Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

Kanger clearole vertikaalcoil

Recommended Posts

Kasutasid vatti või silicat? Vatiga võib päris hea olla, ise olen ainult tavalist microcoili vatiga keeranud Kangeri peadesse ja oli päris hea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tundub täitsa töötavat :D Tegin oma esimese katsetuse ümber nii, et keerasin 0,2 kanthali 2mm puurisabale ja valmis coil tuli 3,1 ohmi. See on muidugi ilmselgelt palju ja eVic talle kahjuks üle 8W peale ei anna, aga sellegi poolest pole mu vana Evod kunagi nii palju tossu välja andnud :D Täiteks said 100% cotton näopuhastuslapikesest ribad lõigatud. Kärsakat pole kordagi andnud ja läbi ei jookse kuigi vahepeal teeb lurina moodi häält. Maitse on natuke võõras, kuigi mitte halb, aga ju see puuvilla viga.

 

Edasi vaja 0,25 kanthali muretseda, et takistuse alla 2 ohmi saaks ja veel korralikku puuvilla...

 

Soovitan katsetada (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täna proovisin siis ise ka sellist lahendust katsetada ja olen täitsa rahul. Kasutasin 0,3 Kanthal traati, kuskil 6-7 tiiru ümber 2mm puuriotsa ja takistuseks näitab 1,4 oomi. Alguses küll pani mõtlema, et mis pidi vool peab käima coilis. Kas alt üles või ülevalt alla ja otsustasin esimese variandi kasuks (tegelikult ju kohe esimese pildi on näha ka, ei taibanud vaadata arvutist järgi). Hetkel täis paagiga ei leki ja ei lurise, eks näeb mis juhtuma hakkab pooltühjaga. (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saabus täna pakk puuvillast nööri, peaks ka järgi proovi selle asja. 0.25 kanthal peaks ka piisavalt jäme olema, et vormi hoida ilusti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegin ka esimese katsetuse Protank 2'ga (esiga)

28g Kanthal- 1.3 ohm... Tulemus täitsa rahuldav, maitset veidi palju tubaka vedelike jaoks aga 9 mg melon (Y)

 

Posted Image

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegin ka protankile ära, esimene katsetus läks aiataha, lurises ja jäigi lurisema. Ei teagi kas viga oli selles, et coil'i alumine ots polnud piisavalt vastas või oli liiga lühike. Oome ei tea (jääb ilmselt 1.5 ja 2 vahele) aga töötab paremini kui nano/micro puuvillaga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peaks ka selle Aerotanki dual coiliga ära proovima. Tahaks kuhugi 1,8ohm kanti rihtida.

Mul jäi pisut arusaamatuks vaid see, et kumb coili ots läheb kummitihendist väljapoole ning kumb sissepoole? Kas tihendi vahelt välja jääb see ots, mis coili tipust tuleb?

 

EDIT: Katsetasin. 32g Kanthal'iga 10 tiiru ümber 1,4mm otsa ja takistus sai 1,2ohm. Ei tea kas 1,4mm on liiga väike läbimõõt (samas mingis tutorialis keerati 1,25mm ümber), aga õhku käib minu jaoks liiga vähe läbi ning auru umbes sama palju kui poest pärit dual coiliga. Hakkas üsna kiiresti lurisema ka. Maitse oli samas tugev ja 10W-20W vahemikus ei hakanud kärsakat kordagi andma.

Hetkel aga keerasin enda 1,8ohm ovaalse coili sisse tagasi ning naudin seda. Kui tuleb uuesti isu coili keerata, proovin vertikaalset ilmselt uuesti. Tõenäoliselt 11 tiiru ümber 1,6mm otsa annaks rahuldavama tulemuse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...