Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
jeesus188

Puhas ja hea muusika (ilma kordusteta)

Recommended Posts

Compi poolt postitatud George Thorogood on mu lemmikute hulka kuulunud aastaid ja rohkemgi veel. Tõsine tase rock'n roll, ehtsus ja juured. Sellega meenus automaatselt üks mu teine vaieldamatu lemmik. Tegemist on siis minu arvates ühe kitarri virtuoosiga läbi aegade, ühe geeniusega, kes on tõsiselt hea  aga meie publikule suht tundmatu. Loomulikult on ta ka siinses foorumi kontekstis sobimatu natuke, kuid kannatage ära. Kunagi ehk tänate mind    :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

rikun räigelt oma pealkirjas kirjutatut, aga mu laps paneb seda laulu peast, täiesti wtf     8-)

ja peab viisi ka veel, see on ka yllatus   :lol:

Tahtsin just sama asja kirjutada....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muusika nii naa.... dlefi lugu, et klaverivirtuoos minu arvamusega väga ei mätsi aga.... lõpus on tädil käes e-cig seega peab postitama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muusika nii naa.... dlefi lugu, et klaverivirtuoos minu arvamusega väga ei mätsi ...

 

Mulle viskab selliste tegelastega alati järgmise pildi ette... Korter ja klaver nurgas, ema ja isa sunnivad last mängima. Põhjuseid otseselt ei olegi lapse mängima sundimiseks, aga kuna ise ei saanud oma lapsepõlves sõpradega väljas mängida, siis on vaja ka oma laps klaveri taha saada jne :D, et vaata kui sa ikka kõvasti tööd teed, siis tuleb ka tulemus. Ja tulemus ongi käes lõpuks. Fucking tänavamuusik, kes peab leiva jaoks tänaval kerjama. Rääkimata sellest, et ka need õpingud jäid poolikuks ja näpud panevad klahvidel rohelise all rütmist mööda ning mõned noodid lähevad ähmast teed.

 

Aga see lihtsalt üks mõte, ei tasu väga tõsiselt võtta :)

 

Samas, selle klimberdamisega saab hakkama igaüks, kes natukenegi klaverit on õppinud, kuid järgnevaga ei saa hakkama 99,9 % maailma parimatest kitarristidest ka mitte :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Põhjendus: Eesti parim lugu läbi aegade. Parimad sõnad, parim teostus ja parim pärand noorematele põlvedele. Lugu kannab endas meie kõigi räsitud hinge ning viimast karjet vabaduse poole. See on lugu mis meie elu kannab ja igapäeva toimetustele jõudu annab. Hoidkem siis seda pärandit, andke see edasi tulevastele, ning wõtame!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...