Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
unemployer

Suitsust loobumine järk-järgult e-suitsu abil

Recommended Posts

Olen jõudnud nüüd heade foorumlaste abiga resultaadini. Kui originaal posti lugeda ei viitsi, keri see lugu alla kuni sõnani KOKKUVÕTE!

 

Teregi!

 

Mõistan, et siin foorumis on samateemalist palju aga info kokku otsimine tekitab segadust ja loodan, et on okei, kui tekitan teema konkreetselt sellest, kuidas keegi on analoogist loobunud paralleelselt veipimisega kuid mite järsul üle minnes.

Panen oma kogemuse spoilerisse, et teema liiga pikk ei tunduks. Kes tahab loeb, kes ei taha siis olulist infi seal ei ole.

 

 

Oma kogemusest rääkides, kui sain siit foorumist esimese pulika kätte (eVic), siis tegin seda nii kolm päeva korraliku isuga. Vesi oli siis Tiramisu 12mg ja iga päev tegin vast 3 suitsu ehk sekka.

Siis sai sellest rõvedast magusast kopp ette. Täna tean, et magusus oli hoopis valest clearost tingitud (Vision VT), mis tegevat maitsed intensiivsemaks. Nii läksin tagasi analoogi peale ja eVic jäi unarusse.

Nüüd, preili ärgitusel, võtsime oma e-pulgad jällegi pihku ja proovime uuesti. Tibi tõmbab seda kolinal, minul ikka käib 90% analoog ees ja 10% e-suits.

Ma olen proovinud nüüd 20 mahla vist ja kõik on liiga magusad, liiga hapud, liiga valed. Kõigi testimiseks olen kasutanud VIsion VT clearot, mis nüüd öeldakse, et ei ole hea testimiseks. Minu eVicu peal iClear 30S ei toimetand, väga lõhkus kurku ja tuli selline lahja läust läbi. Vision VTga oli aur mõnus aga maitse liiga rets. Protank 3...noh nii-ja-naa. Ei saa pidada lemmikuks. Kogu see saaga on pannud nats käega lööma "Ma ei viitsi jännata, ei saa ma seda asja endale meeldivaks, fukitall"

Lisaks on mul hirm, et kuna ikkagi isutab tavasuitsu järgi, siis rebin ennast kontoris näiteks e-suitsust üle. Olen nüüd juba ligi võtnud 18mg mahlad ja ise täiega denial - Homme peale esimest suitsu teen terve päev ainult eVic'ut. Aga mõtteks see jääbki.

 

 

Selle teemaga palun kogemustega inimeste spekulatsioone sel teemal, kuidas nad paralleelselt loobusid analoogist. Millised olid hirmud, mis täna oskad nende hirmude kohta öelda? Millised olid näiteks mugavuse throwbackid (Ei viitsi täita, ei leia õiget mahla, ei ole hea) ning kuidas neist üle said? Oodatud on ka tehniline pool, milline combo muutis kogu maailma radikaalselt ja mille abil jäid e-suitsule pidama? Kui palju tegid alguses analoogi kõrvale? Kuidas see muutus ja miks? Kui palju hiljem analooge sekka tegid?

Ka on teretulnud spekulatsioonid neilt, kel kogemust ei ole kuid sel juhul palun märkida, et tegemist on Sinu arvamusega ja mitte kogemusega.

 

Loodan, et sellest teemast on abi mulle, kui ka teisele, kes ehk ei julge nii äpuks ennast tunnistada ja abi küsida.

 

Posted Image

 

 

Kokkuvõte:

Paralleelselt loobumine on täiesti võimalik ja mõne inimese puhul isegi ainuõige tee. Nii ka minu puhul.

Enda jaoks sain asja tööle nii, et tegin umbes nädal aega palju suitsu ja vahepeal e-sigaretti vahele. Kuna suitsu maitse muutus sellega järjest rõvedamaks ja e-suitsu oma aina paremaks, siis katsetasin üht trikki: kui tekkis kole suitsu isu, panin eVic'ul watte tugevalt peale. Isegi liiga palju ja tegin kena 3-4 mahvi nii, et hakkas vastu isegi e-suits. Suitsu ei tahtnud see hetk nähagi. Paar minutit läks mööda siis pahvisin oma regulaarse settinguga nikotiini isu ka täis ja järgmine isutamine tekkis nii tunni pärast. Niiviisi möödus üks päev. Nüüd, viiendal päeval ilma suitsuta, pean seda wati kruvimise trikki tegema paar korda ainult. Muul ajal tõmban 5-6 matsu nagu tavaliselt ja on rahu maapeal :)

Hommikusuitsetajatele: Olin raske harjumusega - silmad lahti, suits ette. Kui see ei juhtunud, tuli maailmalõpp ja kõik olid süüdi!!!

Võtke American Blend või USA Mix mahl, esimese hommiku suitsu ajal kruvige watt tugevat peale (coili pole vaja läbi lasta :D) ja 4-5-6 pikka korralikku puffi. Kui hakkab vastu ja kurgule vastik - seda parem, suitsu isu läheb ära. Siis umbes 5 minuti pärast jätka oma tavapärase mahlaga. Esimene hommik pidin seda karmi keevitamist tegema 2-3 korda. Teine hommik vaid ühe korra ja kolmas hommik ei teinudki vaid ärgates panin oma lemmik mahla ette ja puffisin tavapäraselt.

Kolmandal päeval tunned, et oled maailma kunn, sest ei ole suitsu teinud ja ei tahagi enam teha olgugi et aegajalt isu on ;)

Loodan, et on abiks esimeste päevade murdmisel =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ise küll suitsu enam 3 aastat ei olnud teinud, see eest loobusin sis mokatubakast.

 

Algul sai ka ikka tavalise egopulga ja CE4 clearoga lastud, ma ei ütleks et nüüd väga halb oli, aga no ega ei oskand paremat tahta to hetk ju veel.

Eks ma kasutasin aegajalt mokatubakat ka ikka sekka veel.

Kui ma siis lõpuks foorumi avastasin (seda siis müügi töö eesmärgil algselt) ja vähe targemaks olin saanud siis saigi ostetud endale ka ikka eVic.

Algatuseks võtsin iclear 30b ja vision STV clearo.

Siiani ei ole midagi head iclear 30b-ga saanud, ei istu lihtsalt mulle see clearo. Vision STV see eest aga täielik lemmik siiani, mõnus paks aur ja maitsed on imelised.

Olen ka tavalist iclear30 proovind, pigem ikka hea, kuid siiski meeldib STV mulle oluliselt rohkem.

Lisaks siis veel russian 91% ka, no ta on ikka väga hea mu meelest, kuid eks mugavus saab võitu, ei viitis ise sättida koguaeg õhu ava erivedelike jaoks endale, lisaks juurde veel coilikeeramine mis ei pruugi alati õnnestuda :D . Kuuskant taskus linnapeal käia pole nagu päris mu teema :D

 

Igatahes kokkuvõtvalt on maitsed inimestel ikka nii erinevad, et alguses on ikka raske endale just see sobiv aparaat ja vedelik leida, kuid aega mööda tekivad ikka omad eelistused ja mina olen e-suitsuga igatahes rahul. Alustasin 12mg vedelikega ja nüüd lasen aind 6mg vedelikke juba. (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minu arvamus: Selleks kõigeks peab iseloomu olema. Mind ajendas maha jätma tütre sünd.

Kui segamini tõmbad siis jäädki segamini tõmbama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul sama. Tütre sünd. Nüüd 3a e-sigareti peal ja läbi selle jama on tuldud ikka jonniga: ehk see seade ja/või vedelik on parem.

 

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina loobusin kohe tavasuitsust. Alustasin ego pulkadega.Nüüd on juba korralik varustus nagu enamusel foorumirahval. Kui alguses saad korralikud vedelikud ja head maitsed siis läheb lõbusalt mahajätmine. Tähtis on õige niko kogus. Mina tõmbasin poolteist pakki siniseid analooge päevas.Alustasin 18 mg vedelikega.Varsti lähen lahjema peale üle. Järk järgult tuleb minna ei maksa kiirustada.Nii võib asi lörri minna.Eks alguses on õige maitse ja clearo leidmine raske. Eks see ole enamusel siinsel rahval teada.Üks pulk on koguaeg veipimiseks ja teisega katsetan uusi maitseid ja lõhnu.Tervis on oluliselt paranenud ei rögise enam hommikuti ja võhma on kõvasti juurde tulnud.Ei haise ka suitsu järgi.Suitsuhais on vastikuks muutunud. Maitsemeeled on kõvasti paranenud. See siis väike ülevaade minu kogemustest.Loodan ka kunagi kõigest vabaneda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minu arvamus: Selleks kõigeks peab iseloomu olema. Mind ajendas maha jätma tütre sünd.

Kui segamini tõmbad siis jäädki segamini tõmbama.

 

Kui kõigil oleks kõva iseloom ei otsiks nad lohutust ei e-sig'ist ega siit foorumist, eksole ju :D

Lepiks kokku, et see "võta ennast kokku" mees staadium on möödas, kõik moraaliloengud on kuulatud, sitakotiks tunnistatud ja nüüd järgmine samm siin kogemuste kogumine ja asja vähe iisimaks muutmine :)

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13a tõmbasin analoogi, kõik aastad roheline Barklay -> Kent - pakk päevas.

 

~5a tagasi tulid nagu ikka vahest juhtub maha jätmise mõtted. Ostsin Janty Kissboxi vist oli nimi... jube kallis oli masin. Siuke väike peenike pulk ja auru sealt suurt ei tulnud. Vedelikud olid ka suht naljakad... ehk siis mitte head. Otsus oli selle seadme abil päeva pealt maha jätta... seda ka tegin.

3 kuud see asi kestis siis hakkasin ühe sigarello kaupa päevas uuesti analoogi tegema, sealt edasi oli kiire tee tagasi paki tavalise analoogi juurde päevas ja nädalavehtusel läks ikka topelt kogus minimaalselt. Tervisele ikka andis tunda... võhm täitsa nulli lähedal - aktiivne füüsiline tõmbas minutitega haptniku kinni.

 

~2,5a tagasi sai siis mõeldud, et peaks uuesti seda e-auru proovima. Ego Tank sai võetud. See kord ei olnud absoluutselt eesmärki maha jätta lihtsalt külm talv ja mõtlesin, et äkki ei pea nii palju väljas külmetamas käima. Ehk siis plaan oli tõmmata mõlemat. Ego Tank oli juba palju parem kui JantyKissbox. Mingi aeg ca ~6 kuu pärast sai Tank vahetatud CE4 vastu. Oi neid läks palju ja 8EUR maksis tükk. Samal ajal analoogi tõmbamine kogu aeg vähenes... arvan, et kuskil 2-3päeva kestis analoogi pakk.

 

~2a tagasi olin siis CE4 otsas talvel otsustasin, et enam ise ühtegi pakki suitsu ei osta. Seda pole ka sellest ajast teinud. Pommisin sõppru ja kui kodus olin... või kohas kus polnud suitsetajaid siis ei tõmmanud analoogi üldse.

 

~1a tagasi ostsin iClear30 clearo ja muudetavate voltidega eGo aku. Siiamani olin ikka vahest sõppradelt suitsu pomminud ja nädalavehtuseks kui mingi üritus sai ka sigarellot ostetud. Aga analoogi vahele tõmbamine vähenes pidevalt. Arvan, et lõpuks 2-5 analoogi peale kuus. Aur oli juba väga hea ja vedelikud läksid ka palju paremaks (väga heaks - SM omad - kallid aga head). Kangus oli vedelikel 18mg.

 

~6 viimast kuud. Vist ei ole enam üldse analoogi tõmmanud. 100% kindel pole aga ei mäleta küll. Kui keegi pakuks siis vbla isegi võtaks ja ei tunneks ühtegi hirmu võbinat, et tagasi analoogi peale kukun... suvel kindlasti juhtub, et teen mõne - poole peale rohkem ei suuda (öäk). Ei olnud alguses eesmärk loobuda anloogist ja ei ole ka praegult suurt põdemist aga lihtsalt ta ei ole enam meeldiv võrreldes auruga.

 

~4 viimast kuud on Russian 91% ja meh mood Nemesis ja see on hoopis uus ja väga huvitav katsetamise proovimise ja naudingute aeg olnud. Vedelikud läksid peale viimast tehnika vahetamist 18mg pealt 12mg peale. Ja plaan on ~9mg peale minna kohe.

 

Kui suitsu tegin ja suurem paus mingil põhjusel päevas sisse juhtus tulema siis tekkis jube nälg ja vajadus tõmmata. E-auruga sellist nälga ei teki.

Oluline on leida õige tehnika ja see ei ole väga lihtne. Meie poodides müüakse palju rämpsu mis õigele analoogi mehele kohe kuidagi ei sobi. Õige leidmiseks olen väga, väga pikki ja palju tunde veetnud youtubes ja foorumites kogudes teadmisi kuidas ja mis. Nüüd vist on tekkinud arusaam kuidas asi töötab mis mida muudab ja mis on hea. 2-3 sõppra on ka analoogist tänu minule loobunud... seda nad tõenäliselt teinud poleks kui ma poleks osanud neile öelda, et seda s*** pole mõtet osta osta pigem see, sest see on parem.

 

Selle aja jooksul on ebameeldivaks muutunud suitsu lõhn. Ise olen hakanud palju rohkem lõhnu ja mitseid tundma ... ka toite otsin maitsetega. Ennem olid nagu kõik suht ühe maitsega (kodus maitseaine riiul õitsele löönud).

 

Kui ennem oli iga füüsiline liigutus ja kohe klapid kinni siis nüüd käin rattaga sõitmas ja 3h pole mingi probleem. Kui sõites ennast punasesse tõmban siis sealt taastumine ei ole mitte 15mini vaid maks 3mini.

 

Kadunud on hommikune kole rögastamine ja köhimine. Haigusi on ka vähem ja köha nagu üldse väga ei teki. Riided ei haise ja keegi ei vingu.

 

Selline muutus on ka, et peale pidu tekib alkoholist ikka pohmakas aga enam ei teki pea valu. Ehk siis see peavalu teema oli seotud tõenäoliselt vingugaasiga.

 

Kaks 7a poissi ka kodus neile selgeks tehtud mis on mis, mida võib puutuda ja mis vahe on aurul ja suitsul... mis asi on nikotiin ja miks lapsed seda puutuda ei tohi. Kolmas poiss saab aastaseks tema veel väga matsu ei jaga :D.

 

Edasine plaan: hetkel ei plaani maha jätta aga on kindel plaan vähendada nikotiini kogust, et sõltuvus oleks väiksem. Eesmärk siis 3-6mg. Hetkel ei tea kas sealt ka plaanin alla minna... siis kaob sõltuvus üldse ära aga see on nagu hobi ehk siis meeldiv ajaviide.

 

Off-Topic :
Ühes pbsuardo videos oli interviu ühe mitte suitsetajaga kes elas koos ühikas sõppradega kes kogu aeg tõmbasid analoogi. Oli asmaatik ja pidi pidevalt rohtu tarvitama. Mingi hetk nad läksid üle e-aurule ... hakkas ka see asmaatik seda auru tegema kes ennem suitsu ei teinud. Tulemus on see, et ta pole ca 1a jooksul oma inhalaatori retsepti uuendanud sest ei vaja seda enam - kuigi on kasutanud seda terve elu. Art olevat öelnud, et e-aurus mingi komponent mis annab sama efekti kui inhalaator. Kui vaj otsin video ka siia

Share this post


Link to post
Share on other sites

13a tõmbasin analoogi, kõik aastad roheline Barklay -> Kent - pakk päevas.

 

 

~5a tagasi tulid nagu ikka vahest juhtub maha jätmise mõtted. Ostsin Janty Kissboxi vist oli nimi... jube kallis oli masin. Siuke väike peenike pulk ja auru sealt suurt ei tulnud. Vedelikud olid ka suht naljakad... ehk siis mitte head. Otsus oli selle seadme abil päeva pealt maha jätta... seda ka tegin.

3 kuud see asi kestis siis hakkasin ühe sigarello kaupa päevas uuesti analoogi tegema, sealt edasi oli kiire tee tagasi paki tavalise analoogi juurde päevas ja nädalavehtusel läks ikka topelt kogus minimaalselt. Tervisele ikka andis tunda... võhm täitsa nulli lähedal - aktiivne füüsiline tõmbas minutitega haptniku kinni.

 

~2,5a tagasi sai siis mõeldud, et peaks uuesti seda e-auru proovima. Ego Tank sai võetud. See kord ei olnud absoluutselt eesmärki maha jätta lihtsalt külm talv ja mõtlesin, et äkki ei pea nii palju väljas külmetamas käima. Ehk siis plaan oli tõmmata mõlemat. Ego Tank oli juba palju parem kui JantyKissbox. Mingi aeg ca ~6 kuu pärast sai Tank vahetatud CE4 vastu. Oi neid läks palju ja 8EUR maksis tükk. Samal ajal analoogi tõmbamine kogu aeg vähenes... arvan, et kuskil 2-3päeva kestis analoogi pakk.

 

~2a tagasi olin siis CE4 otsas talvel otsustasin, et enam ise ühtegi pakki suitsu ei osta. Seda pole ka sellest ajast teinud. Pommisin sõppru ja kui kodus olin... või kohas kus polnud suitsetajaid siis ei tõmmanud analoogi üldse.

 

~1a tagasi ostsin iClear30 clearo ja muudetavate voltidega eGo aku. Siiamani olin ikka vahest sõppradelt suitsu pomminud ja nädalavehtuseks kui mingi üritus sai ka sigarellot ostetud. Aga analoogi vahele tõmbamine vähenes pidevalt. Arvan, et lõpuks 2-5 analoogi peale kuus. Aur oli juba väga hea ja vedelikud läksid ka palju paremaks (väga heaks - SM omad - kallid aga head). Kangus oli vedelikel 18mg.

 

~6 viimast kuud. Vist ei ole enam üldse analoogi tõmmanud. 100% kindel pole aga ei mäleta küll. Kui keegi pakuks siis vbla isegi võtaks ja ei tunneks ühtegi hirmu võbinat, et tagasi analoogi peale kukun... suvel kindlasti juhtub, et teen mõne - poole peale rohkem ei suuda (öäk). Ei olnud alguses eesmärk loobuda anloogist ja ei ole ka praegult suurt põdemist aga lihtsalt ta ei ole enam meeldiv võrreldes auruga.

 

~4 viimast kuud on Russian 91% ja meh mood Nemesis ja see on hoopis uus ja väga huvitav katsetamise proovimise ja naudingute aeg olnud. Vedelikud läksid peale viimast tehnika vahetamist 18mg pealt 12mg peale. Ja plaan on ~9mg peale minna kohe.

 

Kui suitsu tegin ja suurem paus mingil põhjusel päevas sisse juhtus tulema siis tekkis jube nälg ja vajadus tõmmata. E-auruga sellist nälga ei teki.

Oluline on leida õige tehnika ja see ei ole väga lihtne. Meie poodides müüakse palju rämpsu mis õigele analoogi mehele kohe kuidagi ei sobi. Õige leidmiseks olen väga, väga pikki ja palju tunde veetnud youtubes ja foorumites kogudes teadmisi kuidas ja mis. Nüüd vist on tekkinud arusaam kuidas asi töötab mis mida muudab ja mis on hea. 2-3 sõppra on ka analoogist tänu minule loobunud... seda nad tõenäliselt teinud poleks kui ma poleks osanud neile öelda, et seda s*** pole mõtet osta osta pigem see, sest see on parem.

 

Selle aja jooksul on ebameeldivaks muutunud suitsu lõhn. Ise olen hakanud palju rohkem lõhnu ja mitseid tundma ... ka toite otsin maitsetega. Ennem olid nagu kõik suht ühe maitsega (kodus maitseaine riiul õitsele löönud).

 

Kui ennem oli iga füüsiline liigutus ja kohe klapid kinni siis nüüd käin rattaga sõitmas ja 3h pole mingi probleem. Kui sõites ennast punasesse tõmban siis sealt taastumine ei ole mitte 15mini vaid maks 3mini.

 

Kadunud on hommikune kole rögastamine ja köhimine. Haigusi on ka vähem ja köha nagu üldse väga ei teki. Riided ei haise ja keegi ei vingu.

 

Kaks 7a poissi ka kodus neile selgeks tehtud mis on mis, mida võib puutuda ja mis vahe on aurul ja suitsul... mis asi on nikotiin ja miks lapsed seda puutuda ei tohi. Kolmas poiss saab aastaseks tema veel väga matsu ei jaga :D.

 

Edasine plaan: hetkel ei plaani maha jätta aga on kindel plaan vähendada nikotiini kogust, et sõltuvus oleks väiksem. Eesmärk siis 3-6mg. Hetkel ei tea kas sealt ka plaanin alla minna... siis kaob sõltuvus üldse ära aga see on nagu hobi ehk siis meeldiv ajaviide.

 

Off-Topic :
Ühes pbsuardo videos oli interviu ühe mitte suitsetajaga kes elas koos ühikas sõppradega kes kogu aeg tõmbasid analoogi. Oli asmaatik ja pidi pidevalt rohtu tarvitama. Mingi hetk nad läksid üle e-aurule ... hakkas ka see asmaatik seda auru tegema kes ennem suitsu ei teinud. Tulemus on see, et ta pole ca 1a jooksul oma inhalaatori retsepti uuendanud sest ei vaja seda enam - kuigi on kasutanud seda terve elu. Art olevat öelnud, et e-aurus mingi komponent mis annab sama efekti kui inhalaator. Kui vaj otsin video ka siia

 

 

Wow! Väga...inspireeriv lugemine, kui nüüd päris aus olla. Kusagil poole peal tekkis mõte "A naaaaahui seda suitsu?" Nice, tänud põhjalikkuse eest! =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow! Väga...inspireeriv lugemine, kui nüüd päris aus olla. Kusagil poole peal tekkis mõte "A naaaaahui seda suitsu?" Nice, tänud põhjalikkuse eest! =)

Sõber hakkas minuga koos e-auru tegam umbes ~2a tagasi... ja käis täpselt sama sammu. Mingi aeg oli analoog ka taskus... tõmbas nii kuidas juhtus ja kuidas mugavam. Siis lihtsalt ilma pingutuseta ei ostnud analoogi enam... tal ka polnud plaani analoogi maha jätta. Lihtsalt f*** külm on väljas tõmmata. Vahepeal mõneks ürituseks ostsime sigarellot nüüd küisisin oled tõmmanud analoogi?? ... mõtles ja ütles, et vist ka mingi 6kuud pole teinud. Pole tahtmist pole isu. Ehk siis kui cold turkey ei taha maha jätta siis kombineerides 6-12 kuuga kaob analoog ise ära - ilma pingutuseta. Analoog ja aur on ikka erinevad ja viimasega peab natuke harjuma.

 

Hetkel suitsu ei karda ... suitsetajate juurde ei roni kuna hais üldse ei meeldi aga kui on vastav olukord ja pakutakse midagi head siis miks mitte.... pärast on muidugi garanteeeritud peavalu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Wow! Väga...inspireeriv lugemine, kui nüüd päris aus olla. Kusagil poole peal tekkis mõte "A naaaaahui seda suitsu?" Nice, tänud põhjalikkuse eest! =)

Sõber hakkas minuga koos e-auru tegam umbes ~2a tagasi... ja käis täpselt sama sammu. Mingi aeg oli analoog ka taskus... tõmbas nii kuidas juhtus ja kuidas mugavam. Siis lihtsalt ilma pingutuseta ei ostnud analoogi enam... tal ka polnud plaani analoogi maha jätta. Lihtsalt f*** külm on väljas tõmmata. Vahepeal mõneks ürituseks ostsime sigarellot nüüd küisisin oled tõmmanud analoogi?? ... mõtles ja ütles, et vist ka mingi 6kuud pole teinud. Pole tahtmist pole isu. Ehk siis kui cold turkey ei taha maha jätta siis kombineerides 6-12 kuuga kaob analoog ise ära - ilma pingutuseta. Analoog ja aur on ikka erinevad ja viimasega peab natuke harjuma.

 

Hetkel suitsu ei karda ... suitsetajate juurde ei roni kuna hais üldse ei meeldi aga kui on vastav olukord ja pakutakse midagi head siis miks mitte.... pärast on muidugi garanteeeritud peavalu..

Ma olen ikka kole kehvik. Iga 3 tunni tagant ikka tõmbab suitsu poole. Tibi teist päeva ei tee juba :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ise jätsin mingi nädalase segi tõmbamisega maha ja suht järsku. Peamine on esimene nädal puhas olla, siis hakkab juba tavasuits vastu ja läheb kergemaks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suitsust loobumine

Mhmh okei ja kuidas sa tunned, kas sinu kommentaar on siin teemas abi otsijale pigem kasulik info või pigem ysna mõttetu moraalitsemine, mis teema algataja ka selge sõnaga on palunud siit eemale hoida?

 

Ei ole kõik nii tugeva loomuga :) kui oleks ja kui ka sina oleks, siis ei oleks kumbki meist siin foorumis täna

 

-- 19 Apr 2014 16:58 --

 

Ise jätsin mingi nädalase segi tõmbamisega maha ja suht järsku. Peamine on esimene nädal puhas olla, siis hakkab juba tavasuits vastu ja läheb kergemaks.

Ma täna jätsin suitsu tegemata. Umbes 3 tunni pärast tekkis ikka isu võtta. Ysna vastumeelne kimumine oli peaks mainima. Ebameeldiv...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proovi õhtuks mitte suitsu osta. Mingeid piiranguid ei tasu endale panna, et ala tõmban täna 2 suitsu. See ajab veel rohkem suitsetama imo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proovi õhtuks mitte suitsu osta. Mingeid piiranguid ei tasu endale panna, et ala tõmban täna 2 suitsu. See ajab veel rohkem suitsetama imo :D

 

Ma olen täheldanud seda, et kui ma suitsu meelega ei osta ja mul ei ole, siis kui ma tahan siis hakkan otsima...ja no me teame ju kuidas see on...kui kord juba otsid, siis leiad one way or another. Seega ma pigem hoian paki ja tsuga taskus aga "Teen naaatukene hiljem, mitte kohe"

;P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul kodus vedelevad siiani suitsupakid arvutilaual, köögis jne

No problemo

 

-- 19 Apr 2014 19:45 --

 

Ot

 

mne drug ka tahab..

 

Moi........mnje ei ytle yxki venelane

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul vedeles ka 2 suitsu mis jäid, kuniks pohmellis semu need ära kimus :D

Võta veidi kangem mahl ligi. Eriti muud soovitada ei oska.

Söö sihvkasid vms teleri ees, see annab tegevust :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul vedeles ka 2 suitsu mis jäid, kuniks pohmellis semu need ära kimus :D

Võta veidi kangem mahl ligi. Eriti muud soovitada ei oska.

Söö sihvkasid vms teleri ees, see annab tegevust :D

 

Üldiselt ega ta nii hull ka nüüd ei ole. Tna olen teinud ehk 6 suitsu, kui muidu pakk ja pool peale päevas. Vahest kriibib aga mitte nii drastiliselt.

Vesi oli algul 12mg nüüd 18mg ... kange raibe, kurgule hakkab, lähen tagasi 12 peale ilmselt.

 

-- 19 Apr 2014 19:49 --

 

mne drug ka tahab..

 

Moi........mnje ei ytle yxki venelane

 

Noted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul vedeles ka 2 suitsu mis jäid, kuniks pohmellis semu need ära kimus :D

Võta veidi kangem mahl ligi. Eriti muud soovitada ei oska.

Söö sihvkasid vms teleri ees, see annab tegevust :D

tasub ka uus äri teha, ei tohiks aja ülejääki tekkida (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonii täna punnisin pärast hommikusööki tavasuitsule vastu. Rõvedalt isutas. Hambad ristis, VAMO ja eVic kordamööda nende vahel, sain ilma suitsuta :D Rõve küll kurat. Pool tundi isutas räigelt aga nüüd nitsevoo juba. Lürbin umbelahjat VG0'ga segatud Watermelonit.

Täna olengi ainult ühe teinud, hommikul ärgates, 8 paiku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...