Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Tinkler

Coili takistus tõuseb

Recommended Posts

Soetasin endale hiljuti evic supreme modi ja mul on karvane tunne, et sellega on midagi väga valesti. Mind huvitab, et kas keegi võiks midagi teada, milles täpsemalt probleem võiks olla.

Modiga koos soetasin ka protank 3 ja selle esimene coili takistus hakkas paari päeva möödudes kasvama. Algselt 2.0 oomi, ühel hetkel 2.5. Järgmisel päeval 3.3 oomi ja kärsakas. Ma tõstsin pinget ka eelnevalt, sest auru ei tahtnud enam tulla muidu. Järgmine coil läks samuti paari päevaga. Ja siis veel üks ja veel ... Muster on enam-vähem sama, takistus hakkab tõusma ja üle kolme oomi on coil suht kasutamiskõlbmatu.

 

Mul püsis vahepeal lootus, et viga on protankis või selle coilides. Ühes välismaises foorumis vihjati sellele sõimalusele.

Täna proovisin siis üht kasutatud CE4 clero ja üht tutikat. Kasutatud clero töötas algul väga hästi, pingeks oli mul 4.2v. Tohutult auru ja kogemus poole parem, kui protankiga. Kuni kõige õudsama kärsakani, mida ma iial kogenud olin. See oli nagu tank ise oleks põlema läinud ja ma oleksin sisse hinganud aurustunud plastmassi ...

Õhtul võtsin julguse kokku ja kruttisin otsa uue CE4. Pinge 3.0v, võimsus 4.2W. Auru tuli uuesti palju ja peale ca kümnendat pahvi kärsakas. Teine hullem kärsakas veel ja eelneva kogemuse kordumise hirmus ma rohkem seda clero ei kasuta.

Nüüd keerasin ma uuesti otsa protanki ja hakkasin võimsust reguleerima (ma olen VW reziimis). Vatid liikusid ilusti ülesse-alla, voldid konstantselt 3.0v. Restart pani voldid ka uuesti ekraanil liikuma. Hetkel töötab ilusti, aga kardetavasti vaid päeva-paar.

 

Ühesõnaga - kas keegi on iialgi millegi sarnase otsa sattunud või oleks muidu midagi targemat öelda. Ma ei oska asjast eriti midagi muud arvata, kui et mod on omadega sassis :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellel modil saab vist ka arvutiga softi üle kirjutada. Proovi seda varianti, äkki ongi ainult soft lolliks läinud ja modil midagi tõsisemat viga ei ole. Kui see ka ei aita, siis tuleb välja vahetada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul ja vahel teeb nii. A nii palju ei tõuse. Lülita korra välja ja clearo otsast, siis läheb õigeks mõneks ajaks xd. Mul uus soft

 

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...