Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

Moskvas jahivad suitsetajaid 20000 malevlast ja kasakat

Recommended Posts

Posted Image

 

Tänavu 1. juunist Venemaal kehtima hakanud tubakavastase seaduse alusel alustati 15. novembrist rangeid piiranguid eiravate suitsetajate trahvimist. Näiteks kui suitsemiselt tabatakse elumaja trepikojast, haridus-, kultuuri-, spordi-, tervishoiuasutuste, bussi-, raudtee-, lennujaama ruumist või territooriumilt ootab ees trahv 500-1500 rubla (ca 11,4-34€). Suitsetamine laste mänguväljakul aga läheb veelgi kallimaks - 2000-3000 rubla (ca 45,5-68€).

 

Senini keeldudest vähe lugu pidanud suitsetajaid on nüüd Moskvas püüdma pandud 20 tuhat rahvamalevlast ja kasakat, kes 10-liikmeliste gruppidena patrullivad neile määratud piirkondades. Tabatud patustajad antakse üle politseile, kes koheselt trahvi välja kirjutab.

 

Varem on teatatud, et igas Venemaa regioonis moodustati 15. novembriks vabatahtlikud nn antitubakapolitsei brigaadid, kelle ülesandeks on jälgida suitsetamisvastase seaduse täitmist.

 

Allikas http://newsru.com/russia/18nov2013/antismoke.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuleb meelde, kuidas meil 80ndatel rahvamalev ringi töllerdas :lol:

Käisin ka 80ndatel rahvamalevas, aga tänaval me ei töllerdanud - istusime kuskil kõrtsis. Selle-eest saime 3 puhkusepäeva juurde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...