Jump to content
E-sigareti foorum
mark

Hana MODZ DNA20 Fasttechist

Recommended Posts

Ma isiklikult ei vaata enam asju alla 50, pole mõtet aga mingi CHANA 30 kõveraid kuskil nägin ja pildil paistis täiesti ilus. Ei suuda kahjuks kuskilt ülesse leida. Rohkem on minu arusaamise järgi olnud probleeme koostekvaliteediga, mitte kiibi tööga.

 

Anyway, YiHi taskus, pole muret ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hana boksidega vist kõige targem või siis kindlam viis on tellida FT tühi karp ja sinna sisse ise vändata kõik vajalik ja ka originaal kiip. Ise olen läinud seda teed ja need tühjad boksid on suhteliselt kvaliteetsed. Ehk on kallim aga vähemalt on kindel värk, et ei lagune.

 

Kõigile vist see nikli teema ei sobi, pole piisavalt soe/kuum aur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lõpuks otsustas minu FT 50w hana karp otsad anda (tegelikult kiip ise) karp on tiptop. Uut kiipi eraldi osta tundus täiesti mõttetu. Sama raha eest või isegi odavamalt saab juba uue TC modi https://www.fasttech.com/products/0/10016399/3311300-authentic-koopor-mini-60w-tc-temperature-control (tellitud) . Teeks nn. backup boxiks selle, mingi  odav kloon kiip sisse. Jama on nüüd selles, et FTst enam ei saa kiipe vahepeal nad müüsid "dna" kiipe. Cigabuy pakub Yihi kiipe http://www.cigabuy.com/index.php?main_page=ws_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&keyword=chip, aga lihtsam oleks istutada sinna ikkagi dna tüüpi kiip. 

 

 On kellelgi ideid mida Hana boxiga edasi teha? Mech modiks, sobitada miski YIHI chip sinna või tellida siiski sinna 50euri+ DNA TC chip  sisse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...