Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
eesel

Footoon Aqua by UVO Systems

Recommended Posts

Läbipaitsvad tangid juba ammu müügis olnud Aquale, ise kasutan UH läbipaistvat Aqua tanki, science of vapingul on kvarts klaasist variant aga see tuleb müüki hooti ja on listiga ning list täitub tavaliselt minutitega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täitsin Aqua klooni täna esimest korda põhja poolt ja kuigi see protsess tundus natuke ebakindel (kamber ainult ülemise tihendi otsas loksumas jne.), peab tõdema, et palju puhtam oli see üritus. Tegelikult see väikegi vedelikukogus, mille ära pidin pühkima, tulenes pigem sellest, et ma olin enne lurisema tõmmanud (liiga tühjaks). Jaa-sõna minu poolt, on hea asjandus. Kui veel Originiga hübriidis, siis on mõnusalt pisike ja konkreetne pulk. Mul on nimelt 18350 akuga. See, et ta millimeeter peenem on keskmisest modist, on ka sõrmede vahel tunda kuidagi positiivsel viisil. 1.1Ω dualcoil aurutas mul eile pmst. ligi 10ml*6mg vedelikku ära.

 

Minul hakkas kenasti tööle kohe esimese (üleeilse) seadega. Coilide kontrollimisel ilmnes küll, et kukkusid seletamatul põhjusel välja tiba erineva kuumenemise kiirusega, aga whatthehell. Nagu ikka tuleb uus toode võtta nii lahti kui võimalik, hoolikalt pesta, nühkida, veel pesta. Vähemalt klooni korral tuleb ka pöörata erilist tähelepanu puuritud aukude servadele -- sinna võib olla metallnaaste jäänud, mida ükski täiemõistuslik veipar oma kopsu ei taha! Sama käib kruviaukude kohta.

 

 

Hoiatus! Antud toote kasutamine ei pruugi sobida kasutajale ufo56 ning võib lõppeda pattu langemisega!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

sarnane Kayfunile aga mitte päris. Meenutab omadustelt rohkem dripperit kui Kayfuni

Kuidas?

 

-- 14 Apr 2014 00:35 --

 

Ja veel üks küsimus, puhtalt huvist.

Miks Aqual korstna kruttimist nimetatakse muhedalt "liquid controliks", aga Kayfuni ja selle derivaatide puhul võetakse seda lihtsalt kui korstna kruttimist. Kui see Aqua puhul algselt disainides juba nõnda mõeldud oli, siis miks ei ole implementeeritud selle teostamiseks näpule sõbralikku (kinni hoidmist ja kruttimist hõlbustavat) pinda ehk näiteks reljeefset riba korstna kõige ülemises otsas, kuhu huulik käib. Mulle tundub pigem, et selline funktsionaalsus "avastati" tagantjärele ning lihtsalt toodi välja kui eriomadus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostsin oma esimeseks RBA-ks Aqua klooni spezzilt ja olen väga rahul. Kasutan nemesise otsas ja toimib nagu paugupill. Ei ole mul olnud ka mitte ühtegi eelpool nimetatud probleemi. Maitse ülitugev, ei lurise, ei leki. Umbes 20-25 minutit kulub recoilimisele (keeran sinna sisse 2 microcoili, 0,32mm traat, 8 keerdu+cotton). Positiivne on ka see, et näiteks vana hea 12mg liqua mahl toorelt otse meh.modiga on kurgulaks ja maitse nii tugev, et ma segan seda tuimalt pooleks inawera VG nulliga. Arvestades, palju nüüd mahla kulub uue pilliga, siis tuleb suht korralik kokkuhoid kuna see VG 0mg on ju poolmuidu saadaval. 

Ma ei oska paremat tahtagi esialgu. Kui need spezzil jälle saadaval, võtan ka kayfuni klooni ligi, siis saab võrrelda.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...