Jump to content
E-sigareti foorum

srait777

Tavakasutaja
  • Postitusi

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. srait777

    SMOK osub tc

    13,3wati peal laseb tõmmata, rohkem ei, enne sai 35 ilusti. teise akuga saab ka.
  2. srait777

    SMOK osub tc

    Siuke asi et 3 mahvi umbes töötab ja siis 10 minti ei tööta, resa teen siis votab ka vahepeal järgi.
  3. Selline teema ka, et tossu ei tule vahepeal, puhun puhtaks ja siis korras jälle vahepeal.
  4. Tõmbasin paar kiud ära ja , Tänud Jama aku on aint, peab natukene lahti olema aurustaja, et õhku saaks
  5. Seda ma küll ei oska sulle ütleda, ostsin ta nii, peale seda jamanud. Kohe proovisin poe ees seda kust ostsin, viskas kohe kärsaka, viisin tagasi, ütles, et tõsta seda kummi jullat seal peal, siis nagu tuli maitse tagasi. Aga mingi aja peale viskab ikka kärsaka üles. Mahl? Vedelikku mõtled, siis mingi sokolaadi-piparmündi mant on.
  6. Selline probleem on, et paar mahvi saan kimuda ja siis tekib kärsakas. Nöörid uued peal.
  7. Arvasin seda isegi Tänud!
  8. Keegi äkki oskab seda probleemi parem lahendada? Miks ta nii teha võib? Nüüd keeran iga mahvi tagant huulikut maha, et tunneks ka midagi ja maitset oleks Ei ela linnas ka, et kuskilt kohe osta seda. Maalt väga ei leidu siukseid vidinaid ning tellimine võtab juba oma aja
  9. Sellest ma olen ammu aru saanud jah iClear 16 vist kõige kasulikum/odavam osta.
  10. Selline probleem on, et kui vedeliku sisse panen, siis saan paar-3 mahvi ilusti tõmmata, maitse ja asjad väga head. Kuid siis viskab väga kahtlase maitse suhu ning vahepeal kõrvetab kurku kuidagi. Vedeliku viga? Nöörid on täiesti uued! Kui huuliku pealt ära võtan korraks ja tagasi panen, siis parem juba, kuidas probleemi lahendada ?
  11. Proovige aidata ka siis,oleks tore. Tagant miinus ilusti vastu seda tagumist värki. Eest juhtmed koos, Ühendan ära kuid ei toimi. Kui teen otse ühenduse, ehk ilma selle plaadita siis toimib ilusti see ots. Niiet otsal ei saa midagi olla viga. -- 27 Jaan 2014 21:49 -- Miks te mulle kohe ei ütlenud, et proovi kokku panna ja siis tööle... Mõistus alles nüüd jõudis nii kaugele, et alt tuleb ju miinus üles...
  12. Sorri mees, aga ma sooviks selle korda saada ikkagist, sest see probleem on suht kahtlane.
  13. Ausaltöeldes ei teagi mis toode see olla võib, ühtegi firma nime peal ei ole olnud. Sellel on tagant vähemalt. Eks ta mingi China ole, tuttav tellis kuskilt odavalt neid, siis müüsid. Kuid kahtlane on see, et lahti tõmmates lihtsalt tuli üks juhe ära, ning nüüd siuke kammajaa. -- 27 Jaan 2014 20:56 -- Kuna mul neid akusid jagub millel plaat kutu, siis proovisin praegu otse ühendust selle otsaga. Toimis ilusti.. -- 27 Jaan 2014 21:10 -- + ma ei saa naljast aru, see ots mis on. See kuhu aurustaja otsa keerad, seal on keskel see mingi junn, sellel junnil pole nähagi, et oleks tinutatud midagi sinna. Teistel on ikka näha ilusti. Ma ei saa enam selle aku naljadest aru.
  14. Ei vilgu, kui vajutan siis põleb ikka. -- 27 Jaan 2014 20:12 -- Paremaid pilte ei saanud, telefon paneb segast. Aga nagu näha, siis ega kuskile ei topi seda miinus juhet.
×
×
  • Create New...