Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
EMTA

SXmini M Class

Recommended Posts

Nagu ma aru saan, siis hakkab titaani ära tundma?

Hetkel veel beta-versiooon firmware'ist väljas testijate käes, aga lubatakse jah Titaanium coilide kasutamist ja võimsuse suurendamist 75 wattini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test-versioon nüüd kõigile kättesaadav. Titaani kontroll täitsa olemas :) Kasutajad räägivad, et versioon 2.23 pidi töötama täiuslikult.

 

http://www.yihisxmini.com/Upgrade-Firmware-page18.html


Müügile on ilmunud ka kaitseümbrised http://ecigmodshop.com/product-category/variable-voltage-and-wattage/yihi-ecigar-variable-voltage-and-wattage

 

post-2132-0-61148400-1436050661_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulemas on siis uus Yihi SX mini, seekord kannab nime ML-class - http://www.yihisxmini.com/SXmini-ML-Class-6.html (vajab ilmselt uut teemat).
 
Minu hirm oli alguses, et äkki enam nüüd M-classile ei tule uuendusi (näiteks soft mis toetaks SS ehk roostevaba traati jne), siis tundub, et päris nii see pole. Värskelt on tulnud välja uus uuendus M-classile http://www.yihiecigar.com/download_info/SX350J_YH_Logo_English_75W_20151012-0831_V2-32-d67039.html
 
Peaks olema hulgim vigu parandatud; saab käsitsi määrata traadi koefitsenti (manual TCR) ehk saab kasutada ka näiteks roostevabast traati; saab määrata (kompensatsiooni) ruumitemperatuuri (ambient temperature compensation); eco seadetes saab nüüd veipida 75 džauliga jms.
 
Eks õhtul proovin update'i ära.

Edit: mul see esimese lingi soft ei toiminud (kirjutas, et SX mini-M-V1 unsupported), aga siit sain töötava versiooni http://www.yihisxmini.com/Upgrade-Firmware-page18.html (viimane link, nimega "Upgrade-Firmware-for-M-Class-75W-English-V2.32-TCR&OFFSET-20151010").

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...