Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
328

Skysmoke Legend või.... (komplekt ..- 60.-)?

Recommended Posts

Tere!

 

Mul oleks lihtsalt väga huvitav teada, et kas need kes siin SKYmoke menukat ,,Legend'i" suitsu laidavad ning enda pakutud asju up'ivad, et olete Te ise proovinud ka SKYsmoke tooteid, suitse ja vedelikke proovinud? Millest Te järeldate, et need on halvad? Või Teil lihtsalt kurb, et Teie enda asjad ei müü? Tundub, et siin aetakse pigem taga mingit saamata jäänud kuulsust, kui räägitakse tõtt.

 

Vastust oodates,

L.

SKYmoke ja Nicorex-i võiks öelda, et ise alustasin nendest poodidest.

Tänaseks, ma ei kasuta neid tooteid kuna maailmaturul tuntumad tootjad on oma seadmeid edasi arendanud. Samas on ka vedelike baasil toimunud arengud. 

Põhjus ongi lihtne minu poolt, et SKYmoke ja Nicorex pole jõudnud maailmaturul pakkutavaga kaasas käia. Samas ma mõistan, miks! Tegemist on nn vanade seadmetega, mis on kallimad võrreldes sarnaste toodetega.

Esiteks, töölistele on vaja palka maksta.

Teiseks, on vaja teenida kasumit.

Kolmandaks, pole turul konkurents nii võrd suure, et peaks müüma odavamalt. Samas kliente on juurde tulemas.

 

Nõudlikum e-suitsetaja juba ostabki enda kraami neljandast kohast, kust tuuakse maale ehk Eestisse kvaliteetsid tooteid.

Põhiküsimus on suuremas kasumi teenimises, samas peaks juba tekkima ka konkurents, kui seda ei ole tekkinud ehk neljandad kohad. 

Seega peaks SKYmoke ja Nicroex enda toodete kvaliteeti parandama ja tooma turule nõudlikumale kasutajale nõudlike seadmeid. 

 

Kuid siin kohal ma nõustun 100% sellega, et SKYmoke ja Nicorex on oma tooted üle hinnanud eks ka firma nimi maksab ja väike turuosa.

 

Eks näis, ka mõne aasta pärast ehk toimub ka muutus, aga enne peab ära ootama mida valitsus otsustab e-vedelike maksustamise kohta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...