Ajutiselt peab iga sisseloginud kasutaja valima oma foorumi keeleseaded käsitsi. Seda saab teha kas päises või jaluses oleva nupu kaudu. Link juhendile.
 

Jump to content
E-sigareti foorum
admin

Uus e-suits.eu vead/parandused/arutelu

Liigutada alamfoorumist "Uued tooted" teemad vastavatesse kohtadesse?  

45 kasutajat on hääletanud

Küsitlus on suletud!
  1. 1. Liigutada alamfoorumist "Uued tooted" teemad vastavatesse kohtadesse?

    • 30 päeva
      21
    • 60 päeva
      17
    • 90 päeva
      4
    • 120 päeva
      3


Recommended Posts

Teenusepakkuja tegi trikke. Eile oli mingisugune Update või hoopis Downdate aga viimase kui ühe faili chmod (failiõigused) olid paigast.

Lisaks sellele ei söö enam mõnda rida .htaccess failist. Peab uurima seda viimast asja, miks ja kuidas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IE- ga töötab mul aga Firefoxiga avades saan sellise

 

* Invision Power Services * IP.Board v3.4.7 * Main public executable wrapper. * Set-up and load module to run * Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $ * * * @author $Author: mark $ * @copyright © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc. * @license http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license* @package IP.Board * @link http://www.invisionpower.com * @version $Rev: 12025 $ * */ define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' ); require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/ ipsController::run(); exit();

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul siiani "vaata uusi postitusi" viskab järgmise vea + ctrl+F5 ei aita siin:

 

<?php
/**
* <pre>
* Invision Power Services
* IP.Board v3.4.7
* Main public executable wrapper.
* Set-up and load module to run
* Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $
* </pre>
*
* @author         $Author: mark $
* @copyright    © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc.
* @license        http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license
* @package        IP.Board
* @link        http://www.invisionpower.com
* @version        $Rev: 12025 $
*
*/    

define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' );
require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/
require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/
ipsController::run();

exit();

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul siiani "vaata uusi postitusi" viskab järgmise vea + ctrl+F5 ei aita siin:

 

<?php

/**

* <pre>

* Invision Power Services

* IP.Board v3.4.7

* Main public executable wrapper.

* Set-up and load module to run

* Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $

* </pre>

*

* @author         $Author: mark $

* @copyright    © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc.

* @license        http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license

* @package        IP.Board

* @link        http://www.invisionpower.com

* @version        $Rev: 12025 $

*

*/    

 

define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' );

require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/

 

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/

ipsController::run();

 

exit();

 

ma just kontrollisin, mul töötab, erinevate brauseritega oled proovinud? Ehk brauseris teema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma just kontrollisin, mul töötab, erinevate brauseritega oled proovinud? Ehk brauseris teema?

Ma ei hakka nüüd foorumi pärast brausereid vahetama või topelt kasutama.

 

Muidu google chrome ei funka. 

Töin välja lihtsalt vea, mis silma jäi. See ei takista kasutamast. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chromega võib proovida nii, et vajutada F12(avab developer tools akna) ja siis vajutada kas ctrl-shift-R või hoida reload nuppu paar sekundit all ja valida sealt hard reload. Vägagi tõenäoliselt oli midagi korra kuskil katki ja nüüd näitab läbu selleks, et see tuleb browseri cache'st.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chromega võib proovida nii, et vajutada F12(avab developer tools akna) ja siis vajutada kas ctrl-shift-R või hoida reload nuppu paar sekundit all ja valida sealt hard reload. Vägagi tõenäoliselt oli midagi korra kuskil katki ja nüüd näitab läbu selleks, et see tuleb browseri cache'st.

Done - not working.

 

 

Iuv6LRU.png

Võib ka seadete alt tühjendada

Done - not working.

 

Ikka sama error samas kohas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse


×