Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
armido15

Ijust 2 coil

Recommended Posts

Tervist,

 

Oskab keegi soovitada, millist coili osta ijust 2 le. Praegu kasutan seda, mis kaasa tuli aga tahaks tellida suurema varu. Olen uurinud, et ijust 2le sobivad Melo, Atlantis, Atlantis 2, Silo Beast & Aspire Triton coilid. Oskab keegi omast kogemusest soovitada, millist võtta, või tasub jääda ijust 2 enda coilide juurde ? Otsest probleemi ei ole aga vahepeal viskab dry hiti, kui natuke liiga sagedalt kasutada, õnneks kaob see ära, kui vahepeal lased masinal puhata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel üks küsimus, ei hakka uut teemat tegema selleks.

 

Nimelt vahetasin täna ijust 2'l kere ära.

Baas jäi samaks aga kere on uus, kuna oli katki. Sellega aga see probleem, et keret baasile (atomizer standard base) peale keerates tuleb coil keermest välja. Alguses ei pannud seda tähele ja millegi pärast viskas kõrvekat, siis võtsin uuesti lahti ja vaatasin, et coil on praktiliselt lahti. Proovisin uuesti peale panna ja nii,et ei keera nii tugevalt kinni. Sain asja tööle.

Aga mis tingis seda, et ta kõrbemaitset andis, siis kui coil osaliselt lahti oli ? Nüüd on maitse normaalne.

 

Edit:Vahepeal viskab ikka kõrvekat vahele.Vahetan coili ära ja vaatan, mis siis teeb.Ennem muidu niisutasin coili ilusti läbi vedelikuga ja seisis ka 20m.

 

Edit2:Hetkel töötab ilusti aga küsimus säliib, et kas kehv ühendus võib siis coili läbi kõrvetada ? Coil mis alguses panin oli täiesti uus.

 

Edit3:Vahepeal viskab ikka kõrbekat, olen nüüdseks 2 coili vahetanud ja rohkem ei tea mida teha. Mulle tundub, et see oleks nagu kuidagi seotud sellega, kui kõvasti paagi kinni keeran, ehk siis kui jätan natuke kergemalt, siis ei ole hullu midagi aga tugevamalt keerates viskab kõrvekat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...