Jump to content
E-sigareti foorum

eesel

Tavakasutaja
  • Postitusi

    458
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by eesel

  1. Alumiiniumist on see. Hästi kerge oma suuruse kohta, väljas seda tassida eriti võimalik ei ole, kuna tegu ei ole just kõige väiksema isendiga. Ise põhimõtteliselt ainult kodus veipinud sellega aga ka minimaalselt, eelistan dripperit kodus. Muidu eks ta pensionifondi mul läheb jah. Donny Sirivisut - Stashboxi leiutaja teeb neid 50 tükki kokku, hetkel 10 tehtud ja järgmised 10 tegemisel, list täitus sekunditega, nii et tahtjaid on sellele päris palju. Eks ma ootan õiget hetke ja müün selle maha varsti. Selle kirjutise kirjutamise hetkel on üks hetkel vape auctionsil hinnaga juba 800 USDni jõudnud, ostuhind ~360 USD koos transpordiga.
  2. Midagi uut ja huvitavat mu kollektsiooni, üks esimesest kümnest - Alu Stashbox koos Rose v2.1 attyga
  3. Vicious Ant Chaplin drip tipi kloonid on Silweri pildil
  4. Vasakult: G-Lab22 Vapegear edition satin atty, CorvinusS SS mod BGM22 atty, GP Paps x v1.5 mod G-Lab22 atty, 4nine SS mod Hellfire Micro Mega atty, MK2 SS mod Hellfire Mini Mega atty, Fakirs 22 mod Fogatti LE hybrid Hellfire Mini atty, STM 18350 mod ja satburn switch Ühtegi neist kuskil veebipoes ei müüda, peale Hellfire Mini Mega ja vb 4nine kuskil olemas ning GP Paps X-le ilmub iga 2 kuu tagant list registreerimiseks. Ülejäänute jaoks erinevates foorumites üle maailma olnud listid kunagi avatud, enam võimalik soetada ei ole.
  5. eesel

    Söök ja Jook

    Attimo oli väga hea. Kuna siin on tegemist nüüd söögiteemaga, siis lisan siia ka mõned oma lemmikud Tallinnas ja Tallinna ümbruses. Lemmik sushi: Black Taverna (Pirita teel, rulli keskmine hind 15€, nii et mega kallis aga väga hea, soovitan tuunikala tempurat) Lemmikud kanatiivad: Mack Bar-B-Que BBQ Honey wings (Kui lihtsalt soovida palju kanatiibu tellida siis Wingstopp ka ok) Lemmik pitsa: Gelsomino Lemmikud Itaalia restoranid: Controvento, Coccodrillo (Viimsis) Lemmikud restoranid: Ribe, OKO (Kaberneemes) Lemmik burgeri koht: Estonian Burger Factory Lemmik India restoran: Chakra Lemmik vürtsine toit: VS Cafe Flying carpet wrap (väga vürtsine)
  6. eesel

    Söök ja Jook

    Puukütte ahjus tehtud pitsat ei olegi Eestis saanud kunagi. Ilmselt pean oma paksu pepu püsti ajama ja siis sinna minema. Tänud!
  7. eesel

    Söök ja Jook

    Okei peaksin vist ka ära mainima, et keegi ei nimetaks Peetri, New Yorki, Americana ja Grande pitsat vaid midagi muud ja huvitavat.
  8. eesel

    Söök ja Jook

    Helistasin, nad ei too koju . Piritalt natukene kauge Kristiinesse minna ka...
  9. eesel

    Söök ja Jook

    Andke minna! Ärge palun kaua mõelge, kõht on tühi.
  10. Sama seerianumbriga Brass Tad´s First ja SS Tad´s First
  11. eesel

    autocad

    Hakkavad esimesed Eesti modi meistrid tulema?
  12. Vapemail: HL Ant, serial #090 Luxe Mods hybrid dripperi ja Hellfire drip tipiga, seal kõrval on 10 ml pudel:
  13. Põhiliselt teen ainult Grant´s Vanilla Custardi ja ostan Pink Mulest või Vapourartist. Lisaks veel Digby´s mum´s custard, Native vapor´s Sacred Vine´i (FBst ostan otse tootjatelt), Oak Barrel Cider (vapemaniast 0mg ja olen ostnud ning seganud kokku), Mystic vanilla custard ja Mystic Nutty dream (e-vaporist). Enamasti alati (95% juhtudest) annab müüjate/tootjatega rääkida, et nad saadaksid eraisikuna. Tuleb lihtsalt eelnevalt ühendust võtta. . Pildilt leiab veel Ruthless Peach Fuzzi ja kõik 4 seasonz Elixir e-vedelikud (p-vaper)
  14. Telefoniga tegin pildi, nii et kõige parem kvaliteet ei ole aga ajab asja ära. Tulekul on praegu 3x CorvinusS, BGM22, G-lab 22 satin, brass 4nine, copper LE stingray, 2 x Jomack button, 2 x 18350 MK2, brass Tad´s First, 2x Caravela 18350 satin toru, 2x 22 to 20mm MK slant cap, Hellfire Micro mega, Holy land mods Ant, Brass Nef-i button, SS Nefi-i button, Holy land mods Hermes V2 polished, Holy land mods Hermes V2 satin. 2-3 nädala jooksul peaks kõik nimetatu jõudma. Pildi tegin praegu sellepärast, et müün maha pildilt mõned modid, ei ole veel otsustanud millised.
  15. Miskit uut: Mod: Cartel LE Copper, 64/333
  16. Ega see odav lõbu ei ole tõesti. Kui minna, siis juba natukene pikemaks ajaks kui need 3 päeva. Varakult piletid ostes peaks edasi-tagasi tulema umbes 600€ + hotell, söök ja jook on kokku kuskil 1500€. Lisandub raha lõbustusteks. Kaalun minekut aga päris nüri oleks üksi ka siit Eestist minna, kui just need Eesti staar poodnikud ei ole minemas.
  17. On keegi huvitatud minemisest suurimale e-sigareti näitusele? Toimub 5-7 september Ontario, California. http://ecc-expo.com/
  18. 350€ hinnaga Caravela saab olla ainult kellegi lisa (spare), ehk tähega caravela, millele ei saa ühtegi lisa juurde osta, kuid see on ka vähe tõenäoline, pigem oli tegu võltsinguga. Igal originaal Caravelal on võimalik juurde osta 3 lisa Caravelat. Näiteks minu Caravela oli #040, siis sellele saab juurde osta kolm caravelat, mille kõigi seerianumber on #040* (täht on lõpus). Nendele lisa caraveladele ei saa lisasid osta, lisasid saab osta ainult originaal Caravela omanik, ehk see kes omab ilma täheta Caravelat. Iga originaal Caravela omanik saab osta ka ühe seerianumbriga Vela latina ja piiramatu arvu Vela latinasid ilma seerianumbrita. Vela latina (drip tank): Lisaks eeltoodule saab originaal seerianumbriga Caravela omanik osta nahast Caravela koti: Ning lisaks veel piiramatu arvu torusid ja drip tippe: Neid torusid on väga palju erinevaid, tõin lihtsalt mõned näited. See minu caravela oli nii haruldane sellepärast, et see on ainus caravela, millele ei ole ühtegi lisa ostetud ja kõik lisad on saadaval, ehk uus omanik saab osta kolm lisa caravelat, Vela latina seerianumbriga, seerianumbrita vela latinasid ning piiramatu arvu torusid ja drip tippe. Ühtegi sellist teist caravelat enam ei ole, mis toodeti 2012 aastal, ehk siis kui caravelast ei olnud keegi veel midagi kuulnudki, ehk kollektsionääride unistus. Soovitan vaadata facebookis Vape Auctionsit, ükski caravela ei müüda seal alla 500€, isegi mitte tähega seerianumbris. Pigem arvan, et selle 350€ caravela puhul oli tegu võltsinguga, sest hinnad järjest tõusevad ja hiljuti müüdi üks must caravela, millel oli täht vape aucionsil 1100€ eest. 27ndl lõppeb üks oksjon Caravela 18500 prototüübile, see müüakse ilmselt 4-6k eest ning sellele mingeid lisasid osta ei saa. Kõik originaal caravelad 001-999 on juba ammu müüdud ja rohkem neid ei toodeta, ainult lisasid originaal Caravela omanikele, kes saavad lisasid osta. Viimasel ajal on palju võltsinguid välja tulnud ja sellepärast on ka kõik caravelad registreeritud ning nendest peetakse listi. Mina müüsin enda Caravela koos Senesis mini attyga, mida toodetakse kokku ainult 50 tükki. -- 26 Apr 2014 01:42 -- Osad seisavad, mida ei kasutagi kunagi. Päris mitu Hellfire attyt sellist, mille hind tõuseb ning müün maha need mingi aeg, et saaks miskit uut ja huvitavat osta. Üldiselt püüan haruldasi asju osta, mida toodetakse ülivähe ja ostmiseks tuleb refreshi nuppu vajutada, et listi pääseks. Keegi siit Eestist eriti midagi ei tea nendest high end modidest ja see on rohkem selline nišihobi. Välismaa foorumites ja facebookis on kommuunid, kus on minusarnased kogujad. Kusjuures ma olen üks kehvemaid kogujaid oma kollektsiooni poolest võrreldes siin teiste high end kommuunide liikmetega.
  19. Siin samas olen, vahepeal tuleb korralikult tööd ka teha, et saaks neid mode lubada endale. Täna jõudis minuni üks kaua oodatud mod Fogatti Hybrid Limited Edition (serial #59) Siin üks üle 1000€ maksev mod juba olnud, esmaspäeval müüsin caravela ja senesis mini 2000€ eest maha. See on ainus caravela esimesest 100st mis 2012 aastal tehti, millele on kõik lisad saadaval, ehk kolm caravelat võimalik juurde osta + vela latina seeria numbriga + lõputult torusid, drip tipe ja seeria numbrita vela latinasid. Üks mod koos attyga on mul veel ~1000€ maksev, mille olen ka siia postitanud, nuputage ise välja
  20. Päris kallis atty on küll jah, 50 tükki toodetakse kokku neid ainult. Ma olen paar päeva päästnud seda. Eelmine omanik oli paras **** ja saatis mulle selle atty, nii et build oli veel sees koos e-vedelikuga. Sain sellisena: Päeva puhastust ja peale kuivatamist nägi välja selline: Peale tunnikese õrnalt poleerimist nägi välja selline: Ning nüüd peale õlitamist näeb välja selline:
  21. Tegu täita ehtsa puiduga, köögi puitpindade õlitamiseks mingi spets õliga tegin
×
×
  • Create New...