Jump to content
E-sigareti foorum

KP

Tavakasutaja
  • Postitusi

    20
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About KP

  • Sünnipäev 25.03.1973

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling

Converted

  • Varustus
    Kanger EMOW, Halo Triton Tank
  1. Sellised teemaalgatused pealkirjadega a la "küsimus", "kas keegi teab", "." jms on jaburad. Pealkiri ei pea olema kogu sisu, küll aga sisust informeeriv. Ka postitused "5+", jms on samuti mõttetud. Samuti ei ole vaja igale poole peepusardot toppida, krrt nagu mingi isehakanud arvamusliider/antikristus!. Muidu läheb asi FT niko-üledoosis teismeliste "ma tahaks seda!", "mul on see tulemas", "i pull the trigger" jms-taoliseks vaimseks onanismiks. P.S! Tegelikult, kui on ikka hea/vajalik postitus, siis võib ikka kiita küll. Väike laupäevaõhtune naps teeb minust vahel radikaali
  2. Kas see keere ei ole mitte 808/VGO?
  3. KP

    Blow torch

    Kas bauhofi oma oli ostes täidetud või tühi? Küsin seda seepärast, et eile just vaatasin uk ebayst sama asja - koos postikuluga tuleb max 15.- aga ilma gaasita.
  4. KP

    Puuvillanöör

    Hei Tekkis selline uitmõte, et kas kõlbaks kasutada wick-ina (muidugi läbikeedetult) 100% puuvillast nööri?: http://www.internetipood.com/et/toomatool/17-7373-puuvillan-r-2mm-100m-rull Või oleks ikkagi parem ise villapall vorstiks mudida?
  5. KP

    Coilide tüübid?

    Tere Algajana palun lihtsat emakeelset selgust erinevate coili tüüpide osas: 1) mis erinevus on micro- ja nano coilil ning millisel juhul millist neist kasutatakse? 2) mis coili tüüpe veel kasutatakse lisaks eelmistele ja single- ning dual-idele? (eksootilised setup-id pole olulised). Minu tänud ette ja ka ilmselt teiste huviliste omad ka!
  6. Tänud vastajatele, eks nüüd läheb suuremaks katsetamiseks:-) Soovitused omast kogemusest on ka edaspidi teretulnud!
  7. Tere foorumirahvas, palun soovitage omast kogemusest enim tavasigaretti meenutavat maitset, st ära on tüüdanud kõiksugu karamelli, vanilje, mentooli jms nüansid - tahan tavalist, lihtsat lisadeta suitsumaitset (ei pea "Ekstra"-t või "Kazbek"-ki silmas ). Tootjad järjestaksin ise nii: Liqua, Hangsen, Dekang (aga võib ka muu, aga siiski tuntud tegija olla). Suuresti ette tänades Kaspar.
×
×
  • Create New...