Jump to content
E-sigareti foorum
Fedja

Üks artikkel

Recommended Posts

No see, et vedelik on ohtlik teavad ju kõik. Aga sama probleem on ka kogu muu kodukeemiaga. Lapsi peab kasvatama ... mul mõlemad 6a jõnglased teavad, et see on mürgine ja seda nad ei puutu... sama loogiline, et pesuplubrit ei panna põske.

Tootjatele aga tõesti see, et korgid PEAVAD olema lapse lukuga. Eks see vast läheb kohustsulikuks ... aga omal võiks ka mõistust olla ja kohe sellised konteinerid kasutusele võtta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks kõik asjad ole siin maailmas ohtlikud ja kahjulikud.

Yeap ja oma voodi neist statistiliselt kõige ohtlikum koht... :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et mida sellest arvata?

Lihtsalt üks järjekordne valedest väidetest kubisev asjatundmatu autori poolt kirjutatud demagoogiline artikkel... alates sellest, et e-sigareti ohutuse kohta on tehtud vägagi palju ja vägagi tõsiseltvõetavaid uuringuid ja lõpetades sellega, et valdavalt enamike majapidamiste valamualuste kapid ja wc-tagused on täis lastele kergesti kättesaadavad kodukeemia plastpudeleid...

Autori jutt vedelast nikotiinist e-sigareti ja e-vedelike puhul ajab aga lihtsalt naerma - ta teab viimaste koostisest sama palju kui lammas pühapäevakoolist. Vedel nikotiin muidugi eksisteerib reaalselt, selle mürgiga on maailmas ka palju mõrvu sooritatud juba 19.sajandi algusest saadik tänapäevani välja (paar tilka põletab kogu inimese sisikonna ära), kuid e-vedelikes seda ei kasutata.

Ah et supilusikatäis tapab... E-vedeliku üks põhiainetest on muide propüleenglükool, mis on ka kuni 3-aastaste lastele mõeldud suu kaudu sissevõetava köhasiirupi põhiaineks... aga endastmõista e-vedelik joomiseks mõeldud muidugi ei ole, nagu ei ole joomiseks mõeldud ka vaigutärpentiin, lakibensiin ega jms.kodukeemia.

Nahale sattudes ei tee e-vedelik mitte kõige vähematki, mõningate seepide ja šampoonidega on võimalik nahka aga päris tõsiselt kahjustada...

Etc, etc, etc

Ah et Euroopas on e-sigarettide turu käive 2 miljardit eurot. See on tegelikult kordades suurem, küll on aga 2 miljardit eurot summa, mis ühel Euroopa keskmisel riigil jääb tubaaktsiisi tõttu saamata üha kasvava e-sigarettide kasutusele võtu pärast, kus veidi vähem, kus rohkem... sellest ka taoliste tõsiselt desorienteerivate artiklite totaalne tulv käesoleva aasta erinevates meediaväljaannetes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täiesti tavaline Googlest leitud lausekatketega kokku klopsitud arvamus. Ei midagi erilist. Mõtetu ajakirjanik, oma mõtetu arvuti taga, oma mõtetut palka teenimas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mõne jaoks tõenäoliselt vana uudis, aga naine komistast jaanuari ajakirjas Naised sellise artikli otsa. Vahelduseks midagi suht neutraalset, kus ei räägitagi et kui teatud firma spetsiaalselt väljatöötatud seadmeid ja mahlasid ei kasuta, siis pole lõpp kaugel ;)

 

scan0002.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAHAHA, e-sigarettide tootjafirma  skysmoke, see on küll kena nali :D

See ei ole nali nad kogu aeg väidavad, et ise toodavad...... (facep)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nii väikse turu peale ei hakka keegi midagi raiskama

 

meie poliitikud teevad tasuta kõik perssepugemised

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii huvipärast küsin, kuidas siinsed müüjad kontrollivad, et tegemist pole alaealisega? Minu käest pole keegi digiallkirja ega muud nõudnud kui tehingu foorumi või netipoe kaudu teen ja müüjaga eelnevalt reaalselt kohtunud ei ole ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...