Jump to content
E-sigareti foorum

Feardot

Tavakasutaja
  • Postitusi

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Youtube'is on video Ühendkuningriigis toimunud avalikust loengust. Selles tutvustatakse 2013 juuli seisuga tehtud uuringute tulemusi. Üldiselt positiivselt meelestatud elektroonilise sigareti suhtes. Näiteks 24:00 tutvustatakse kahte 2010 aastal tehtud uuringut. Esimesest selgub, et tõmmates 16 mg/ml vedelikku saavutab nikotiin 20 minutiga veres kontsentratsioni 1,3 ng/ml. Tavalist sigaretti tõmmates on aga kontsentratsioon umbes 10 korda suurem. Teise uuringu andmetel ei tõuse E-sigareti kasutaja nikotiinisisasldus veres üldse. Link on siin:
  2. Kui nuppu all hoida siis aku tuli ei põle - Sinine tuluke põleb ainult laadides ja praeguseks juba ca. viis tundi laadinud. Olen proovinud ka enam kui viis vajutust kui see ei anna tulemust. Kuidas nupulukku pealt ära saada?
  3. Nende klõpsudega ei muutu mitte midagi. Kui laadija tagant ära võtta siis tee või tina kuid tööle see riistapuu ei hakka. Nuppu all hoidas ei põle tuli ka.
  4. Ostsin täna endale SkySmoke Ego C E-sigareti, kuid nüüd ei õnnestu seda kuidagi tööle saada. Olukord järgmine: Pannes USB laadija arvuti külge hakkab sel põlema roheline tuli. Kui nüüd ühendada aku laadija külge muutub laadija tuli oranziks ning akul süttib sinine tuli (esialgu vilgub mõned korrad). Kui nüüd E sigareti aku laadijast välja võtta ning ühendada läbipaistva atomiseerijaga (?) siis ei juhtu mitte midagi. Klõpsi nuppu palju tahad ikka mitte midagi - ei tuld ei auru. Internetist ei suutnud isegi inglise keeles sellise probleemi kohta mingit infot leida. Kas on keegi sarnase olukorraga kokku puutunud või teab milles viga olla võib?
×
×
  • Create New...