Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
eesel

Wizard´s apprentice evolved

Recommended Posts

Siit näeb seda DNA20 klooni. Noh eks kvaliteet ka käsitöö maksab ka midagi ja võib olla väheke edevust ka lisaks. Iga igor ei vehi linnapeal sellise toruga. Eks sõja ajal saaks kindlasti odavamaga ka hakkama, näiteks laheda EGO pulgaga. Vähe selline totter võrdlus, et miks osta ralliks kallis subrau, kui ehk veaks hädaga zigulliga ka välja. Lõpptulemus, kogemus, tunnetus on täiesti eri asi.

Samas võib osta DNA20 chipi eraldi (45€ + post) siit ja lisaks veel nuppud, karbi ja ehitada ise oma mod. Saab veidi odavamalt läbi.

 

DNA20-l võiks olla menüüd veidi täiuslikum ja see display valgustuse hääbumine või kadumine on veidi häiriv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selge see, et käsitöö on käsitöö ja käsitöö on masstoodangust alati kallim, kuid...

Vaadake, maailmas jaguneb toodang jämedalt võttes kolme liiki.

Esimese neist moodustavad teadlikult tooted turakatele, keda on hämmastavalt palju. Seetõttu võibki massiliselt müüa saage, mis ei sae, puure, mis ei puuri, jalatseid, mis lagunevad paari päevaga etc, etc. Äriidee on lihtne, hind on nii müstiliselt odav, et lihtsalt läheb turakatele kaubaks.

Teise moodustavad tooted, mis on enamjaolt kvaliteetsed, kui vähesed erandid välja arvata, eristab neid vaid disain ning enamik inimesi tarbib ka neid tooteid.

Kolmanda moodustavad teadlikult üleshaibitud firmatooted, mille kvaliteet ei ole tavaliselt parem nn.teise liigi omast, kui mõned erandid välja arvata, kuid osade inimese ego on lihtsalt selline, et nad lihtsalt peavad maksma kümnekordse hinna näitamaks end teistele - a la naabrist mööda, lehvib loosung me majal, kui Koppvillemit meenutada. Neidki inimesi on sama piisavalt palju kui turakaidki.

Palun ette vabandust, kui kedagi selle jutuga solvasin, see ei olnud mul plaanis.

Aga ma ei näe mingit mõtet maksta 10-kordset hinda toote eest, kui 10 korda odavamalt on võimalik osta täiesti toimiv ja kvaliteetne toode. Aga eks igaüks otsustab enda eest ise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selge see, et käsitöö on käsitöö....

Sellest viimasest lausest oleks täitsa piisanud. Ülejäänud jutt on suht mõtetu leierdatud bs. Kui inimene tunneb, et võib omale lubada, siis ta lubabki omale kõige kallima ja ainuke, kes hakkab levitama "naabrist parem juttu" on see naaber ise kuna kadeduse uss on ikka rämedalt närima hakanud. Ja ma eeldan, et sul pole ka kogemust (samuti pole ka mul) antud teema mod-iga, seega ei ole mõtet 10x üle maksmisest ka rääkida. Ma ei näe midagi imeliku inimestes, kes selle ostavad, jummala eest, andku minna ja karta on, et naudivadki 10x paremat elamust, kui ma oma odavate modidega. Mina ei osta seda põhimõttel, et üritan seda suitsu/auru värki ikka pikapeale maha jätta ja ei hakka igasuguste tippklassi jubinatega seda enam meeldivamaks tegema, kui ta juba on. Vahetan oma mod-i ehk uue samaväärse vastu siis, kui vana ei paku enam pinget :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hind hinnaks aga selles 10x vahes julgen küll kahelda...aga eks e-sigareti näol on päris paljudel lisaks suitsetamisest loobumisele tegemist ka nö hobiga ja hobide alla maetakse ju hea meelega raha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hind hinnaks aga selles 10x vahes julgen küll kahelda...aga eks e-sigareti näol on päris paljudel lisaks suitsetamisest loobumisele tegemist ka nö hobiga ja hobide alla maetakse ju hea meelega raha.

Kui jõutakse 0 vedelikuni, siis ongi tegu juba hobiga ja pigem tuleks üldse loobumisele mõelda siis. Mulle on see juba praegu hobiks saanud, kuigi kasutan veel nikotiiniga vedelike. Kusjuures avalikult linnapildis ma ei kasutagi ühtegi e-sigareti seadet, ainult kodus, autos või tööl. Tööl istun ka üksi kabinetis, nii et ei jää ma ka seal selle e-sigaretiga kellelegi ette, kusjuures ma arvan, et isegi keegi ei tea tööl, et ma e-sigareti tarvitan v.a mõni üksik inimene. Vastuseks Ahti Mändi kirjutisele: enamasti keegi ei tea mis asi on provari või dna20, nii et nö naabrist parem olukord on koheselt välistatud ja pigem nimetavad e-sigaretist vähe tundvad või ego pulga inimesed neid suurteks jõledusteks.

 

DNA20 kiip eraldi maksab 35€ ja see tuleb veel omakorda USAst tootjalt tellida ning maksta tollis veel käibemaks ka lisaks toote ja transpordi hinnale. Käsitsi toote valmistamisel lähevad lisaks veel töötunnid, katsetamised materjaliga, dna20 kiibi programmeerimine, kujundus pakendile, pakendi tellimine/valmistamine, toote valmistamine jne. Ma ei ütle, et need tooted oleksid odavad või väikse juurdehindlusega aga seni kuni nad sellise välimusega toodet odavamalt ei müü ei ole ka midagi peale hakata. Mul endal on ka parem tunne kui mulle meeldib see toode nii välimuselt kui ka tema omaduste poolest, mitte et mul on toode mis ei meeldi ja ajab asja ära.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ei saa tihtipeale aru inimestest, kes väidavad, et mingid tooted on LIIGA kallid.

Hinna määrab alati ja alati turg. Võib olla väiksemaid kõrvalpõikeid, kuid üldjuhul pole ju mõtet toota toodet (hind ei ole tähtis), kui mitte keegi seda ei osta.

 

Ainus väike pisidetail on see, et eesti õnneks või kahjuks ei määra maailmamajanduse hinnapoliitikas eriti palju. Kui palk oleks mõnel 4x üle eesti keskmise (saksa keskmine), siis antud tooted nii kallid ei tundugi enam....

Mul ülemusel ei olnud suurt probleemi endale skaismoukist 80eurone piip osta. Et ta endale parimat toodet ei saanud on tema ebapädevus antud valdkonnas... (psühho)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul endal on ka parem tunne kui mulle meeldib see toode nii välimuselt kui ka tema omaduste poolest, mitte et mul on toode mis ei meeldi ja ajab asja ära.

ja lisaks juurde, et paneb näkku ja ei ole loodetav. Imelikud restardid, aku näidik näitab 100% aku täituvust vahest 20%-ina jne. Vähemalt minu evic teeb sääraseid tempe ;)

 

Kui nüüd natukene norida siis me räägime 250€ torust ja 10X odavam oleks siis 25€ ja selle eest ei saa isegi korraliku EGO varustust. :roll:

Kui rahakott kannatab siis miks mitte tarvitada kvaliteetset ja loodetavat seadet. Tõenäoliselt ei saaks linnapildis mitte keegi aru, et mul kallis toru käes ja sellega saaks ainult kindlas seltskonnas uhkustada (Ei käi ise ka linnas esuits näppu vahel ja esuitsu sõpru pole).

PS: MarkBugs annab veel aasta garantii ka juurde oma valmistatud toodetele.

Samas on ProVari masstoode ja müügil olen näinud odavama hinnaga 180€ ja enamus kohtades on ta hind 220€. Ka kvaliteetsem masstoodangu toru SvoeMesto SM V3 Semovar hind kõigub 180€ kandis ja paljud ja veel igast AeroVapes modid 125€ ja Nemesis jne jne. Soome online poed on müünud provarid kiirelt läbi. Seega maksta käsitöö ja kvaliteedi eest 250€ ei tundugi ju nii hull või mis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jätaks praegu üldse kõrvale odav-kallis, see on suhteline suurus, kuigi olen Ahti seisukohtadega üpris päri, aga täiskasvanud teovõimeline inimene on vaba ise otsustama oma rahapaigutuste üle...

 

Kui nüüd teemasse tagasi tulla, siis mind jätab Evolved täiesti külmaks, mitte hinna või disaini, vaid praktilisuse poolest - kapriisne, piiratud võimalustega ja õrn. Aastane garantii on tühipaljas müüginipp, sest nn peenes kirjas päris pikk tekst praktiliselt välistab selle - millega sa nt tõestad, et kasutasid IMR akut või ei pannud seda valet pidi sisse või ei unustanud enne karpi panemist välja lülitada jne jne.

 

PS kooslus Evolved-Kayfun on minu silmis nagu lehma seljas sadul - ei sobi kokku mõõtudelt ega disainilt...

 

Ei midagi isklikku, lihtsalt minu arvamus :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle ka kayfun seal otsas ei meeldi. Inetu pardipoed nr.2. Õnneks ta ei ole kõige inetum komplekt ka - soliidsem ikka evic+random combist :)

 

Eks välimus tihtipeale läheb rohkem sinna "ühele ema, teisele tütar" valdkonda. Ilmselt antud teemat peaks/võiks puhastada ja taanduda siiski asja tehnilisele poolele. Selles osas on ta ikka enamikust toodangust maaga üle.

 

Mis sa mõtled muidu "piiratud võimaluste" osas? Mida on ühel e-piibul peale wattide või voltide tuunimise üldse vaja? Õrnuse osas ma kahjuks ei oska kaasa rääkida, pole kunagi ühtegi omanud. Ainult evic-ut omanud ja minul ta siiani toimib. samas sõbral läheb neid nagu soojasid pirukaid, sest tööd tehes taskus asi siiski väga pikalt vastu ei pea. Kaovad jubinad ja klaas mõraneb, jne. Evic nagu rohkem mingi kontorimehe töövahend. Raskemat koormust see vidin ei kannata. Ja seda julgelt omast kogemusest.

 

btw, DNA30 on juba arutluses, seega arenguruumi on :D Veel pauerit!!! (esiga)(esiga)(esiga)(öäk)

 

-- 30 Nov 2013 17:31 --

 

Transport ja EU soodsad maksud ilmselt tõstavad MB-ga samale tasemele, kuid üpris muheda välimusega DNA-mod.

https://www.vaporshark.com/dna-buy-now.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja-jah, teed korra suu lahti ja kohe ühisrinne vastas.

Loomulikult paneb turg kõik paika ja kuni leidub 10-sendiste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid ja kuni leidub 500 euroste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid. Ma räägin rohkem sellest, et mõnele lihtsalt ei ole Audi, Wolkswagen või Mercedes liialt hea, ta lihtsalt peab Hummeriga Tallinna linnatänavail ringi sõitma, kuigi too masin on rohkem mõeldud nn. "kõrbelaevana".

Mein Gott, mul on kama kaks, kas keegi ostab 250 eurose või 400 eurose DNA, minu poolest ostke kõik kasvõi selle ligi miljoni dollarise e-sigareti, mille üks Vene oligarh hiljuti oma naisele ostis, see oli ka KÄSITÖÖ.

Ainus,mis ma tahtsin öelda, oli see, et terve mõistusega inimese jaoks on normaalse hea modi hinnaskaala 50 - 100 eurot, tegelikult isegi vähem, kui otse Hiinast osta. Näiteks SVD kolmas modifikatsioon, mille Hiinast ostsin 29 euro eest ja mis Eestis on saadaval 65 euro eest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lükkan ümber kontori jutu evicu kohta ma 8 kuud keevitan evic taskus ja keevitus tööd on igas asendis, kõhuli, külili, selili jne ja pole miskit muret kõik terve, teisemehe Vamo lagunes kiiresti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle ka kayfun seal otsas ei meeldi. Inetu pardipoed nr.2. Õnneks ta ei ole kõige inetum komplekt ka - soliidsem ikka evic+random combist :)

 

Eks välimus tihtipeale läheb rohkem sinna "ühele ema, teisele tütar" valdkonda. Ilmselt antud teemat peaks/võiks puhastada ja taanduda siiski asja tehnilisele poolele. Selles osas on ta ikka enamikust toodangust maaga üle.

 

Mis sa mõtled muidu "piiratud võimaluste" osas? Mida on ühel e-piibul peale wattide või voltide tuunimise üldse vaja? Õrnuse osas ma kahjuks ei oska kaasa rääkida, pole kunagi ühtegi omanud. Ainult evic-ut omanud ja minul ta siiani toimib. samas sõbral läheb neid nagu soojasid pirukaid, sest tööd tehes taskus asi siiski väga pikalt vastu ei pea. Kaovad jubinad ja klaas mõraneb, jne. Evic nagu rohkem mingi kontorimehe töövahend. Raskemat koormust see vidin ei kannata. Ja seda julgelt omast kogemusest.

 

btw, DNA30 on juba arutluses, seega arenguruumi on :D Veel pauerit!!! (esiga)(esiga)(esiga)(öäk)

 

-- 30 Nov 2013 17:31 --

 

Transport ja EU soodsad maksud ilmselt tõstavad MB-ga samale tasemele, kuid üpris muheda välimusega DNA-mod.

https://www.vaporshark.com/dna-buy-now.html

Hmm, ei teadnudki ennem sellest DNA30 tulekust. 30 Vatine seade peaks lubama ideaalis imeda kuni 0,33 ohmist coili, kui Evolv kuidagi muud moodi seda ei piira. DNA 20 võimaldab 0,6 ohmi (0,5 ohmi peal tuleb piirang, ehk ilmselt kui keegi suudab 0,51 ohmise coili täpselt valmistada siis peaks olema võimalik ka seda imeda). ECFis on juttu ka Darwin 2st ja intervjuu Evolviga, et uuel aastal on tulekul 5 uut toodet...

 

Spezz, kes on suur sub ohm armastaja võiks siis antud juhul vb isegi oodata uue modi ostuga

 

-- 30 Nov 2013 22:22 --

 

Ja-jah, teed korra suu lahti ja kohe ühisrinne vastas.

Loomulikult paneb turg kõik paika ja kuni leidub 10-sendiste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid ja kuni leidub 500 euroste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid. Ma räägin rohkem sellest, et mõnele lihtsalt ei ole Audi, Wolkswagen või Mercedes liialt hea, ta lihtsalt peab Hummeriga Tallinna linnatänavail ringi sõitma, kuigi too masin on rohkem mõeldud nn. "kõrbelaevana".

Mein Gott, mul on kama kaks, kas keegi ostab 250 eurose või 400 eurose DNA, minu poolest ostke kõik kasvõi selle ligi miljoni dollarise e-sigareti, mille üks Vene oligarh hiljuti oma naisele ostis, see oli ka KÄSITÖÖ.

Ainus,mis ma tahtsin öelda, oli see, et terve mõistusega inimese jaoks on normaalse hea modi hinnaskaala 50 - 100 eurot, tegelikult isegi vähem, kui otse Hiinast osta. Näiteks SVD kolmas modifikatsioon, mille Hiinast ostsin 29 euro eest ja mis Eestis on saadaval 65 euro eest.

No SVD ei ole küll toode mida võrrelda DNA20 toodetega, kuna lubab minimaalselt 1,2 ohmist coili kasutada ja sellest tulenevalt on see kogenud veipijale või sub ohm kasutajatele kasutu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

igal vitul oma nägu ja maitse........ärge vaielge isiklike eelistuste pärast. hetkel eelistan svd-d, aga see on shit, sest nupp on puhta piixus. samas hetkel veel evic kätte ei võta.

 

kui pappi on, ostaks kasvõi 10000€ mode, kama 2. asi taandub alati isikule ja rahakotile (Y)

 

mulle meeldib s70 lavatube, tooge ja ma ostan selle ka 100€ eest ära, kui oleks saada, kuigi hind on poole odavam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lükkan ümber kontori jutu evicu kohta ma 8 kuud keevitan evic taskus ja keevitus tööd on igas asendis, kõhuli, külili, selili jne ja pole miskit muret kõik terve, teisemehe Vamo lagunes kiiresti

siis hästi hoitud :) Mul ta juba logiseb ja koliseb...ja ma pole üle 2-3kuu seda tarbinud....ning kontoris ainult. Ju sain kehvema versiooni. Muidu ma väga ei nuriseks, natukene rohkem pauerit võiks asjal küljes olla. overolla on evic decent toode.

 

Ja-jah, teed korra suu lahti ja kohe ühisrinne vastas.

Loomulikult paneb turg kõik paika ja kuni leidub 10-sendiste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid ja kuni leidub 500 euroste pastapliiatsite ostjaid, toodetakse ka neid. Ma räägin rohkem sellest, et mõnele lihtsalt ei ole Audi, Wolkswagen või Mercedes liialt hea, ta lihtsalt peab Hummeriga Tallinna linnatänavail ringi sõitma, kuigi too masin on rohkem mõeldud nn. "kõrbelaevana".

Mein Gott, mul on kama kaks, kas keegi ostab 250 eurose või 400 eurose DNA, minu poolest ostke kõik kasvõi selle ligi miljoni dollarise e-sigareti, mille üks Vene oligarh hiljuti oma naisele ostis, see oli ka KÄSITÖÖ.

Ainus,mis ma tahtsin öelda, oli see, et terve mõistusega inimese jaoks on normaalse hea modi hinnaskaala 50 - 100 eurot, tegelikult isegi vähem, kui otse Hiinast osta. Näiteks SVD kolmas modifikatsioon, mille Hiinast ostsin 29 euro eest ja mis Eestis on saadaval 65 euro eest.

Keegi pole ju isiklikult asju võtnud siin. Pigem teema tekitati sellepärast, et mark bugs tegi dna20 modist oma versiooni ja müüb seda. Tubli poiss. Pigem oligi asi selles, et mis tal head ja vead...mitte selles, et kas rahakott lubab või mitte.

Eesti inimene on ikka nii rahatundlik, et paha hakkab. No offence, see pole isiklik statment, see üldine hinnang.

Kindlasti bang per buck pole toode võrdväärne random aku ja iclear16-ga, kuid alati polegi see kõige primaarsem näitaja...

Ja hiinlaste kopi-paste on lihtsalt lihtlabane ja rõve vargus. Kes seda heaks kiidab, andku tuld. Ärge siis imestage, kui teie leiutis leiab end hiinas kopi-paste kaudu 5x väiksemat hinda...

Share this post


Link to post
Share on other sites

On inimesi ju kes on hirmsad koid no ei raatsi jne :D Tean selliseid palju a suitsu raatsib osta ja kiruda, et e suits on kallis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuletan meelde kõigile suure egoga ja haige mõistusega veipijatele kes soovisid Mark Bugsi Wizard apprentice evolvedi osta, et see tuleb müüki täna kell 22:00. Need müüakse välja ilmselt paari minutiga, nii et hiljaks jääda ei ole mõtet, muidu ei saa naabrile uut modi näidata :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@esooru kas pead seda AMAX'i silmas? Se on vist jah 33.3 ragin. Kui üldse olemas on. Lexi'st on ka mingi pilt juba üleval, ilmselt kombivad turgu kas on huvi kuigi tooted pole olemaski. LINKY Aga vaadates mis toimub on ainult aja küsimus millal naad selle ära kloonivad. GG mainis, et kilid pole vist lihtsalt suutnud veel DNA-20 softi ära kräkida. Jälle ainult aja küsimus. Reguleeritavd PV'd said alguse hiinast. Ma ei usu, et naad lasevad sellist rahapuud käest ära. Arvestades mis tootmiskulud neil on siis ainult aja küsimus :) Ja hiinlaste kvaliteet läheb pidevalt paremaks, vaata nt mech modid. Väga raske on vahet teha originaal ja kloonitud chi you või nemesise vahel. 6 kuu pärast ilmselt domineerivad DNA-20 turul. Kas ma juba ütlesin, et ainult aja küsimus?!? (õlut)

 

Natuke OT aga midagi sellist on tulemas B by Aero Vapes

Tõsi nagu ma juba Legendi kohta ütlesin IMO see motion ja touch on meeeeh :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain. Magasid maha?

Seitsme minutiga umbes läksid ära.

Ei maganud maha. 10 minti varem olin juba markbugsi lehele sisseloginud, kuid umbes täpselt kell 22:00 helistas kuller, et hiina toit on maja ees. Otsisin siis kiiresti rahakoti välja ja läksin alla. Ta oli vale maja ees, kui lõpuks mu maja ette jõudis, siis ta ei olnud autost kaardimakse terminali kaasa võtnud ja läks otsis selle autost välja, kui lõpuks makstud sai ja üles tagasi arvuti juurde jooksin oli kõik müüdud juba. Ma ei olnud ausalt öeldes kurbki, naersin lihtsalt pettumusest. Vahepeal lihtsalt läheb si*asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jäin ka ilma sest elekter läks ära täpselt kell kümme ja elisa interet ka nii et ei saanud ka telefoniga ligi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain. Magasid maha?

Seitsme minutiga umbes läksid ära.

Ostsid sahtlisse ka mõne? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...