Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

Erlkönigin RBA

Recommended Posts

Kloonidel peaks olema see sammuti olemas?! Vähemalt mul on olemas.... :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kloonidel peaks olema see sammuti olemas?! Vähemalt mul on olemas.... :?

Nägin jah Su piltidelt. Võtsin proovimiseks odavaima ja ilmselt sellel ei ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nägin jah Su piltidelt. Võtsin proovimiseks odavaima ja ilmselt sellel ei ole.

pead ise plekist välja lõikama :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oled käima saanud? Mul toimis alguses ilusti, nüüd proovivin suurema Vg sisaldusega(70%umbes) ja krt kärsakas. Vaatasin Maku pildi pealt, tal vatti ikka väga hõredalt. Ei tea kas lekkis läbi mul mahla, või olen midagi valest teinud, aga õhk ei käi üldse läbi enam.

Krt, ise loll. Alles nüüd avastasin, et alt sellest mustast plastikust saab õhku regullida (facep)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aitäh vihje eest, ise olin sama loll :D

Just eile lugesin ja arvasin, et pole mõtet õhu regullimist ueesti õpetada kuna 1. posti lingil on ilus pilt selle kohta olemas... :D

 

EDIT 2: koristasin häirivalt suured pildid ära, jätsin lingid neile :)

 

http://i60.tinypic.com/rc8qwz.jpg

 

Tihendite mõõdud

 

http://i62.tinypic.com/24g9kqw.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tellisin 2014-11-09 usast IBTanked.com lehelt oma Erlile klaastoru, kuna Fasttechi plastik junnile olid juba tekkinud pisikesed mõrad. Täna siis tuli uus klaastoru kohale ja võtis aega täpselt 10 päeva. Uus toru on natukene jämedam, kui seda on Fasttechi oma ja kaasas oli 2 pisemat O-ringi ja 2 suuremat O-ringi. Toru oli ilusti pakendatud plastik purki ja kogu jama saatmisega maksis 11$ mis on umbes 9€.

post-750-0-80761900-1416408968_thumb.jpg

post-750-0-43587100-1416408983_thumb.jpg

 

Hetkel ei voola ega immitse kuskilt läbi. Väike kahtlus oli, et võib hakkata läbilaskma tihendite vahelt, kuna läks eriti pehmelt ja kergelt paigale ja Fasttechi klooni mõõte ei tea kunagi. Uus klaastoru on originaal Erlköning tangile mõeldud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ei tea mahust midagi ja välimine mõõt supleriga on 22,15mm.


Positiivne on veel see, et ennem kui oli Fasttechi toru siis ei suutnud näppudega kõvasti seda topcapi peale keerata ja kasutasin kas näpitsaid või pintsette. Nüüd selle uue klaasist toruga suudan näppudega topcapi kinni keerata, ega vaja lisa vahendeid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sai siis tellitud selline  https://www.fasttech.com/products/1910105  isend, töötas küll ilusti kuid alumine osa, kus küljes regullimis rõngas, logises räigelt ja alumine + kruvi oli nii pikk, et ei sobinud ühegi modi otsa.(odavamatel variantidel ei paistnud piltidel see kruvi nii pikk olema)

 Lihvisin alumise + kruvi tihendi mingi milli õhemaks ja seda posti lühemaks kuhu see kruvi kinnitus, nüüd kõik tip-top ning aurab nagu vedur, maitset rohkem kui Kayfunil. Kaks päeva kasutanud ja Kayfar sahtlisse praegu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aega võttis aga ära proovisin ja peaks ütlema, et suur pettumus. Ma toon siin arvamuse venelasega võrreldes, kuna ma võrdlen kõiki venelasega. Miks? Sest venelane on minu jaoks saanud mingiks kindlaks verstapostiks, mille järgi saab enda samme seada, ning mille omaduste skaalas on võimalik alati kindel olla. Ta on mega kergesti ehitatav. Tal on alati ühesugune toss ja maitse. Ta ei vea sind alt, kui seade on korras ja sa omapoolselt teed asjad õigesti. Põhimõtteliselt on venelane selline tugev kindlus, kuhu sa saad alati häbenemata tagasi pöörduda.

 

 

Niisiis,  Erlkonigin ei vasta minu ootustele. Ma olen seal nüüdseks vahetanud traati ja vatti oma 30 korda. Erinevad jämedused, erinevad keerud. Proovinud erinevaid vatte ja erinevaid nööre. Ainus pluss mis ma sain oli kõvem toss, ja seda tuli rohkem kui venelane seda eales suutnud on. Mahla maitse oli erinevatel setingutel alati rohkem tagaplaanil, ning alati tekkis juurde mingi kriipiv asi kurgus. Toss ise oli kuumem ja mahl tundus vastikult kange. Kui ma iStick'iga kimusin venelast 13w, siis sama kangusega mahla pidin luristama Erlkonigin'iga 8w peal. Asjad ei olnud parlanksis. Coili ehitus nõuab ülimalt täpset tööd, kus vigadele ruumi ei ole. Paned vatti paar kiudu rohkem, hakkab kärssama, paned vähem, hakkab lurisema. 

 

Ühesõnaga liiga palju tähelepanu vajab ehitus. Ma oleksin isegi sellega rahul, kui tulemus oleks hea, kuid see tulemus seda vaeva küll väärt ei ole. Ebamäärane mekk, liiga kangeks põlev toss, Olematu maitse,  liiga palju vaeva, et üldse töötaks ja kõigele lisaks odav välimus ning lurisev ja vali hääl. See on midagi tahumatut. Nagu oleks tegemist poolfabrikaadiga.  Ainsaks plussiks võiks pidada täitmise lihtsust, kuigi mina oleks ka need avad teinud suuremad. Poleks vaja nõelaga süsteemi kaasas kanda. 

 

Ning jälle ei saa ma aru, kas viga on minus, või netis figureerivates Erlkonigini ülistajates? See ei ole ju teab mis hea aparaat. Meenutab mulle mõningaid kolme aasta taguseid hiina algelisi vivisid (või midagi selliste nimede kandjaid, mille nimedki mul juba meelest on lännu) Suur pettumus aga eks neid tuleb juurde, samuti ka rõõme. Ei jõua ära oodata neljandat venelase klooni. See on lihtsalt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laheda välimusega. Üks kenamaid disaine viimasel ajal :) Oleks silmad lahti hoidnud kohalikul turul, poleks kaugelt hakanud tellimagi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...