Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
sedrikv

Vision Spinner II laadimine poolik

Recommended Posts

Sai soetatud pealkirjas mainitu kuna vana Spinner kukkus maha ja seest läks üks juhe järjekordselt lahti, käepärast aga piisavalt peenikese otsaga jootekolbi ei olnud et kokku tinutada.
Pakist välja võttes näitas S II valget tuld, oli peaaegu et täis. Tossasin terve päeva - kollaseks ei läinud, jäi sinisele seisma. Ööseks panin laadima 420 mAh laadijaga arvuti taha. Hommikul vaatan, laadijal silm roheline ja S II ise pime. Küllap siis täis. Hakkasin oma tossurutiini tegema kui sai selgeks et kuskil 3 tunniga sai S II tühjaks, tuli läks kollaseks. Veider küll oli kuid see paiskas mind kohe võrku viga otsima ja otsing andiski teada et:  http://www.visionecigarette.com/news/8.html . Postitatud üleeile. Ma ei ole ise jõudnud veel tšekata palju mul olev laadimisjunn suudab voolu läbi lasta aga kahtlustan laadijat. Hetkel laeb sama jubinaga kuid seinaadapterist mis lubab 1 A temast kätte saada ehk siis elimineerisin arvuti USB pordi piirangu (kusjuures vana Spinneriga töötas ilusti).
Veel, kui panen S II laadima siis laadijal olev silm ei vilgu ega tee muud kui põleb punaselt. Vana Spinneri puhul tegi iga sekundi tagant korraks rohelist värvi millede kestused laadimise edenedes pikenesid kuni lõpuks jäigi roheliseks.

Kas mõni kasutaja on sarnase probleemi otsa sattunud? S II on ehtne (kood kontrollitud) ja ostetud spezz käest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jah, täpselt sama probleem ka siin, kuskil teemas sai ka seda kirjutatud. Vahest laeb täis ja vahest ei lae. Koguaeg olen laadinud seina adapterist. Endal mul on kaks laadijat, üks Nicorexi oma ja teine Spezzilt ostetud ning mõlemaga probleem üks. Olen ka seda Visioni enda statementi lugenud, kus nad siis ajavad probleemi laadijate kaela, kuid jättes ise mainimata, milline siis on kvaliteetne laadija.... :evil:  (ullike)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pinge keerata 4,8v peale ja üldiselt siis olen enda nicorexi laadijaga hakkama saanud. Vahest kui väga tühi on, tekitab probleeme "kollaselt" "sinisele" üleminekuga, siis tuleb korraks lahti ühendada. Samuti võiks peale laadimist meelde jätta, et enne coili põletamist volt vähe alla jälle keerata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muidu peaks see ots ilusasti natuke "murdes" ja tõmmates ära tulema. Üldjuhul tõmbad ka juhtmed lahti. 
Uue otsa saad vast ainult mõnelt teiselt spinnerilt . Äkki mõnel meie suurematest e-poe omanikel mõni katkine varuks.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

tegelt oleks vajalik ego-ego adapterit

nagu näiteks

EGO-EGO-2T.jpg

kust seda saab ja palju maksab, on iseasi

Share this post


Link to post
Share on other sites

sain suht koht ulmelise lahendusega hakkama, vana ce4 alumine tükk, sinna sisse sobis 510 adapter ja vahele läks veel mingi suvaline metallitükk et ühendus oleks :D , sketchy aga töötab

 

1507472_858922137464074_7237913151644915

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...