Jump to content
E-sigareti foorum
jeesus188

Vinguviiul ehk nutke südamest

Recommended Posts

ohhellnopd.gif

24h hiljem seisab samas kohas kus eile

 

homme uued uudised

update 2:

ja mu pakike on teel ukse taha      8-)

 

Aga arvatavasti on süüdi venimises nn hiina müür ja onaja kasinuspoliitika. Palka ei maksta ja keegi ei taha sinna tööle minna. Pm sel aastal chainast pole enam mõtet pakke tellida, kui asjaga kiire. Arvatavasti jõuab see pakk jaanuari lõpuks kohale

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sai tellitud FastTechist uus paak. 25.sept. sain kirja, et pakk nende poolt teele pandud. Siiani ootan. Alla 20 eurostele pakkidele kahjuks trackingut ei anta.

Eelmised korrad on tavaliselt 3 nädalaga kohal olnud, seega uurikski, et kaua keegi sealt oma kaupa oodanud on?

 

 

 

Ahjaaa, tere ka, siiski esimene postitus siin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kui trackingut pole siis võib see pakk ükskõik kus vedeleda.
Võib olla kaduma läinud, vbla omniva ei saatnud teadet ja saatis paki tagasi ... võib olla on veel teel kuskil ja tuleb.
Selle pärast ma kunagi ilma trackinguta midagi ei telli. FT on selline koht, et kui natuke surfata siis ikka mingit muud nänni leidub mida vaja, et 20 taala kokku tuleks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjutasin FTsse ka, aga sealt tuli vastu üldine pläma.

Kannata natukene, ilma trackinguta tuleb veidi aeglasemalt, aga siiamaani pole sealt midagi tulemata jäänud, v.a. kunagi ühed vedelikud mille oonia toll tagasi saatis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hakkasin velocityt täitma, samal ajal yt surfates, harjumusest võtsin laualt piibu, et veipida, krt huul vastu kuuma coili, olin unustanud mütsi peale lükata, never learn...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh, nii kauaks seda X-Cube ja TFV4 oligi...

Saissaristike, no mis mõttes? Palun täpsusta, et me saaks sust sita välja peksta (otsetõlge jah) (verbaalselt muidugi).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miski taplemist ei tule, velled. Ema ikka ei löö või mis? Lihtsalt lugulaul oli selline et käisin ekstra laupäeva varahommikul linnas ja õhtul sain mahti et kõik tööle sättida. Pühapäeval, samal ajal kui ma korstnapühkijal avitasin redeleid üles sättida, arvas mu ema, puusalt tulistades, peiduka ära. Seekord siis madratsi alt, sest ei viitsinud millegipärast tööriiete tasku jurakat kombinatsiooni panna.
Point on selles et inimene kuulis Vene meediast seda et e-sigarett veeldab ajud ära ja mõne kuuga saadab sind (läbi valuliku surma) teispoolsusesse- võta kinni, senimaani ainuke tõsiseltvõetav alternatiiv suitsule (mitte tossule muidugi).

Iseendale meeldetuletuseks ära tõmmatud modide-rba/clearode list:1) Hana 30 kloon Squape R klooniga 2) Istick 20 Delta 19ga (üpriski uudis tollel ajal) 3) Spezzi reliikvia, üks esimestest DNA 40 kiipidest ZNA sees koos Subtank Miniga (liita värskel soetatud 200 ml Walci mahlade-kokteiliga ning akude ja laadijaga) 4) X-cube 2 TFV4ga (mõniteist tundi)

Positiivne on selle juures kaks asja, tehnoloogiliselt käin ajaga kaasas ja sahtlisügavustes allesjäänud Kolja 2 kloon töötab ~1,4 oomise single-coiliga kickitud Nemesise peal nagu nalja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arvamusliider Jeesua, ma elan vanematest ammuilma eraldi... 
Mis teha, mõned inimesed on sellised, naljakad. Niipalju lisan veel et kunagi omnibussi oodates tuli mingi tudike ligi ja küsis et kas ma tahan kopsuvähki saada et seda keemiat sisse imen- vastasin et ma olen automaaler ja sellega vestlus lõppeski...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...