Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Alvar Kägo

Probleem Cuboidiga

Recommended Posts

Tervist! Mure selline, et hiljuti sai tellitud 2 cuboidi + tfv4-jad. Üks oli mulle teine sõbrale. Probleem seisneb selles, et sõber tegi tarkvara uuenduse, kõik töötas ilusti, siis tahtis logo vahetada ning peale seda ei võta enam üldse pilti ette. Ise endaomal uuendasin ka ära ja minul töötab ilusti. Olen proovinud praktiliselt kõike mis olen leidnud siiani internetist. Kõik tarkvarad läbi proovitud, olen tagasi versioon 3.0- peale lasknud mitukümmend korda, ei midagi. Olen proovinud, et hoian + nuppu all ja siis proovin update teha aga ikka midagi. Proovinud modi sisse lülitada teiste akudega aga vaikus. Kui arvutitaha ühendan, siis teeb häält küll, et on ühendatud aga pilti ette ei võta. Äkki kellegil on kogemusi samasuguse probleemiga? Olen juba kirja ka saatnud joyetechile ning ootan vastust. Äkki on võimalik kuidagi mod ikka tööle saada või on siiski tegu tehase praagiga?! 
Tänan tähelepanu eest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänud vastuse eest, proovisin aga kahjuks tulemusteta. Joyetech saatis kirja, et hoida fire ja + nuppu all ning siis teha update aga ikkagi on ekraan pime. Sellesuhtes, et ilusti laseb update teha ükskõik mis versioonile aga pilti ette ei võta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kui arvutiga suhtleb, siis mina huvi pärast ikka prooviks, ehk läheb korda kui üritad sinna uuesti logo laadida. Aga kui see välja jätta, et ekraan tumm on, siis kas fire nuppu vajutades toimub midagi kui clearo otsa keerad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen proovinud logo vahetada. Enda modil viskas ka korra mustaks, aga panin logo uuesti ja töötas. Ma proovisin korra aga ei saanud midagi kätte, proovin siis veel, kas hakkab põletama.


Ei saanud midagi kätte, nulliring

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minu cuboidiga on ka halvad lood. Mis tahes tanki peale keerates näitab takistust kõvasti rohkem (teise modi peal töötavad kenasti) .Näiteks 0.25 oomine coil on cuboidi peal umbes 40oomi ja kui fire vajutada ütleb short.

Netis infot suht palju selle probleemi kohta ja tundub et puhastamine jne. ei anna tulemust. Tõenäoliselt kiip siiski õhtal.

Cuboidi elueaks siis mul 9 kuud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Atomizer short" viitab üldjuhul ikka 510 ühenduse kammile, Cuboidil tihtilugu asi selles insulaatoris mis pini ümber on.

Ise vaevlesin päevakese samuti sama asja küüsis. Alguses valetas takistust järjest suuremaks, kuni lõpuks hakkas "atomizer short" errorit viskama.

Leidsin ühe õiges mõõdus õhukese ümmarguse tihendi ning surusin selle 510 pini ümber, samas sikutasin pini ka pisut ülespoole. Kohe ei aidanud, aga siis tegin software update 5.14 peale ja sellest hetkest töötanud kui miki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...