Jump to content
E-sigareti foorum

mats

Tavakasutaja
  • Postitusi

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Hästi, Spezz. Kui sobib, siis helistan Sulle ja täpsustan aja suhtes? Tasuta ma ei taha. Kõigi aeg on väärtuslik vara. Vaatme, kuidas saan Sulle kasulik olla.
  2. Tallinnas (kesklinnas). Saan ise liikuda, kuhu vaja Tallinna piires.
  3. Tänan, seda plusskelmmi ülepoole sakutamist olen proovinud. Seda on ka varem vaja läinud. Püüan homme valges teha pildid. Endiselt jääb jõusse: kel on võimalik akude / atode pinge ja takistus ära mõõta, siis kompenseeriks kuluva aja hea meelega. (saaks ise ka targemaks, hetkel pole mul aimugi, sest Hiinast tellitud). PS vastuseid on tulnud nii palju, et selle aja jooksul kui ma omapoolset viimast vastust kirjutasin, jõuti juba uued postitused lisada
  4. Olete tublid, et leiate aega teiste probleemidele lahendusi otsida. Tänud! Spezz, pinge ja takistuse mõõtmine on hea idee. Aga kus seda teha saab? Kas keegi pakub teenust? Võin täitsa teenuse eest maksta. Napoleon, viimase aja laadijad on sellised, kus punane tuluke vahetub rohelise vastu kui aku täis on (vähemalt need, mis mul on olnud). Maitsev Aur, kaldun arvama, et Sul on õigus. Lühise puhul tekib muidugi küsimus: kuidas said neli akut lühisesse minna? Ja miks üks ei läinud (oletades, et laadija põhjustas lühise)? Ja kui ma õieti mäletan, siis nad ei läinud lühisesse päris ühel ajal, vaid vahepeal olid mõned laadimised, mis toimisid.
  5. Tänan väga! Napoleonile: mul on miskipärast arvamus, et akud said esimese korraga täis laetud ja seepärast vilguvadki 20X, et sellest märku anda. Lisaks ei sütti enam laadija punane indikaator, vaid jääb roheliseks kui uuesti laadima panna. Napoleonile ja Maitsvale Aurule: mul on nüüd kasutusel uus adapter ja uus laadija otsik ja ikka teeb laadimisel sama. Kas ehk eelmine laadija võis akusid kahjustada? Ilmselt peitub küsimus selles, et kui aku ei ole atomaiseri taga, siis nuppu all olles led-tuluke põleb korralikult. Kui aga aku atomaiseri külge kinnitada (kasvõi poolenisti), siis vilgutab 3X tulukest ja ei toimi. Coli takistuses ei saa asi olla, sest atomaiserid, millega proovisin, olid erineva takistusega. Aga tänud veel kord, ilmselt tuleb minema visata.
  6. Tere viimase paari nädalaga on juhtunud täpselt sama asi 4 akuga. Kaks neid olid uued (laadmist/kasutamist 2-3 korda) ja samast ostust. Üks ca 10 laadimist/kasutust. Üks ca 15 laadimist/kasutust. Panin aku laadima. Laadija indikaator muutus punaseks. Laadimise lõppedes võtsin aku ja kinnitasin atomaiseri külge. Nuppu all hoides vilgutas 3X tulukest ja atomaiserit ei kuumutanud. Võtsin aku küljest ära, nuppu all hoides jääb aku tuluke põlema, nagu kõik oleks korras. Kinnitan aku laadija külge: vilgutab 3X tulukest aeglaselt ning seejärel mõne sekundi pärast 20X tulukest kiiresti. Laadija indikaator jääb seejuures roheliseks. Akud on tellitud Hiinast, kuid eri kohtadest. Siiani pole taolist probleemi Hiina akudega olnud. Milles võib asi olla? Kas akud tuleb minema visata? Esimesed laadimised toimisid ja kahel akul isegi 10-15 laadimist. Olen välja vahetanud nii adapteri kui USB-laadija poole - ikka ei lae ja vilgutab 3X + 20X tulesid. Olen katsetanud kokku kuue atomaiseriga (3 eri tüüpi - H2, T3S ja CE5) - käituvad sama moodi - vilgutavad 3X tulukest kui atomaiseriga ühendatud on. Tänud
  7. Enam ei arva. On keegi seda 50mg/ml kohta tellinud? Kogemus?
  8. No vaat, näiteks Algol Chemicals pakub kahte tüüpi MPG-d: üks on mõeldud toitudesse ja teine mitte. Teine on mõeldud näiteks värvidesse ja võib vist kasutada ka nahatoodetes (shampoonid), aga ei kõlba seesmiselt kasutamiseks. Eeldan, et e-vedelikes kasutatakse food grade MPG-i. Aga kui on miski noname vedelik, siis pole teada, mida seal komponentidena kasutatud on. Vb mõtlen üle. On Sul 50mg/1ml toote kohta kogemust - kuidas see on? Kui on OK, siis telliksin ühe selle prooviks. Kui saab veel lisada tellimusse?
  9. Tnx vihje eest! Ei ole kallid jah. Äge! Ja tänud Spezzile, et Peleonis baas on 50mg nikotiiniga! 50mg tähendab siis 50mg ühe grammi koha? Vaatasin, et keegi oli Peleoni lehele antud toote alla postitanud küsimuse, et kui puhas antud toode on. Kas sellest peaks välja lugema, et on kasutatud kahtlase väärtusega baasaineid (a'la toitudesse mitte mõeldud PG-d)?
  10. Kus? Kui Sa mõtled, a'la e-sigareti pood, siis tuleb hind kallis. Peleonist just vaatasin, et PG 50ml - out of stock. Taolistest Peleoni toodetest ei saanud ma aru: http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1894 Kas see on nüüd PG=0mg või on see hoopis nikotiini kontsentraat. Pidasin silmas, et ostaksin endale ca 100ml PG-d ja 100ml VG-d ja siis soovi korral segaks maitsestatud ja nikotiiniga vedelikega kokku.
  11. Kas keegi oskab öelda, kust saab osta nikotiinivaba PG-d ja VG-d? Peaks siis olema food grade ehk siis toidu jaoks sobilik (mitte PG, mis on keemiatööstusele näiteks värvidesse mõeldud). Soovin võtta aluseks maitsestatud vedelikud (kõrgema nikotiiniga) ja timpida neid alla. Tuleb odavam.
×
×
  • Create New...