Jump to content
E-sigareti foorum

psyaddict

Tavakasutaja
  • Postitusi

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. hangsen hot dog atomizeri pidi ära viskama pärast
  2. aa ma youtubest olen vaadanud küll, aga pole ühtegi videot näinud kus paaki avaks keegi. aga aitäh
  3. Tere, ma olen ilmselt nii loll, et ei saa aru kuidas goliath v2 avada, mõtlen just tank-i osa, et seal tihendeid vahetada. Tean et mingis positsioonis saab vist kuidagi lahti tõmmata asja aga niipalju kui proovinud olen ei õnnestu (ei taha ära ka lõhkuda, ainus clearo hetkel) Aitäh!
  4. Läksin ka lõpuks uuesti 18650 aku peale üle, 18350 on pehmelt öeldes pask, viimased akud kestsid alla kahe kuu. Cloupor mini+ ja goliath v2, hetkel veel kanthal traat 0.7 oomi(temp. control on Ti peal 110C),kuskil 21-25w vahel kasutan, LG HG2 akud ja maitseks on inawera ananassi konserv. Üks korralik psühhedeelne metsarännak läbi tehtud sellega ja töötas laitmatult, tundub, et ei ole sunnitud enam tubakat kasutama ennist mech modiga ei mängind kuidagi välja ja tuli alati pakk tubakat varuda.
  5. hobo on ikka mega, nii maitset kui tossu jagub, terve komplekt superlihtsa ehitusega
  6. tänud, vikat! just seda mul oligi vaja krt see mida tahan on ikkagi otsas ja teisel on samuti sisse ehitatud 1600 mah aku... ilmselt peab mingi kompromissi leidma
  7. Ega keegi ei tea kust saada sellist?: jubedalt oleks vaja mingit pisikest eelistatult 18350 akuga modi, aga tundub, et sellised on kõik müüdud ja juurde tulemas pole. Ei pea olema mingi fancy kõikide lisadega asi, peamine et oleks väike, piisavalt suure või vahetatava 18350 akuga ja et näeks palju akut järgi on. Ehk keegi oskab midagi soovitada, olen natuke tüdinud mehaanilisest modist kuna see tundub toimivat aint kodus/tööl laua taga istudes, kohe kui kuskil väljas ei saa normaalset mahvi.
  8. https://youtu.be/1rcXLXXp4Lk parem kui Marco
  9. siis tuleb ilmselt selline mod ja väga õige coili lahendus leida
  10. goliath v2 ja gus mech mod 1,1 oomi takistusega dual coil, 18350 aku (peleonist) esimesed katsed tehtud, tundub ikka päris hea võrreldes krakeniga mis enne oli (pea võimatu oli normaalset coili keerata ja kui õnnestus siis töötas päev-kaks) raske on millegiga võrrelda, aurupilv väga suur just ei ole aga rahuldab mu vajadused ilusti, peab veel mingid normaalsed vedelikud leidma, mul kõige värskem on juba aasta aegunud ilmselt on korralik maitsevahe sees. Ega sellist väikest elektroonilist mod-i vist ei müüda mis mahutaks ühe 18350 aku ja poleks karbikujuline?
  11. lockringi unustasin kinni keerata ise autost tuppa joostes, tagasitulles hakkasin kohe sõitma ja mingi hetk sõidu pealt kuulen et asi kärssab korralikult. oma esimese aku lasin läbi, kui esimest rba atomizerit proovisin, takistus oli liiga väike, kohe kui nuppu vajutasin hakkas nupu alt suitsu tulema vamo kukku 2m kõrguselt alla 1nupp andis otsad, lauapeal kukkus ise ümber- teine nupp läks. põhiliselt igasugu kukkumis vigastused erinevatel piipudel pluss pool sellest saastast mis fasttechist saand olen on nii kehva kvaliteediga et tulevad ise taskus lahti ja kõik on löga täis. eriti hea tunne kuskil peol
  12. kloonist räägin, viga oli sellest et see kest mis seal coili kambri ümber on oli liiga lühike ja ei ulatunud korstnani, ehk siis vertikaalselt seistes voolas lauapeale ja seljakotti tühjaks. esimese kraken-i klooni sain ka mingi x disainiga, lahti saamiseks pidin ära lõhkuma, et avastada et asi käib koos hoopis keermega mitte lihtsalt pressides. sellel mis praegu toimib ei ole aukudel keermeid sees ehk siis niisama on lahti koguaeg. made in china. Squape R tundub päris hea, hind lihtsalt ei kannata praegu vaja auto valmis ehitada. kuskilt euroopast klooni ei saa?
  13. Tervist! oskab ehk keegi mingit atomizerit soovitada mida saaks igas asendis hoida, selle all mõtlen horisontaalselt laual või vabalt taskus, et ei peaks muretsema, et kõik lögaseks saab. Fasttechist tellisin tayfuni klooni, sain praagi ja saatsin pikalt per+e nad kuna igakord tuleb praaki niiet sealt ei soovi midagi. Võiks kiirelt kohale tulla kas euroopast või kohapealt ja ilus välja näha. praegune kraken on igatpidi tip-top aga pidevalt peab mõtlema et ümber ei läheks. max 24mm diameetriga Aitäh!
  14. kõik hiinakas, kraken ja gus mech mod toimivad praegu õnneks. otseselt ei saagi seostada, samahästi võis tubakast olla ja ilmneda alles veipimse ajal... arsti väide lihtsalt, mitte, et ma arste väga usaldaks, vastupidi, aga paneb mõtlema ikka küll, kõik peale õhu on ilmselgelt tervist kahjustav.
×
×
  • Create New...