Jump to content
E-sigareti foorum

s6ltlane

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by s6ltlane


  1. Kindel ikka, et vatt, mitte wick?!

    Vatt mis vatt, kasutaja EMTA poolt eelmisel lehel lingitud VapeMesh-ist. Proovin enne järgmist vativahetust pilti ka teha 14-päevasest wickist. Mahl on ka väga väikese maitsekontsentratsiooniga (2-3%), see mõjutab vast kah  :roll:  


  2. 2x kuus? Tarbid vedelike olematus koguses ja 0,1W juures?

    Päevas alla 10ml kohe kindlasti hakkama ei saa, nagu mainisin - ahelveipija. Samas tarbin alati sama jooki(Seduce's Snake Oil kloon) ja madalal võimsusel(9-10W). Ju mul siis maitsemeel ära hävinud, vb abiks ka see, et dry hitte õppinud vältima.


  3. Minul jäi igatahes rayon vedelema, jaapani orgaanilised padjad lihtsalt mugavamad lõikuda imo. Mõlemad maitsetud ja samas suurusjärgus imavusega. Vatti vahetan nüüd ainult 2 korda kuus koos coiliga, hea tulemus arvestades ahelveipimist.


  4. Nüüdseks olen saanud rayonit kuu aega kasutada ja olen väga rahul.

    Dry hit saabub kayfuni/taifuni kasutades tõesti alles päris tilgatu paagi pealt(ja dry hiti mekk pole nii jube kui vatiga imo). Peale dry hitti pole ka otsest vajadust wicki välja vahetada kuna kärssanud mekk kaob tunduvalt kiiremini kui vati puhul.

    Kõrvalmaitse puudub(vb mul maitsemeel nõrk). Puhkuse ajal kestis üks wick 2,5 nädalat (psühho) !!! Tarbisin küll ühte ja sama jooki (Seduce's Snake Oil kloon) aga orgaanilise vatiga muutus wick nädalaga ebameeldivaks.

    Muus osas pole erilisi tähelepanekuid teinud ja ei oska kahjuks võrrelda jaapani vatipatjadega, aga ahelveipijale on rayon vägagi soovitatav materja  :idea:


    Tänud lingi eest, tellitud! Uskumatu hind võrreldes kõigi teiste saitidega (Y)


  5. Täiesti kaks erinevat asja.

    Eelpool mainitud ECF foorumi lingist, räägitakse jaapani cotton pads-idest, mis peaks olema just vatti padjad.......ehk siis midagi sellist http://ejuices.com/products/organic-cotton Soovitatakse Koh Gen Do firma toodangut.

     

    Ja teine asi on cellucotton 100% rayon fiber. Ja sellele teema ECF foorumist:

    http://www.e-cigarette-forum.com/forum/rebuildable-atomizer-systems/561226-rayon-wick-better-flow-flavor-saturation-nic-hit.html

     

    Huvitab, kumb neist paremini toimib? Seda jaapanis kasvatatud vatti patjasi ei leia ma euroopast ja ebays-st saaks aga post 40 doltsi. Rayoni tellisin ära.

     

     

    Ohh jah, suutsin oma algpostituse lingi ikka ära soperdada  (facep)  parandan siis veel korra  :oops:

     

    Jaapani vatipadjad on lihtsalt ökoloogiline vatt, ja ka omadused nagu vatil - kärssab kui piisavalt vedelikku peale ei saa(endal juba harjumus peale iga 3ndat mahvi "kuiv" mahv teha vati niisutamiseks)

     

    Tiba odavam variant nende jaapani vatipatjade proovimiseks siin http://www.harrowfriend.com/ , postiga Eesti 20 taala... Ise jään rayoni paremusele lootma


  6. Veipijate maailmas on laineid löömas viskooskiud wickimise materjalina coilides. Materjal on maitsetu ja parema imamisvõimega kui orgaaniline vatt/silica/ecowool.

     

    Mammutfoorumi mammutteemas http://www.e-cigarette-forum.com/forum/rebuildable-atomizer-systems/561226-rayon-wick-better-flow-flavor-saturation-nic-hit.html väidavad viskooskiu pikemaajalised kasutajad, et dry hitid on minevik, coil tahmub märkimisväärselt vähem ja ka nikotiinilaks on tugevam  :roll:

     

    Kas siinse foorumi kasutajatel on oma kogemusi antud materjaliga ja kas seda Eestis müüakse?

     

    Ise tellisin eBayst http://www.ebay.com/itm/Graham-039-s-CelluCotton-100-Rayon-Fiber-Cellu-Cotton-similar-2-Tencel-5g-1M-/321454878962?nma=true&si=gCTsRGJpiDLYYvc9jk02rv%252FZ1Vw%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557


  7. Protank'i ja EVODiga läks 5-8 ml 6mg jooki. Pärast Taifuni ja Kayfunile üleminekut kulub 10-14 ml päevas. Kasutan 0,8-1,3 oomiseid coile mehhaaniliste otsas.

    Tean-tean, kogus on liiga suur. Aga teadsin ka seda et suitsetamine kahjustab tervist, ikka tõmbasin kaks pakki päevas


  8. Peale tunnipikkust jeebeldamist sain Evicu tööle. Nagu Spezz soovitas safe modes tundis arvuti evicu ära. Eelmisel lehel olev Sebastiani õpetus MVR 1.0...factory reset...MVR 1.4...firmware 1.4 (Y) . Ja toimis ka miskipärast ainult ühes usb pesas 4-st (lamp)


  9. Soetasin ka 50 euri eest Evicu, peale kahte päeva kasutamist ühendasin arvutiga. MVR pakkus kohe firmvare upgradeda 1.3-lt 1.4-le, klikkasin OK, paari sekundi pärast sain errori(mingi 5-kohaline number algas 2-ga).

    Tulemusena ei saa enam evicut sisse lülitada, MVR ütleb no hardware found :(

    Kas kellelgi siit sellist probleemi on esinenud ja mida peaks ette võtma?

     

    Evic toimis muidu hästi Aspire BDC Mini tankiga...

×
×
  • Create New...