Jump to content
E-sigareti foorum

Morghat

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Everything posted by Morghat

  1. See on tõesti üks lahendust. Hetkel veel seda teed ei ole läinud Leidsin googeldades coili mis on suurema takistuse ja madalama wattiga ning sobib Limitless XL peale iJoy 0.3ohm XL-C2 Chip Coil - rated for 40-80W Küsimus uus nüüd kui palju ta säästlikum on vs 0,15ohm coiliga ja kas keegi neid eestis üldse pakub? Variant on kuskilt EU e-poest tellida
  2. Üks küsimus veel kas teadjamad oskavad vastata. Nimelt kas Limitless XL või OBS V tankile on pakkuda kõrgema takistusega coile Tallinnas või mõnes veebipoes?
  3. nii aga mis tanki siis soovitate millel on coilid kõrgema ohmiga ja toimivad madalama watti pealt?
  4. Mul nagu meeles et Kangertech subBox mini kulutas vähem mahla kui need uued tankid. Võimalik et mäletan ka valesti. Just selle pärast mõtlesingi küsida nõu
  5. Hei, Otsin säästlikumat otse kopsu tanki. Hetkel kasutan OBS V ja Limitless XL tanki, mõlemad väga head, hea maitse, aur ja leiab coile tallinna poodidest. Ainuke miinus külg on et võtavad korralikult mahla, siit ka mõte et kindlasti on turul pakkuda tanke mis võivad küll natuke auru ja maitse osas alla jääda aga on säästlikumad mahla osas. Hetkel läheb nädalas 150-200ml vedelikku, mõistan et kõik sõltub tõmbamisest mingi hetk tean kindlasti sain varasemate e-sigarettidega hakkama 50-100ml nädalas. Siit ka siis küsimus, soovitage head otse kopsu tanki/clearot Mod mida kasutan on Sigelei 213 Ette tänades!
  6. Suured tänud! Sain oma coili palju paremasse olukorda ja nüüd proovin tõmmata kõrgema V peal.
  7. kas seda traati annab puhastada ilma coili laiali lammutamata?
  8. Hei, Kasutan Joyetech Delta 19 aurustit ja tekkis selline huvitav küsimus, kas coilid põlevad kiiremini läbi siis kui neid kasutada väga madala V või W juures? Vaatasin et coili peal kirjas 3,5-5,5V ma kasutan enamus ajast 3,2V peal kuna nii tundub aur ja maitse väga head aga jube kiiresti hakkavad coilid kärsakat andma, vedeliku maitset ei tunne ja ebameeldiv kõrval maitse tekib. Või milles võib probleem olla? Kui vaatan traati coilis siis see on tume pruun ja üks suur pruunikas mass.
×
×
  • Create New...