Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
psyaddict

oleks vaja mod-i

Recommended Posts

Ega keegi ei tea kust saada sellist?: 1pfcdl.jpg

jubedalt oleks vaja mingit pisikest eelistatult 18350 akuga modi, aga tundub, et sellised on kõik müüdud ja juurde tulemas pole.

Ei pea olema mingi fancy kõikide lisadega asi, peamine et oleks väike, piisavalt suure või vahetatava 18350 akuga ja et näeks palju akut järgi on.

Ehk keegi oskab midagi soovitada, olen natuke tüdinud mehaanilisest modist kuna see tundub toimivat aint kodus/tööl laua taga istudes, kohe kui kuskil väljas ei saa normaalset mahvi. :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

18350 aku on suuruselt pisike aga aku mahutavus on samuti väga väike ja pikalt sealt piisavat mahvi oodata ei ole. Peaksid ringi jalutama 4 akut taskus ja neid pidevalt laadima. Järele proovitud.

Pildil olevast asjast on näiteks iStick 30W väiksem, ilmselt ka kergem ja mugavam. Maksab Hiinas 20 eurot ja aku 2200mah kestab täiesti normaalselt. Mul iStick 30 juba ca aasta kasutuses ja üldse ei kurda.

Subohmide jaoks muidugi hoopis teisi masinaid vaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oleneb palju sa maksma oled nõus :), Euroopas on seda veel saada http://www.sr-vapes.co.uk/KSD_Mini_25watt_Box_Mod_FREE_DELIVERY/p3034023_14585135.aspxvõi siis näiteks Saksamaa Amazonis http://www.amazon.de/Kangside-Vamo-Box-Farbe-Schwarz/dp/B01ATVTXWK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1457518451

 

PS! KeegiM poolt viidatud mod on küll hea asi, aga ta sinna ei käi vahetatavad 18350 akud

Share this post


Link to post
Share on other sites

tänud, vikat! just seda mul  oligi vaja :)

 

krt see mida tahan on ikkagi otsas ja teisel on samuti sisse ehitatud 1600 mah aku... ilmselt peab mingi kompromissi leidma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...