Jump to content
E-sigareti foorum

vosu

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Oskad äkki soovitada , mis oleks kõige parem. Hind ei ole oluline, lihtasalt need niidid võiks olla seal põhjas. Ja ma kuskilt nägin,et mõndel on isegi displey mis näitab palju akut alles -- 12 Dets 2013 17:59 -- Ahjaa, seda ka,et kui mingid häid vedeliku-soovitusi on , siis palun neid ka. Ma ise miksida ei taha, pole osav nendes, aga tahaks kõrge nikotiinisisaldusega maitsevedelikku, mida otse paaki kallata. Ausalt öeldes see e-sigareti turg on nii suur ja orienteeruda on siis väga raske,et mis vedelik, mis hinnaga , kust poest..
  2. Tere ! Mure selline, tellisin endale EGO sigareti (1100 mAh aku, CE4 v3 aurustaja) ja nüüd tuleb sealt suht kibedat maitset , ehk siis aurustajal on niidid läbi põlenud. Tahtsin küsida,et kas sellele akule sobib otsa ka mingi teistsugune clearomiseerija ? Skysmoke-s pakutakse koos e-vedeliku tellimisega kaasa 1. S-ELIPS C´line , 2.BUSINESS C , 3. SLIM C ja 4.CE4 (mis on ka minul ) Ja mõte ongi selline,et kas nendest esimesest kolmest ei sobi mingi või millist te soovitaks osta sinna osta, nagu ma aru sain,siis see niiditeema pole nii vastupidav ja äkki on alternatiive. Aitäh vastuste eest !
  3. Tere ! Kuna minu jaoks on see orienteerumine siin foorumis raske, siis paluksin abi järgnevas küsimuses. Mul on olemas SKYBOOSTER nikotiinivedelik (24mg) ja maitsevedelik (extra strong) ,et mis oleks see sobiv vahekord kui täitepaagi mahutavus on 1,6 ml. Oleks teil soovitusi ?
×
×
  • Create New...