Jump to content
E-sigareti foorum
Henry Mäerand

Probleemide eest ei pääse

Recommended Posts

Tere,

 

Nimelt ostsin mõned kuud tagasi 2 ego AIO-t. Kaasas oli mõlemal 2 coili ja tellisin veel coile juurde ja sain veel palju coile nicorexist.

 

Esimene päev AIO-dega möödus hästi, maitse hea toss hea. Teisel päeval hakkas juba coil kõrbema.(kasutasin nicorexi vedelikku) Siis ostsin uue vedeliku milleks oli pulp-i 70pg/30vg. Panin uue coili.

Esimene päev jälle normaalne, teine päev jälle kõrbes(mõlemad AIO-d).

Võtsin ka kolmanda vedeliku, milleks oli Survival Vape-i solar storm, aga sellega oli kõik sama.

 

Siis uurisin asja ja leidsin, et soovitatakse korki mitte täielikult kinni keerata. Nii tegingi aga tulemus oli ikka sama.

 

Peale katsetusi viskas mul asi üle ja veipisin oma geminit edasi. Siis aga mingi aeg tahtsin uuesti MTL-i. Tellisin omale Eleaf ICare Mini-d.

Jällegist läks nicorexi vedelik sisse ja ennäe imet, teine päev ja kõrbeb...

 

Siis ostsin jälle pulpi 30/70 vedelikku, lootes ehk annab lõpuks rahu ja saab nautida. Ja mis juhtus, jälle kõrbeb. Asi on juba nii ülevisanud, et otsustasin siia kirjutada, et saaksite oma nõu või kogemusi jagada. Kas tõesti on coilid nii tuksis või ei sobi vedelikud nendesse masinatesse. Igastahes ulme värk.

 

Veel, kui keegi teab siis võib soovitada mulle mõnd head pisikest kompaktset MTL-i masinat või SUB-Ohm-i masinat.

 

Tänud ette!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soovitan seda proovida http://www.epiip.ee/et/klearomiseerijad/972-joyetech-ego-one-mega-vt-atomizer.html

ise kasutasid seda muidugi peamiselt RBA head-ga, aga see on kõige lollikindlam ja vähemate kapriisidega clearo, mida kunagi kasutanud olen. Miinusena võib välja tuua, et suure VG sisaldusega vedelikuga võib hätta jääda ning täitmine on alt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina soovitan uwell crowni. Lihtne ja töökindel. Saab ka MTL-na kasutada. Coilid kestavad rammusa mahlaga paar nädalat. Hilem sebid Rba juurde ja keerad ise coile. Ise kasutan seda juba üle aasta ja ei kurda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakkumised on head, aga otsin rohkem sellist All In One süsteemi, või siis kompaktseid mode, olen vaadanud siin Aspire Pockex-it, räägitakse et kõvasti parem kui AIO, kuna coili ehitus on hea, veel olen vaadanud Nautilus X tank-i ja modidest wismec mini, mini volt, pico ja target minit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kas jutt käib eGo AIO'st või eGo AIO BOX'st?

 

Olen ise kasutanud eGo AIO't ja Eleaf iCare Minit 70+ VG'ga, tõmmates järjest ja pidevalt ja pole kordagi veel kõrbemaitset tundnud.

Kuigi mul endal pole kunagi coil kuivale jäänud ja kõrbemaitset ka pole tundnud, siis pakuks, et vedelik mida kasutad on liiga suure VG'ga või chain vape'd liiga hullult.

Proovi näiteks 50/50 vedelikke või kontrolli, ega su e-sigaret taskus või mujal peale ei jää. Äkki taskus olles vaikselt töötab ja kõrvetab coili ära.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kasutasin nii 50/50 vedelikku 30vg/70pg vedelikku, ja icare mini teadupoolest ei tööta kui teda ei tõmmata.  Ja jutt käib AIO-st.


Sellepärast saigi soetatud icare mini, kuna nii mõnus väike, kas peaksin siis proovima 80/20 vedelikku, et äkki 50/50 ja 70pg/30vg liiga vedelad ja uputab coilid ära?


Võite kirjutada ka, et mis firma vedelikke tarbite antud masinatega.


Ja, olgu siis mainitud, et kasutasin AIO-t ja iCare mini MTL-ina(Mouth to Lung)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mäletan oma ego aio päevilt, et ainuke asi mis aitas, oli korgi korraks lahti keeramine kui kärsakat hakkas tulema. See on vist lihtsalt paratamatus, seda tüüpi aparaatide puhul.

Cubise ja Cubis Pro-ga oli sama teema. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...