Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
old

Ütle Euroopa Komisjonile, mida arvad vähem kahjulike toodete maksustamisest!

Recommended Posts

Eurobürokraadid on välja mõtlemas üle-euroopalisi makse ja jõutud on vähem kahjulike toodete nagu e-sigarettide, tubakavaba snusi ja kuumutatava tubaka juurde. Alles meil Eestis algas paus sellest ebanormaalsest olukorrast, mille põhjustajaks olid üle mõistuse suured e-vedelike maksud. Muidugi tuleb Eestis veel mitmeid asju ära parandada, aga nüüd tundub, et Euroametnikud tahavad Eestis kehtestatud maksupausi varem ära lõpetada ja räägivad usinasti maksumäärast, mis on isegi kõrgem kui see seni oli. Tundub, et inimesi tahetakse karistada selle eest, et nad on oma tervise säästmise nimel ise midagi ette võtnud ja hakanud suitsetamise asemel kasutama vähem kahjulikku toodet.

Praegu on kõigil Euroopa Liidu kodanikel võimalus avaldada Euroopa Komisjonile oma arvamus selle osas, täites ära vastava küsimustiku siin: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/tobaccoproducts2021?surveylanguage=EN 

Küsitlusele vastamiseks võib kuluda 5-10 minutit. Kuna kõigile küsimustele vastamine ei ole kohustuslik, siis võib ka lihtsalt vastata ainult vähem kahjulike toodete maksustamist puudutavatele küsimustele nr 23-26.

Ütleme üheskoos Euroopale, et me ei vaja keskset sekkumist ning meie meelest ei pea vähem kahjulikele toodetele eraldi makse kehtestama ning kui üldse, siis palju väiksemad võrreldes tavaliste sigarettidega. 

Palun saada Euroopale oma arvamus ja kutsu ka oma sõpru küsitlust täitma. 

Suur tänu!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...