Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
martifiko

Hana paneb segast

Recommended Posts

kuu vana hana siis tundub, et lakkas töötamast. alguses jäi wati reguleerimisnupp peale mis pole ei esimene, ega isegi kümnes kord kui see juhtub.
pusisin mingi minuti seda uuesti ülesse ja viskas ekraanile, et hold down up(?) vist. peale seda näen ekraanil et 5x click, locked nagu ikka. klikin siis need ära, kuid ekraanile pilti enam ei viska. ainuke asi mida näen ongi see click 5x. see kõik on nii frustreerivaks ära läinud juba. ma ju ei tee midagi valesti. kuidas ma pean teadma, et äkki seda nuppu ei puutuks, et jookseb kokku? selline tunne, et mine ego pulga peale tagasi, sest minu puhul see, et saad selle palju sulli välja käid ei kehti. igatahes kui keegi oskab aidata või miskit, siis oleks väga tänulik.

/lugesin ja meenus, et korraks tuli tõesti ette stealth mode. kui koju jõuan, siis proovin seda ära võtta. kui selles ongi probleem, et ma juhendeid korralikult ei lugenud, olen ikkagi mina debiilik mitte masin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kloon? Kui nupp klikkab okeilt siis vaata kas nupp takerdub mingis asendis krae serva taha! Mu kloonil jäi küll tule andmise nupp mingis asendis serva taha ja "püsikas" rakendus tööle.

Järgmiseks proovi lukustada ja hoida tükk aega all fire ja wattage down nuppe. Äkki on lihtsalt stealh mode peal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...