Jump to content
E-sigareti foorum

Nozzu

Tavakasutaja
  • Postitusi

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Nozzu

  1. Kusjuures ma vaatasin üht Youtube videot kus üks tüüp garanteeris, et tema meetodiga saab sellest lekkimiset lahti. Nimelt, erinevalt tavapärasest viisist, kus vati otsad ripendavad poole paagini või täitsa põhja, lõikas ta vati nii lühikeseks, et selle otsad täidavad ainult wicki augud. Võimalik, et põhjus on selles, et kui vatt ei ligune koguaeg otsapidi vedelikus, ei lähe see ka nii märjaks, mistõttu ei toimu ka lekkimist.
  2. Äkki ikkagi wickimisest või mahla viskoossusest oleneb see lekkimine? Ma ei ole oma Avocadost veel suutnud mahla välja lekitada. Mingeid ekstreemkatseid pole muidugi teinud ja taskus kah ei kanna vaid spetsiaalses vape bagis milles see kenasti püsti seisab. Paar korda on küll laual ümber kukkunud aga pole mahla eritanud. Mitte et ma tahaks nüüd Mike väiteid lekkimisest ümber lükata. Ju sel tankil ikka see viga küljes ole kui seda nii mitmes kohas mainitakse. Aga võrreldes Cubbis Proga (mis on muidugi ulme hea tank) meeldib mulle Avocado seetõttu rohkem, et erinevalt Cubbisest ei sülita Avocado mulle kuuma mahla suhu.
  3. Noh, kas just klassikaline ülevaade aga kirjutasin natuke pealkirjas nimetatud tankist. http://vapingnozzu.blogspot.com.ee/2016/08/geekvape-avocado-22.html
  4. Pakun, et odavad, mahalapudelite ümber sikutatavad lohvid pole ülevaadete vorpijatelt just üleliia tähelepanu saanud Ma nüüd ühe sellise kohta ülevaate tegin: http://vapingnozzu.blogspot.com.ee/2016/08/tana-hommikul-leidsin-postkastist.html
  5. Rääkides custardist ja üldse isevalmistatud vedelikest, siis tegin täna ülevaate ühest enda valmistatud mahlast. Samast blogist leiab retsepte ka teiste mahlade kohta, mida "keetnud" olen. Ja ka kirjeldusi sellest, kuidas ma neid teinud olen. https://vapingnozzu.blogspot.com.ee/
  6. Tänan nõuande eest. Endale kah tegelikult tundus, et see sinine kuidagi keevitab jubedalt silma. Praegu proovisin shrifti värvi muuta aga miskipärast, vähemalt previewst nähtus, et osad jäid ikka siniseks. Mingi kamm. Aga järgmine kord targem. Ja tänud ka väga hea asjakohase küsimuse eest. Vastus on, et ei pendelda see kott. Mul on kott siis mitte klipiga kinnitatud, vaid rihmaga selle aasa alt läbi. Nõnda hoiab see paraja survega vastu külge. Mitte et pigistaks või tunda oleks kuidagi aga mingit loksumist ega pendeldamist ei ole. Isegi mitte hüpates või joostes - praegu just proovisn järgi Täiesti stabiilne.
  7. Tegin oma blogis elu esimese tooteülevaate: http://vapingnozzu.blogspot.com.ee/2016/08/see-ei-ole-p-bag.html
  8. Tänan. Ja tõsi on. Mul endal oli kah nõme tunne. Aga olin temaga koos, kui paki pudelitega kätte sain. Ja siis ta küsis, et mis need on. Selgitasin. Mispeale tema kostis, et tahaks kah vedelikku kokku segada. (noh, ta on varemalt enda mingitesse totsikutesse "mürke" seganud seks puhuks kui vargad peaks tulema) Kohmasin nii moka otsast, et ja jah, vaatame. Tüüp haaras sõnasabast kinni ja käis mulle järgmised kolm päeva peale, et no millal me siis teeme neid vedelikke. Oeh...ei saanud lubadust murda. Leppisime kokku, et tema ütleb, mis maitsestajad tuleb sisse panna ja mina siis segan. Sülle ma teda ei lubanud seks ajaks. Seis eemal ja vaatas. Ning siis kui baasvedeliku hakkasin lisama, saatsin ta toast välja. Hiljem näitasin tema nõudmisel talle juba pudelisse suletud mahla. Aga ikkagi jah...olen kriitikaga nõus. Ilus, või noh, moraalselt ja kasvatuslikult õige, see tegu ei olnud.
  9. Kaevan vana teema üles. E-sigareti ostuni jõudsin alles läinud aasta novembri alguses. Valikuks osutus 40 vatine E-leaf Istick vms. Aga alates sellest päevast peale olen ka täielikult e-sigarettide peal olnud. Ise ka ei usu, et umbkaudu kakskümmend aastat järjest paki sigarette päevas tõmmanuna üleminek e-sigarettidele sedavõrd valutu on. Istick ütles küll umbes kolm nädalat pärast ostmist töölepingu üles. Selle asemel sai võetud Evic VTC-mini, mida praegugi mõnuga pahvin. Ent hetk, mil lihtsalt suitsetamise aseaineks olnud vapemisest sai minu jaoks kirglik hobi, saabus umbes kuu aega tagasi, mil masinale Cubis pro otsas kruttisin. Milline maitse, lõhnad ja majesteetlikud tossupilved. Olin hetkega ära tinistatud. Tekkis soov ise vedelikke segama hakata. Lugesin foorumeid, uurisin siit sealt ning ostsingi oma esimesed baasvedeliku, mõned maitsestajad, segasin mahala valmis ja jätsin nädalaks laagerduma. Ilge ootusärevus oli. Kui nädal hiljem oma esimese vedeliku tanki kallasin, siis ega ma ei uskunud, et sellest asja said. Jube paljud on ju kirunud omatehtud vedelikke, et maitse halb jne. Aga...ma olin rabatud. Mu enda vedelik...hea küll...ilmselt see ei ole see kõige parem vedelik, mis ma eales tõmmanud olen aga see kuulub kindlasti parimate hulka. Yaiiii! Nüüd podisevad juba uued vedelikud anumates. Ja kui juba ise vedelikke teha, siis miks mitte ise ka coile valmistada. Nii sai tellitud gearbestist avocado tank ja colide keeramistarvikute komplekt. Aga kulub ilmselt kuid, enne kui need kätte saan. Lisaks kõigele, innustas mu uus hobi mind ka blogi pidama. Kes soovib, viskab pilgu peale: http://vapingnozzu.blogspot.com.ee/
  10. Jap, ilmselt esmaspäeval astun läbi. Enne ei jõua, täna tööl ja nädalavahetusel kantseldan last. Eks ma siis annan enne läbi PSi märku, et Nozzu tulekul, saab äkki, juhul kui kaubaks läheb, miskit viidatud foorumisoodukat kah . Aga noh, vaatama tulen igal juhul.
  11. Ossa, ma ei pand tähelegi, et FastVape Pärnus Siis peab sealt läbi käima. Ilmselt siis järgmisel nädalal, mil mul puhkus.
  12. Paraku paiknen Pärnus. Ei tea, kas siin mõnes poes kaalumisel olevad isendid ka reaalselt olemas on.
  13. Oeh, ma olen ikka nii hädas. Ei oska valida Vamo 5 ja eVici vahel. Tõde on see, et ma ei ole just kõige hmm...peenetundelisem ja ettevaatlikum persoon. Laud on pidevalt segamini, tassidel kipuvad kõrvad küljest tulema, telefoniekraan on kriibitud. Äkki on minusugusele ikka robustme Vamo parem variant kui õrn eVic. Töötan küll kontoris mitte välitöödel aga samas liigun palju ka väljas ja looduses ja noh, ma ei kujuta ette, kuidas eVic näiteks kaitseliidu väliõppused üle elab. Vamo ilmselt elab, sellega saab ilmselt isegi telgivaiu maasse tampida. Samas mulle jubedalt meeldivad igasugu elektroonilised gadgetid ja vidinad, nii et ses suhtes nagu tõmbab mind eVicu poole. eVici kasuks räägib ka see, et see on mõneti väiksem ja kergem. Pean ma ju ahelsuitsetajana seadet igapäevaselt kaasas kandma. Panin enda jaoks mõlema seadme puhul kirja need plussid ja miinused, mis mul pähe tulid. Ja praegu sai eVic rohkem plusse kui miinuseid. Aga äkki oskate täiendada? Vamo v5 + Robustne ja tugev - suur ja raske, mistõttu ebamugav igapäevaselt kaasas kanda - ei saa tõmmata laadimise ajal + Võrreldes eVicuga varieerub v ja W ulatus rohkem: Reguleeritav pinge 3.0-6.0V Reguleeritav võimsus 3-15W - Aku väiksema võimsusega kui eVicul 2x 18350 800mAh aku (ma ei tea, kas need tuleb liita ehk siis kokku 1600mAh?) eVic + uuendatav firmware + võimalus arvutist statistikat vaadata - uuendatav firmware (mida keerukam seade, seda rohkem pekki minemise võimalusi) - Displey võib kergelt puruneda. (uus maksab ca. 80€) + Väiksem ja kergem, kui Vamo, mistõttu lihtsam kaasas kanda igapäevaselt. - Võrreldes Vamoga varieerub v ja W ulatus vähem Reguleeritav pinge: 3.0-5.0V, reguleeritav võimsus: 2.0-11.0W + Suurema mahutavusega aku kui Vamol: 1 × 2600mAh aku + Erinevalt Vamost saab tarbida ka laadimise ajal Kuidas näiteks ülalpidamiskulude ja modifitseerimisega on. Kas seal tuleb hinnavahe või sobivad mõlemile ühesugused jupid?
  14. Kaua kasutanud oled ning kas oled rahul? Lugesin mingeid reviewsid, üldiselt kiidetakse. Aga negatiivse poolena tuuakse välja kuidagi kehvapoolset koostekvaliteeti - mingi osa on vist plastikust ja kipub purunema. Ning üks ülevaate kirjutaja oli suutnud nagu ma aru sain selle kiibi niimoodi ära flashida, et arvuti ei tunne enam ära seadet. Laeb küll aga tarkvara uuendada ei saa.
  15. No siis on super! Vahin veel täna õhtul reviewsid ja meelitan enneat ning siis võtan juba läbi PS-i ühendust
  16. No siis tuleb äkki ikka eVic. (nagu tuulelipp laperdan siin). Aga...ilmselt peab seda Spezzi enda käest küsima aga äkki teate teie kah, et kui pikk tavaliselt tarneaeg on?
  17. See eVic muidugi avaldab muljet - kogu oma tarkvarauuenduse ja värgiga. Aga...on ta ka nö. suitsetamiseks hea?
  18. Soovitasin ju eVicut, vaata, et hiljem ei kahetse A sellel eVicil pole linki seal - kas see on põhimõtteliselt samasugune? http://www.fastvape.eu/joyetech-evic-p-14.html Hmm, hinnavahet ei olekski eriti. eVic 75€ + clearo 6€ = 81 eurot Vamo V5 65€ +iClear 30 9€ = 74 €
  19. Hääh, sorry selle protanki koha pealt. Miskipärast jäin jah jänni ja ei leidnud. Nojah, nüüd ma pean jälle valima aga nagu ma aru sain, siis ega suurt vahet pole kas protank või iClear.
  20. Selge! Aitäh teile. Näed, ei läinud tundigi, kui juba vajalik komplekt koos. Ehk siis võtan ilmselv Vamo V5 koos Iclear 30 - ga. Hakkasin ka PBusardo tutvustavat videot vaatama selle V5 kohta. Ikka jube suur nui on see kaasas kandmiseks . Aga ju ta siis peab olema. Vist on ju nii, et kui tahad seadet, mis päev läbi muretult toimetaks, siis väiksemaga vist läbi ei ajagi?
  21. Nii nii - hakkab looma. Aga Protanki Fast Fape ei müü. Kas see iClear 30/30s on sama mis Innokin iClear 30 http://www.fastvape.eu/innokin-iclear-p-4.html -- 05 Dets 2013 15:22 -- Ka üks võimalikke variante. Enda kogemus puudub, aga foorumi kasutajate poolt olen lugenud positiivset tagasisidet.Kas hüpe Vamolt iTastele tuli nüüd "hirmust" hakata täiendavat clearot juurde valima? Põhimõtteliselt küll jah . Aga noh, see vist nii keeruline polegi. Et siis äkki ikkagi see kallim vamo V5. Tundub rohkem funktsioone olevat ja äkki on ikkagi e-sigareti maailmas kah nii, et mida rohkem maksad, seda parema saad. Muidugi vigaseks ennast kah maksta ei tahaks.
  22. Tänan No aga siis äkki: Innokin iTaste VV V3 Express Kit http://www.fastvape.eu/innokin-itaste-express-p-9.html koos sellega soovitatava Innokin iClear 16 clearoga ? Sellel isendil aga on jälle sisseehitatud aku. Mis pole vist parim lahendus, kuna ei võimalda akut võimsama vastu vahetada ning kui aku peaks üheltmaalt üles ütlema, pole muud teha, kui seade minama visata. Et siis äkki ikkagi see Vamo V5 + Aspire Vivi Nova-S BDC http://www.fastvape.eu/aspire-vivi-novas-p-107.html Kas mul siis on hea komplekt?
  23. Tänan vastuse eest. Clearo on see asjandus, kuhu vedelik sisse käib, eksju? Kas selle nö kõige tavalisemaga on see jama, et sinna eriti palju vedelikku ei mahu, mistõttu pean lisaks e-sigaretile ja laadijale hommikul ka vedelikupudeli tasku pistma, et saaks päeval laadida? Aga need clearod eriti palju ei maksa ja selle saab ka ju hiljem juurde osta/välja vahetada - kui leiab sellele kerele sobiliku mõõtmega isendi.
  24. Tere Antagu mulle andeks, tean et siin on juba mitu teemat sellist, kus algajad küsivad nõu kas see või teine e-sigaret oleks paslik. Minulgi selline küsimus aga lootuses saada personaalsemat lähenemist, teen uue teema. Eks moded siis nihutavad kuhu vaja, kui ei sobi. Nimelt, olles nüüd kah vist juba julgelt üle kümne aasta tavasigarette tõmmanud, sain ühest ekspressi artiklist inspiratsiooni minna üle e-sigaretile. Et mul kulub tavalisi sigarette päevas pakk, siis mingi laste mänguasja või päris algajatele mõelduid toruga seda ei kompenseeri. Tahaks midagi korralikumat, mida ei peaks kuu aja pärast välja vahetama. Samas mingeid ulmesummasid kah ei tahaks investeerida. Nii 50-80 euri oleks ok. Ise leidsin sellise asja: Vamo V5 Stardikomplekt http://www.fastvape.eu/vamo-stardikomplekt-p-102.html . Kas see võiks mu vajadusi rahuldada? Ning...ma ei saa hästi aru, kuidagi imelik toru - kas sinna tuleb veel mingi huulik juurde osta? Või äkki oskate sellele mingit asjalikumat alternatiivi soovitada. Näiteks on selles poes müügil ka Innokin iTaste VV V3 Express Kit. On see parem/halvem - ei saa aru. Pfff....lühidalt: jube keeruline ja kirev tundub see e-sigareti maailm. Näib et lihtsam on autot osta kui e-sigaretti. Võiks ju lihtsalt suvalisse e-sigarette müüvasse kauplusesse sisse marssida ja lasta endale midagi müüa aga seda kah nagu ei tahaks, pärast selgub, et rmingi jama on pähe määritud ja raha raisus. Loodan, et viitsite nõu anda. Nozzu EDIT: Päris nii kah ei viitsi, et ühest poest ostan ühe jupi, kusagilt poolast tellin teise ja inglismaalt kolmada. Tahaks sellist valmis jurakat - et pole muud, kui vedelik sisse ja starterit.
×
×
  • Create New...