Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
saurix

ECAB

Recommended Posts

Ahoi !!!!

 

Täitsa juhuslikult olen kahe ecab omanik, nimelt tellisin valed tooted ja nii see siis jäigi. Aga see selleks, olen nüüd päeva neid kasutanud, ühe otsas on http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2137 VISION NANO ja teise otsas http://www.ivapour-elixir.co.uk/atomise ... mizer.html G5. Mis ma oskan öelda, poleks uskunudki, et nad head on, sõna otseses mõttes. Mäletan seda väikest pettumust, kui tellitud kauba sain ja avastasin, et kaup ei ole see mis peaks, mõtlesin, et mida krt ma nendega nüüd peale hakkan. Tuleb välja, et eksisin ja kohe palju , palju. Akud nende sisse ostsin taskulambid.eu st. Icccc ka seal oli väike tagasilöök, nimelt akud olid ülelaadimis kaitsmega.........( just nimelt olid, enam ei ole ) ja tsipa pikad. Sai siis julmalt need kaitsmed maha võetud, väike sabin oli sees, et äkki ei hakka tööle, aga funkavad väga hästi.

Siis esimese päeva kogemustest........ ainult positiivsed, aku peab vastu terve päeva ja nendele clearodele täiesti piisab sellest võimsusest, tossavad isegi paremini kui mõni suurem vidin. Clearodest ma eraldi ei hakka kirjutama.. G5 on sama nagu vivinova.. maitse ja aur identsed ja Vision Nano t saab täitsa edukalt samastada mõne evod i coiliga. Aur on jahedam ja maitset natuke vähem.

 

Kui kellelgi mõni kõsimus nende kohta tekib, siis andke teada (esiga)(esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen isegi seda ecab'i vaadanud, millised akud sul seal täpsemalt on? 510 mõõt on lahe mu meelest. Endalgi Joye 510 olemas (automaat+G5). Nano't olen ka proovinud, aga maitset annab lahjemalt edasi jah. Muidu on päris ilus asjake (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku on TrustFire TR10440 600mAh 3,7v

Väga LUX vidinad on, kel soovi saab ühe ära ärida (Y)(Y)(esiga)(esiga)

 

-- 01 Aug 2013 21:38 --

 

Nagu siin eespool sai mainitud, et üks on ära ärida, enam ei ole , keegi sai selle omale ja loodan, et on rahul (esiga)(esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...