Jump to content
E-sigareti foorum
jeesus188

Asjad, mis päeva päikeseliseks teevad ehk rõõmustage südames

Recommended Posts

Metallitöö OK! Õhuregull käib kindla klikiga, samuti OK. Arvasin et ülespoole laienev driptipp läheb kohe vahetusse, aga ei, sobib täiesti. Ainus asi mille kallal saaks õiendada on kambri o-rõngad - võiks olla pisut tuugamad, sest samuti kui Taifunil, kipub kamber kokku keeramisel pisut ära nihkuma. Kuna pole kodus, ei saa oma varuosade karbile ligi, aga o-rõngaid on mul laias valikus järgi (Taifuni ajast :D)

Maitse ja õhuga sigarahul. Jääb parasjagu Tulku ja K4 vahele, sellist tahtsingi..

 

Ahjaa - tuli e-dym.pl-st ja juurde tellisin veel sellise imeasja

Teisipäeval tellisin ja reedel oli käes (UPS)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegin nikli 0,06 oomise coili, algul panin 200 c peale. Jõhker loom see coil, tõin temperatuuri alla 130 peale, hea et endale viga ei teind, sest see coil veel toimetas edasi 2 sekundit pärast nuppu lahtilaskmist.
Ei ma keeran uue coili, pole ennem nii jõhkralt kütnud, kui see üle 20 ampri pidevalt.

 

Edit;

Mingi kamm on subtanki rbaga, mida ennem pole olnud, paned ühe otsa kinni ja teine puudutab kruvi, näitab takistust, niipea kui kinnitad takistus kaob. Saan aru, et kuskil on lühis, aga ei oska enam arvata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minu omal peksis tracking lõpuni segast ehk jäigi Indiasse, kuigi täpselt samal kellaajal nagu trackingus näitab sain ma ka selle kätte https://dhlecommerce.asia/Portal/pages/customer/shipmentitemtrackingPublic.xhtml?ref=53794977&searchStr=RX910925844DE

 

Ehk siis DHL'i tracking ajab/ajas Eesti/India sassi? Hea uudis on see, et IPV D3 on kohal :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täna oli üks asi, mis tuju heaks tegi :). Nimelt astusin pealelõunal läbi epiibu poest, kuna sõitsin sealtkandist mööda ja traadi ning mahlavaru oli ka vaja veidi täiendada. Järsku astus poe uksest sisse vuntsidega vanapapi, kellel vanust umbes 70 tuuris ja hakkas mahlariiuleid tudeerima. Mõtlesin ise, et nojah, mingi pensionär, kellel aega palju, astus lihtsalt sisse ja ei saa niikuinii muhvigi aru. Üllatuseks koukis papi põuetaskust modi välja ja hakkas uurima mahlade, maitsete ja hindade kohta :). Rääkis veel, et on hiinast vedelikke tellinud, kuid kuidagi kangeks on need jäänud ja nüüd lahjendada vaja. Lõpuks ostis maitset, baasi, lehtri ja võib-olla veel midagi (pidin enne teda poest lahkuma, seepärast ei tea). Veel uuris, et te poisid teate sellest teemast rohkem, et mis te arvate, kui kahjulik see e-sigaret ikka on? Et temal peale 45 aastat analoogi e peale üle minnes on hingamine lahti läinud ja üldine enesetunne ka palju parem kui varem (Y).

Igatahes oli selline seik, mis tegi tuju heaks. Hea on näha, et on ka selliseid aktiivseid vanainimesi, kes uusi asju ei karda ning nendega kaasa tulevad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minule ka (tõsi, mitte täna) astus suitsunurgas, mis asub tänaval, ligi u. 70-ne meesterahvas ja küsis: "Ma näen, teil tulevad sellest masinast päris suured pilved, kas see on mingi tugevam tükk või vingem vedelik?" Ise võttis põuest spinneri välja ja küsis, et kas sellest saaks ka niimoodi... Andsin siis nõu, et kuhu ta peaks minema, et vihasem aurumasin saada ja konsulteerida. Aga jah, ka vanema generatsiooni teadlikkus asjast on täiesti arvestatav. Hmm.. ma ka ise pole enam teab, mis noor... Ikkagi 27 a. staaži analoogiga...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...