Jump to content
E-sigareti foorum

rauntsik

Tavakasutaja
  • Postitusi

    71
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by rauntsik


  1. Kruttisin metallist uue ooooo rõnga, millele omakorda köidsin sidudusse puuvilla kiudest tupsu, kuid ohooo, mis siis sai, ooooo rõngas kuumenes liialt, kuna tupsuke ei mähkinud endasse piisavalt aurumehu. Seega pidin aurumehu lahjendama hundijalaveega ja pillama segu sisse ka paar piiska allikavett, et mehu kergemini end tupsukesega seoks. Igaks juhuks lisasin ooooo rõngale ühe o veel juurde, et oome ohtrasti oleks. Nüüd alles läks pidu lahti, ning oooooo rõngas ja tupsuke suutsid käsikäes mehust toota rohkem auru kui seda eales ilmarahva silm seletanud on. Oh sa saatana suitsune silmamuna, küll alles sai nalja. Vanamoor ajas isegi präänikud mööda tuba laiali, kui seda va auru nägi mis oooooo rõngas välja ajas. Õhta pidin präänikud mannergusse loopima ja kambri putsunutsutajaga üle kraamima. Ohohohooo raisk.

    3 korda lugesin, päris kõigest aru ei saanudki    (õlut)


  2. Algul panin aku Nemesisse, seal ei teinud piuksugi. Mõtlesin et tühi, viskasin laadijasse, seal näitas et on täis. Siis pistsin Cloupor mini sisse ja seal ka ei tee piuksugi. Cloupor muidu teiste akudega töötab. Rohkem vahetavate akudega mode kahjuks ei ole :(


  3. Jagan siis ka oma muljeid.

    Kvaliteet nagu hiinlastel ikka, muidu ilus sile aga keermed on küll maru karvased. Coili paigaldamine ja wickimine on ikka ülilihtne sellel.

    Kasutan hetkel singelcoil decki (duali pole veel proovinud) 26AWG 7 tiiru ümber 3mm posti, takistus 0,95 oomi. Vatti panin pigem rohkem, kasutan ka vatirõngast.

    Midagi ei leki kuskilt ja maitset on paalju. Saab nii otse kopsu tõmmata kui ka suust kopsu vastavalt tujule (Y)


  4. Tellin millalgi sealt järgmise portsu kaupa jah, hind peaks tulema suht samasse kanti, mis eelmisel korral ehk ~182€ tk

    Anna teada, sooviks sharkskinni oma rDNAle :D 

×
×
  • Create New...