Jump to content
E-sigareti foorum

keyser

Tavakasutaja
  • Postitusi

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Tiba OT, aga seoses kaudselt - kas maikuus on oodata eesti e-poodides suuremat sorti hinnasula? Ma ostaks soodsa raha eest endal vannitäie väärt pähkli-tubakimödi mustadeks päevadeks ette ära
  2. Oot-oot, kas see kehtib vaid sommidele või võib minusorti kalevipoeg kah oma mödipudelitest ilma jääda? Küllap vist kõikidele ja kehtib nii viimise ja toomise puhul?
  3. Oskab keegi mulle selgitada, miks cuboid kohe tehasest tulles 200w pole?
  4. Mnjah, see oligi mu järgmine küsimus. Mis on cuboidile optimaalne mah? Ma pole füüsik ega pole varem vahetatava akuga mode kasutanud. Ei viitsinud lihtsalt kodutööd korralikult teha enne ostu sooritamist. Tuleb üleüldse tahmas peaga netis ostlemist piirata vist.
  5. No mina lähtusin lehe soovitusest. Ühesõnaga minusuguseid juhmakaid on palju, kes valed akud ostsid. Customers who bought this product also purchased... http://www.cigabuy.com/authentic-joyetech-cuboid-150w-vw-tc-box-mod-apv-silver-p-8435.html Edit. nüüd näitab küll õigeid akusid... Saa nüüd sotti
  6. Vana kurat, mul ei taha ka need aparaati mahtuda. Hakkab meenuma mingi jutt, et cuboidile ei sobi akud, millel on + poolel "nibu" Tore, et ma neid tükki 4 ostsin
  7. Mul oli manti rohkem ehk. Cuboid, cubis, coilid, akud, laadija. Edit. Mis masina raskusesse puutub, siis näiteks evic vt on cuboidist terake raskem. Akudeta cuboid on sulgkerge.
  8. Mina toetasin Eesti riiki 25 euroga. Et see neile kurku kinni jääks Unboxing Cuboid - Esmamulje ewww... Kogu kroompind on mingite pisikeste pi**kate pisikesi rasvaseid näpujälgi täis. Dna-d on nii palju, et sellega võiks terve Hiinamaa taasrahvastada. Väga kole.
  9. Tahavad saada tellimuse kinnitust v arvet. Seal on kõik kenasti kirjas. Ma tellisin täis jutu 78 raha eest- akulaadija, akud, Cubise tank ja põletid. Eelduste kohaselt tuleb hinnale juurde ca 30-40 raha.
  10. Sama lugu siin. Saatsin Omnivasse maili, et tehku siis dek ära ja vabas vormis lisasin, et võtaks ka ekspressteenuse, kuna olen vaid nädala eestis. Pole nagu aega sellega oodata ja jännata. Eks näeb, mis saab.
×
×
  • Create New...