Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
vikat

Vaping Shozza pani ameti maha (tegi Youtube ülevaateid)

Recommended Posts

Kes teab sellist Youtube'i ülevaadete tegijat nagu Vaping Shozza, siis teadmiseks, et sellist kanalit enam ei eksisteeri (asus varem siin https://www.youtube.com/playlist?list=UU3Na4jh0oy62OLfJF28pv-Q.) Ka meie foorumis on nüüd hulgim katkiseid Youtube'i linke/videoid.
 
Ise põhjendas ta seda FB-s nii (väidetavalt tema kontolt pärit): "Hi guys, it’s with a heavy heart but I have made the decision to stop reviewing and unfortunately I have had to close the YouTube Channel. I can’t really go into too much detail but all I will say is that continuing the channel would have affected my job. At the end of the day my job is what pays the bills, pays the mortgage, enables me to go on holidays and basically live. I can’t afford to put that at risk for the sake of a YouTube channel. I will still be involved with the community but broadcasting myself on YouTube for all to see is something that I can’t continue to do.
Firstly I would like to apologise to all of the people who have watched my reviews and supported me over the past 7 months. You have all been amazing. Unfortunately I refuse to go into details as to what has happened and I’d appreciate it if anyone in ‘the know’ does not do either. Thanks again, it's been an amazing journey. Alex"

 
Kuulujutt on siis selline, et ta on Inglismaal õpetaja ja koolis hakati õpilaste poolt tema videoid levitama. Asi jõudis kooli juhtkonnani ning ta pandi fakti ette - kas ta lõpetab selle tegevuse Youtube'is või paneb oma "päris" ameti maha ehk lahkub koolist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päris perses värk.. Pakun et kui ta oleks mängu ülevaateid teinud poleks ju midagi aga hoidku jumal elektroonilise suitsu eest.. Idiootsus kuubis.

 

Njah, see on 2 otsaga värk nagu: ühtepidi pole ju midagi paha kui tüüp e suitsu teemalisi ülevaateid teeb.  Aga kui ta on õpetaja - see teeb asja keeruliseks.

Ega vist keegi meist siit ise ei tahaks et ta lapsed e suitsu tegema hakkaks  (rääkimata siis analoogist). Kui ise oled avalikult e-suitsu propageeriv tegelane siis on ka raske(m) oma õpilasi keelata veipimast. Ma eeldan et UK-s on veipimine alaealistel keelatud nagu meil.  Nii et kokkuvõttes min arust see tüüp tegi mõistliku otsuse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii ja naa, aga kui ta oleks lastearst olnud? Või lihtsalt arst? Pole ime, et vähesed arstid julgevad avalikult sel teemal sõna võtta, kui see võib maksta nendele nende töökoha. Pealekauba, ta ju ei propageerinud lastele e-suitsu, lihtsalt tegi internetis seadmetest ülevaateid ja keegi kaevas selle välja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noh, interneti ülevaade on siiski ka mingis mõttes propageerimine. Tänapäeval on inimene suhteliselt avalikkuse ees - kui ta postitab midagi facebooki või youtube'i siis see ju ongi selleks et inimesed seda vaataksid. Kui õpilased seda vaatavad, siis ongi juba selge et õpetaja ei tauni e-sigareti tõmbamist.  Suht kahepalgeline on õpilastele keelata alkoholi, narkot, analoogi, e- cig jne,  kui ise oled selle asja turundaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No aga mis on siis? Ega e suitsu propageerimine ei ole mingi kommionu värk kus lapsed halvale teele juhitakse.. Kui lapsed tõmbavad analoogi siis jessas küll mingu e suitsu peale üle.. Või veel parem, kasutagu e-suitsu kõiksugu suitsetamistest loobumisel? Pigem oli asi selles, et tüüp oli oma töökohas mingi intern ja kes ei suutnud oma mõtteid edasi anda ega selle eest võidelda millese ta uskus.. ehk siis lihtsalt astuti talle pähe ja pandi ultimaatiumi ette. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...