Jump to content
E-sigareti foorum

jan

Tavakasutaja
  • Postitusi

    166
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by jan


  1. Pigem on siin see teema, et ühed noored proovivadki rohkem asju kui teised. Kes on proovinud e-sigaretti, proovib ilmselt ka tubakat, alkoholi ja võib-olla ka muid mõnuaineid. E-sigaret on siin pigem üks proovimisobjekt, kui kallutaja tubakale, alkole või narkole.


  2. 18350 aku on suuruselt pisike aga aku mahutavus on samuti väga väike ja pikalt sealt piisavat mahvi oodata ei ole. Peaksid ringi jalutama 4 akut taskus ja neid pidevalt laadima. Järele proovitud.

    Pildil olevast asjast on näiteks iStick 30W väiksem, ilmselt ka kergem ja mugavam. Maksab Hiinas 20 eurot ja aku 2200mah kestab täiesti normaalselt. Mul iStick 30 juba ca aasta kasutuses ja üldse ei kurda.

    Subohmide jaoks muidugi hoopis teisi masinaid vaja.


  3. Ma pole viitsinud süveneda aga kas juba 20.05.2016 ei tohi nikotiini sisaldava elektroonilise sigareti täitevedeliku pakendi maht olla suurem kui kümme milliliitrit?

    Kas seaduses on üldse ära defineeritud, mis on elektroonilise sigareti täitevedelik? Valmissegu, baas, maitsestajad, vesi?

    Mis saab poodides varuks olevatest vedelikest, 10ml pakend on täna pigem erand, kui reegel?

    Mis ajaks siis kokkuvõttes nikotiini sisaldav baasvedelik valmis tuleb osta?

     


  4. Väga ei usu enam, et Fasttech suudab oma lubadust täita, st ships in 7 days, viimased 2 tellimust on mõlemad veninud, asjad on restocking jne. Istick50W shipib inimestel juba mitu kuud. Fasttechi nimetus on viimasel ajal "Slowtech" kahjuks. Mina jään oma Gearbesti tellimuse juurde.

     

    Eile tellisin fasttechist Lemo 2 ära, täna sain tracking numbri.


  5. Sain tööle, kuid see ileafi oom paneb küll korralikult vigast. Kord on 2,x siis jälle 1,0

    Kui nii palju köigub, siis on ilmselt ühenduse teema ikka kusagil. Minu iStickidel seisab küll takistus paigas. Coili kruvid ja pluss on ikka kinni?


  6. Minu arvates on V4 tegijate poolt üle möeldud. Kogu see hunnik detaile ainult selle nimel, et saaks pealt lahti kruvida ja täita. Möttetult keeruliseks on asi aetud. Ma ei näe auru ega maitse osas mingit erinevust vörreldes 3.1-ga. Tömme pole samuti sugugi vabam, öhu reguleerimine minu jaoks möttetu, kuna öhk on löpuni lahti ja ma saaksin öhku ainult kinni keerata. Täidan oma 3.1-te täiteventiilist ja see on minu jaoks kiirem ja mugavam, kui V4 täitmine. Aga eelnev on muidugi ainult minu arvamus. Minu V4 jäi pärast paaripäevast testimist igatahes seisma. Jutt siis täiesti toimivast fasttechi kloonist.

×
×
  • Create New...