Jump to content
E-sigareti foorum

Recommended Posts

1 tund tagasi, Vapefly kirjutas:

Kui võtta nüüd näiteks veel need MTL jaoks mõeldud eriti kõrge mahutavusega akud siis need tegelikult surevad üpris kiiresti - 9 kuud, võib-olla aasta kasutamist, eeldusel, et on üldse tegemist Samsung, LG, Sony akuga ja mitte Hiina rewrapiga.

Jama jutt. Ei mäletagi täpselt, aga vähemalt 3a vanad (FT ostuajalugu näitab kahjuks ainult kuni 2017a) Panasonic NCR18650B 3400 mAh 3tk pidevalt kasutusel. Tundub, et mahutavus veidi vähenenud, aga MTL puhul see eriti tunda ei anna. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul 3x LG ja 3x Sony omad kasutuses juba ca 4 a.

Ega nad enam oma noorusliku sära enam ei oma ja mulle tundub, et üks hiljem ostetud LG oma on oma mahtuvuse suuresti kaotanud, seega 3-ses modis tõmbab ta aku mahutavuse kohe alla sellega.

Kui uut otsiks, siis võtaks 2 akuga modi, mitte 3 või 4.

 

Clearos 2x1,8 ohmu traat, kokku siis 0,9 ohmut. MTL teen juba aastaid 33-35 W vahemikus ja rohkem küll ei vaja.  Maitse püsib puhtana ka (crius selles osas tubli tööline). Soovitan ise kasutada puhast vatti, siis maitsed audentsemad.

 

Soovitan ka 2 paari akusid. Jube mugav on hommikul või õhtul võtta laetud ja teised laadima panna. Laadimiseks nitcore d4 kärab küll.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...