Jump to content
E-sigareti foorum

hallhunt

Tavakasutaja
  • Postitusi

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by hallhunt


  1. On siis pealkirjas nimetet mure.Oleks vaja siis 5.detsembriks leida tallinnas tuba,nii 50-100€ eest.Loomulikult ei suitseta,kui siis ainult e-suits,alkoga probleeme pole.Kohusetundlik,abivalmis ja sõbralik noormees.Linnaosa osas eelistusi pole....olen nõus ka kellegagi ühes toas olema


  2. !!PROOVIMISEKS!! sain skysmoke skypack,ehk lihtsalt võta ja kasuta tasuta,vedelik osta ise:) kaasa anti skysmoke kirsi-karamelli RY4 vedelik...esmamulje hea...Õnneks sain ka spezzi sahtli teemas vastuse mis huvitas ja seega tean ka kust osta vedelik mida mul vaja:) Tavalist koni täna teinud ei ole enam....


  3. üks omamoodi küsimus: MIs tunne teil tekkis kui esimest korda e-koni imesite? Räägitakse et pidavat olema umbes-täpselt sama nagu kui tavasuits märjaks teha ja siis imeda....JA mis oli teil esimene vedelik?

    PS:ma alles valin e-koni ja ei oma VEEL eaalset kogemust.Ärge näkku lööge kui natsa imelikud küsimused tulevad


  4. tervitused ka siitpoolt ;) Ma siis järjekordne HVlane kes teekonna siia leidis.MIks ma siis tulin,kas hvf polnud ruumi? Ruumi oli seal küll,aga pikema ajaline huvi e-koni vastu kutsus siia.Aga kuna sellist vidinat ainult põgusalt sõrmega näppind,proovind pole ja nagu ei tahaks ise ka sedasi poest osta u 40€ga e-koni,mis ei kõlba kuhugi ja rikuks esimese kogemuse.

    Loomulikult sai ka Spezz´le postkasti saadetud miski tellimuse moodi asi,kuna põgusal ülevaatlusel siin tundus ta olema isik kelle poole pöörduda lagaja murega.Kuna Detsembri alguses plaan selline asi osta,siis võib mulle pakkuda postkasti e-sigarit hinnaga kuni 40€.Eriti uhke oleks selle paljukiidetud T3 saada kaasfoorumlaselt...Aga jõudu teile ja paksu auru! (esiga)

×
×
  • Create New...