Jump to content
E-sigareti foorum
Fedja

Üks artikkel

Recommended Posts

Peale paari esimest punkti e-sigareti kohta ei viitsinud edasi lugedagi..

 

Liiga palju kasutut juttu seal jah. Katsusin kõik läbi lugeda ja sain aru, et e-sigaret on paha, kuna asendan sellega tavalise suitsetamise.  (ullike)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Müüt: e-sigaret on ....

Tegelikkus: ei tea veel 100% - tuleb rohkem uurida.

 

Päris mitu punkti/vastust on sellised, aga ikkagi on see kõik väga negatiivse alatooniga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kas ma nüüd saan Fasttechist või mõnest USA poest tellida nii palju vedelikke kui kohalikku postkontorisse mahub ilma et peaks tagasisaatmist kartma ?

Lühike vastus - jah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Appi, aidake! Need tõprad ei osta meie suurepärast ülehinnatud vedelikku, mille koostist me ei avalda ning mis sisaldab salajast niisutavat ainet. Selle asemel tellivad nad vedelikku internetist või segavad lausa ise kokku ja mõni annab veel sõbralegi.

Koheselt on vaja keelata internetikaubandus ning kehtestada aktsiis! See päästab eesti rahva tervise ja Nikorexi sissetulekud! Ja reklaamikeeld tuleb ka Nikorexi osas tühistada!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oleks viimane aeg MTÜ poolt ka artikkel kokku panna, mis lühidalt veipimise maailmas toimuva lahti seletab ning viitab, et Eestis tegelikult mingit tootmist ei ole ja kaubakeskusest ostetud asi on küll kallim, kuid enamasti mitte parem. Kuna poe nime ja tegevusala nimetamine pole keelatud, siis saabki selle kirjutada sellest vormis www.maitsevaur.ee esindaja väitel..., www.epiip.ee esindaja väitel ...., www.spezz.ee esindaja väitel jne. ehk saaks samamoodi kaudset reklaami teha nende jaoks kes võibolla ei teagi, et kaubakeskustes asuvad SM ja NX putkad pole ainuke koht, kust veibikola osta saab.

Kui see kiiresti kokku panna ja delfile saata, siis põmst saab viidata isegi sellele, et neil on kohustus see avaldada, kuna artikkel ründab muuhulgas ka Eesti internetipoode ja sel juhul on meedial kohustus ka teisele poolele vähemalt samas mahus sõna anda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://eestielu.delfi.ee/harjumaa/elu/markamatud-uued-tubakatooted-aitavad-lastel-nende-tarvitamist-kavalalt-varjata?id=72734747

"Tegelikult see nii muidugi ei ole?

Loomulikult. Näiteks huuletubakas sisaldab lisaks sõltuvust tekitavale nikotiinile ligi 2000 keemilist ühendit ja 28 vähki tekitavat ainet. E-sigarettide ja nendes kasutatavate vedelike mõju ei ole aga piisavalt uuritud, sest neid on müüdud nii lühikest aega. Ja kuna Eestis ei ole nikotiiniga vedelike müümine lubatud, siis põrandaalune äri muudkui õitseb – interneti teel ja hõlma alt kahtlaste vedelike müüjatele pole alaealistega kaubitsemine mingi probleem. Sinisilmsed noored on nende jaoks tulus rahaallikas."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...