva hiljem lendas viimane sigaretipakk mõne suitsuga prügikasti. Kõik oli ilus. Varsti kaotasin küll ühe kahest stardika pulgast ära, aga sest polnud suuremat häda, sest esimesest katsetusest jõuluvana toodud esuitsuga oli aku alles. Nii siis oligi, et pidevalt oli üks aku auru all ja teine laadis, mõlemad pidasid minu päeva vastu (ca 2 ml). Nüüd jõuan asja juurde :D . Millalgi märkasin, et uuem, 1100 aku ei ole end korralikult täis laadinud ja nii mitu korda, arvasin, et laadija probleem, sest teise laadijaga sain aku täis. Järgnesid jälle mitmed korrad, mil keset päeva aku tühi. Hakkasin ka teadvalt poollaetud akut kaasa võtma, et mitte "nälga" jääda. Kuni hiljuti oli seis selline, et mõlemad akud ootamatult tühjad, samas lähedal oli värskelt avatud Skysmoke'i lett, millest ostsin ruttu uue aku, arvates, et küllap on akude aeg läbi saanud. Ja juhtus see, et uus aku andis varsti pärast laadimist "lõpusignaali".

Nüüd siis seis selline, et ühe iClear16 jaoks on kaks laadijat ja kolm eGo akut aga sigaretipakk on taskus ja seda läheb kogu aeg vaja.

Keegi oskab arvata, milles jama on?

Milles siin probleem võiks olla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kas sellist varianti pole, et clearo või laadija rikuvad akud? Mõtlen sellele, et kuidagi üheaegselt hakkasid erineva päritolu ja erineva kasutusajaga akud jukerdama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minul oli asi hoopis laadijates. Võtsin Spezz'ilt (kummardus talle siin) koos uue akuga igaks juhuks ka laadija ja tabasin kümnesse:-D . Uue laadijaga aurutavad ka vanad akud poolteist paaki ära. Nüüd kolme akuga (Skysmoke lendas teel Spezzi juurde prügikasti :-)) rahulik olla.

 

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...