Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
rundll

Tfv12 baby prince kork

Recommended Posts

Kas üldse on olemas tfv baby princile korki huulikule. Taskust igast jama läheb sisse. Kork peale ja püsib puhtana. Eriti tööl olles.  (tolm, saepuru, metallipuru, kivipuru) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mujalt ostmine keelatud?  Leidsin siiski ebay'st midagi.  Lihtne silikoonist vidin, kuidas ta keelatud on. Modi võin tellida hiinast ja korki ei või? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks ise tead kas võtad riski või mitte. Mina isiklikult tellin kõike mida saab välismaalt ja pole muret olnud. Kuigi ma ei soovita nüüd minna seda teha kohe, lihtsalt pead valmis olema tagajärgedeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minu teada traat, vatt, mod-id, RDA-d, RDTA-d (kuni 2ml paak), RTA-d (kuni 2ml paak) on lubatud, eeldusel, et eksisteerib CE-märgistus. Ainsad, mis on seadusega keelatud on üle 2 ml paagid ja e-vedelikud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

§ 31.  Tubakatootega seonduvad tooted

 (1) Tubakatootega seonduvad tooted on:
 1) tubakatootega sarnaselt kasutatavad tooted, millega imiteeritakse tubakatoodete tarbimist, ja tooted, mida kasutatakse tubakatoodete asendamiseks, sealhulgas elektrooniline sigaret, taimsed suitsetatavad tooted, erinevad materjalid vesipiibutubaka asendamiseks ja tubakavaba huuletubakas, sõltumata nende toodete nikotiinisisaldusest;
 2) otseselt tubakatoote tarvitamiseks mõeldud tooted, sealhulgas vesipiibud ja piibud, nende osad ja tarvikud, sigaretipaberid, sigaretihülsid ja nende täitmise seadmed, tubakatoodete juurde kuuluvad ja nendega ühendatavad filtrid, filtreerivad piibupesad ja filtripadrunid, sigari- ja sigaretipitsid ning nendega võrdsustatavad kaubad ja nende osad ning muud tooted.

 (2) Elektrooniline sigaret on toode, mida võib kasutada nikotiini sisaldava auru suuotsa kaudu tarbimiseks, või sellise toote komponent, sealhulgas täitekapslid, mahutid ja seade ilma täitekapsli või mahutita. Elektroonilised sigaretid võivad olla ühekordsed või täitepakendi või mahuti abil täidetavad või ühekordselt kasutatavate täitekapslitega laetavad.

 (3) Taimne suitsetatav toode on taimede, ravimtaimede või puuviljade baasil valminud toode, mis ei sisalda tubakat ja mida saab tarbida põlemisprotsessi abil.

§ 311.  Suitsuvaba tubakatoote Eestisse toimetamise piiramine

 (1) Käitlemiseks keelatud suitsuvaba tubakatoodet võib füüsiline isik mitteärilisel eesmärgil Eestisse tuua koos temaga liikuvas pagasis:
 1) teisest liikmesriigist maksimaalselt kümme pakki tingimusel, et ühes pakis ei ole toodet rohkem kui 50 grammi;
 2) liiduvälisest riigist ühe paki tingimusel, et ühes pakis ei ole toodet rohkem kui 50 grammi.

 (2) Käitlemiseks keelatud suitsuvaba tubakatoodet võib füüsiline isik mitteärilisel eesmärgil liiduvälisest riigist Eestisse tuua koos temaga liikuvas pagasis kalendrikuu jooksul esmakordsel ja teistkordsel Eestisse saabumisel.

 (3) Suitsuvaba tubakatoote toimetamine Eestisse posti teel või muul samalaadsel viisil on keelatud.

§ 312.  Tubakatoote ja tubakatootega seonduva toote Eestisse toimetamise keeld

  Tubakatoote või sellega seonduva toote Eestisse toimetamine kaugmüügi teel on keelatud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...